Skočit na obsah

Fotka

truhlica

• Please log in to reply
5 odpovědí na toto téma

#1 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2018 20:37

mam dotaz, slo by prerobit truhlicu tak aby sa do nej zmestilo viac ako 30 veci? napriklad 50 ci 100 ? nejde mi o to ci by bol niekto ochotny to urobit ci povolit, ide mi len o to ci sa to da tak urobit, vramci technickych moznosti

• 0

#2 shadooow

shadooow

Starší učeň

• Community patch
  • PipPipPip
  • 314 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2018 14:18

mam dotaz, slo by prerobit truhlicu tak aby sa do nej zmestilo viac ako 30 veci? napriklad 50 ci 100 ? nejde mi o to ci by bol niekto ochotny to urobit ci povolit, ide mi len o to ci sa to da tak urobit, vramci technickych moznosti

no samozřejmě že de...
  • 0

#3 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2018 15:41

vdaka
  • 0

#4 shadooow

shadooow

Starší učeň

• Community patch
  • PipPipPip
  • 314 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2018 17:52

detailněji: nějaké technické omezení tam je, tuším že truhla nemůže obsahovat víc jak 13 "stránek" kolik to je věcí dost záleží na jejich velikosti, nicméně i tak to fungovat bude, ty věci tam dáš a technicky tam budou pouze je neuvidíš

to je tedy případ klasické truhly která je poměrně dobře bugovatelná proto se tedy na demoně přešlo na "rozhovorový" systém, který v podstatě limity nemá. Ale je jen určitý počet možností které se do rozhovoru vlezou aniž by se tam zobrazilo hnusné scrollování. Takže buď omezíš počet "stránek" a počet věcí v každé stránce a nebo musíš nascriptovat systém "další/předchozí" což je poměrně složitější.

No a pak samozřejmě důvod omezení počtu uložených věcí je samozřejmě náročnost na databázi - to ale v případě demony víceméně nehraje roli protože téměř věškeré data se ukládají na předmět v inventáři a ne do databáze, žádná zátěž tedy nevzniká.

Příspěvek upravil shadooow: 14.03.2018 18:16

• 0

#5 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2018 22:04

myslím,že má na mysli PHS -trvalou truhlu ( na trhu jich je několik a vleze se tam max 25 nebo 30věcí) ,a na truhle žádný rozhovor není/ nebýval tam

• 0

#6 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 15.03.2018 06:55

jojo urco mysli to..a tam je to omezene vuli DTB na 30 ks aby to nelagovalo prej je pomala tadle DTB se musi prejit na novou a pak bude moznost dat v podstate 10x 100x tolik .. veci ale to je beh na delsi dobu..

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních