Skočit na obsah

Fotka

Luk vs rukavice

• Please log in to reply
3 odpovědí na toto téma

#1 Smajdalf

Smajdalf

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 227 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2017 12:24

Ahoj,

plánuji relevel jedné mojí staré postavy, původně to byl  9 monk 16 klerik 5 SD.

Aktuálně plánuji něco víc praktičtějšího (víc lvl klerika), delší boosty, vetší samostatnost asi i odemykáni bossů. S buildem asi problém nebude, ale protože jsem tu dlouho nehrál potřeboval bych od Vás poradit ohledně volby zbraně a počtu lvlů klerika. U zbraně vybírám mezi lukem a rukavicemi, ale nemám vůbec představu, jak je to hratelné v novějších lokacích jako DZ, Isseth nebo například na poušti.

Dále by mě zajímalo kolik lvl klerdy je na demoně ideální s ohledem na dispell od NPCs, rozhoduji se mezi 21 a 23lvly klerika.

Předem díky za odpovědi pokud se najde někdo, kdo má osobní zkušenosti budu jen rád.

Příspěvek upravil Smajdalf: 08.10.2017 12:25

• 0

#2 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 08.10.2017 13:26

Cau

predpokladam ze to mas delane na dex takze spis rukavice ... ono jen 2 staty nema moc smysl ...  kdyby jsi mel dex v pocatku tak 14.. pak ok luk je jasna volba a zalozni rukavice .. 

dal .. lvl klerdy bych dal 23 ale nejlepe 24 + 1 feat 24 kler 3 monk 3rog jenze to je na rukavice a s 3 lvl monka moc arady nenadelas ideal by bylo aspon 6 at mas ik .. takze 23 klerda ( mam zato ze pak uz ti moc npc nesundavaj bosty dispellem) 6 monk 1 rog rikal jsi ze ces aby to i neco odemklo s domenou to pujde ;) ale at se vyjadri i ostatni co ja vim muze to bejt jinak :))

• 0

#3 Smajdalf

Smajdalf

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 227 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2017 13:37

Ano to jsem zapomněl zmínit můj počáteční dex je 18, kvůli tomu, že předchozí build byl stavěný aby měl ED.

• 0

#4 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 08.10.2017 16:32

Ja bych to asi precejen jel pres WIS. Kdyz to neplanujes jet na ED a nebudes mit uncanny dodge, je to zbytecny. Dex bych nechal na 18 a dal maxoval jen WIS.

lvl klerika nejlip 24+. 26 kler 3 rogue 1 monk na luk + rukavice do zalohy - solo K4, DZ, super do pukliny.

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních