Skočit na obsah

Fotka

"kraviny" z palety

• Please log in to reply
10 odpovědí na toto téma

#1 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 09.08.2017 14:57

Ahoj. Nechcete odstranit z boss pokladu ty paletove itemy ? Mam toho plnou banku. Uz to nechavam primo v boss truhle. Pekne se to tam plni. (Ale aby padl boneflesh to ne). Byla by pak vetsi sance, ze padne neco dobreho ...kekrop...kameny. Dik za reakci. 

Přiložené soubory

Příspěvek upravil Aved: 09.08.2017 15:00

• 0

#2 Yakut

Yakut

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 784 Příspěvků:
  • Interests:Divotvurstvi

Odesláno 09.08.2017 22:23

souhlas... 

• 0

#3 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 10.08.2017 11:09

Take jsem podobneo nazoru....

Ale ono by stacilo aby tyto predmety vykupoval nekdo v ST za akou slusnou sumicku treba 25k.. za tu nejsilenejsi vec jako jsou boty akrobacie.. za pijavici trebas 30k.. a podobne ..svim zpusobem by to ani nebylo tezke udelat.. a nebo je odstranit a nahradit to necim uzitecnym trebas mapou 3. Urovne ... jenze.. pokud mne pamet neklame mam pocit ze se tyto veci z boss pokladu obevuji sem tam v zakazkach do ST... a to uz upravit neni zadna sranda..
  • 0

#4 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 10.08.2017 11:52

Jeste doplnim ze ty veci se hromadily do vecerejsi pulnoci dnes je truhlicka prazdna dal jsem po 536 hodinach reset nebo to bylo 463 h. ?.. heh nevim ale jelo to dlouho proste:-)

Příspěvek upravil porkac: 10.08.2017 11:53

• 0

#5 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2017 15:37

rest som si rano vsimol, mal som past po dlhej dobe na svojej oblubenej trase pokladov

• 0

#6 Drtik

Drtik

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2017 06:04

Nebylo by nejschůdnějším řešením odendat drop těchto itemu z boss pokladů a dát jinam? Trosky, GM2, Krypta morlag, DO2, Druid (kde pokud se nepletu padou nyní jen kameny, runy, etc..) Zakázky se nebudou muset upravovat a třeba ty věci někdo vyuzije, tuplem v těchto pochmurných dobách.
  • 0

#7 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2017 09:37

No já bych byla pro výkup i když ideální by dle mě bylo pokud by to šlo prodat nějakýmu spešl obchodníkovi co by to pak prodával dál. Jak tu bylo řečeno někdo by to třeba využil.

• 0

#8 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2017 13:50

naházet to ke skřetům 2(jsou potřeba nejméně 2 lidi na odemčení a v proměně na trola je to docela výzva a určitě to i zatraktivní chodit tenhle dung ( ty +2 věci)

• 0

#9 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2017 15:12

daj to na prdaj, mozno to niekto kupi, ist niekam v parte ci uz len k dkriatkom je skoro nemozne, aspon v case ked hram ja, aj ked sem tam stretnem skudenejsie postavy, no len v prehlade hracov, vo svete sa moc nestretavame, velky svet a malo dobrodruhov
  • 0

#10 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 06.09.2017 15:08

a co takhle aby to slo za nejakou slusnou financni sumu srotovat v ST? bez zakazet, protoze ja s obchodnikem takhle jezdil s 5 magovkama plnou tohohle a nikdy jsem takovou zakazku nevidel...

• 1

#11 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2017 20:37

a co takhle aby to slo za nejakou slusnou financni sumu srotovat v ST? bez zakazet, protoze ja s obchodnikem takhle jezdil s 5 magovkama plnou tohohle a nikdy jsem takovou zakazku nevidel...

To je taky dobrý nápad, lidi by to motivovalo sbírat a obchodníky zase vykupovat, cajkoš,+1.

• 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních