Skočit na obsah

Fotka

kozeluh / velka sila

• Please log in to reply
7 odpovědí na toto téma

#1 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2018 18:32

dotaz c1

neda sa nieco spravit aby mali stromy vecsiu odolnost, aj ked odlozim vsetko na silu tak ten strom po par ranach rozbijem , pripadne nejaky figel na to aby sa to nedialo?

dotaz c2 .

napriklad pri taveni aj ked to mam v zelenom a tavim vela moze sa stat ze dostanem bod v crafte tavenia, takze stupa aj na veciach co vie lahko, je mozne aj pri vyrobe kozi aj  ked ich mam v zelnom ze by mi to mohlo sem tam dat bod, napr. pri kazdej tisicej kozke, alebo len body stupaju na veciach cervenych a modrych ?

vdaka

• 0

#2 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 08.03.2018 10:04

Dělám koželuha s RDD warem na sílu a nemám problém s rozbíjením stromů. Z každého stromu vytěžíš max 30 kusů dřeva a s tím sem problém neměla nikdy. A koželuh skilluje pouze na modrém a červeném. Tavení je udělané asi nějak jinak.

• 0

#3 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 08.03.2018 10:15

stačí nasadit pracovní rukavice , omezíš poškození , ale i bez nich v pohodě vytěžíš všechno dřevo ...

• 0

#4 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 08.03.2018 10:24

Mě se to stávalo dost často. Když jsem sekal dřevo na loď, tak jsem snad půlku stromů nevytěžil před zničením. 

• 0

#5 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 08.03.2018 15:48

Hmm a neměl si v druhé ruce zbran? Protože mě se vážně nestává,že to zničím před vytěžením. Ted mě napadá jedna maličkost ......nemůže to taky ovlivnit zaměřko na zbraň? Ale to už hádám a hlavně kdo krom Gruka blahé doby jede char na malou sekerku:D a ten byl tuším dexer. Taky je možné,že to ovlivní počet útoků....netuším čím to je,že se vám to ničí před vytěžením.

Příspěvek upravil Werewolf: 08.03.2018 15:50

• 0

#6 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 08.03.2018 16:01

asi mam vecsiu silu zo svojim rddckom, no neviem , sekam.a mam v ruke dve sekery na drevo, na ne zameranie nemam, niekedy seknem celý strom a niekedy sest sedm uterov a strom je fuc, skusim tie pracovne rukavice, bo bo robit 50 kozi a ponicit pri tom stomy a zas cakat 45 min na dalsi je na prt, mozem niekoho pprosit spravit na bazar pracovné rukavice? vecer by som si ich kupil, vdaka
  • 0

#7 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 08.03.2018 16:55

Mno další možností je,že ty stromy někdo těžil už před tebou.

• 0

#8 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 08.03.2018 18:02

myslim ze sa to stalo aj po restarte uz , ci ma viac statsia na to ako ostatny neviem

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních