Taková úprava vyžaduje stovky mechaniků a uvědom si že WBs to dělají zdarma. Navíc přínos neodpovídá vynaložené práci a ubírá to WBčkum čas na jiné důležitější úkoly.
.
Nevím, kolik taková úprava stojí práce či nestojí. Proto se na to ptám, ale nevím, jak je tvůj příspěvek moc relevantní, když napíšeš "je to těžký", ovšem už nikoli proč a jak by se to dalo případně řešit.
Co by mně ale zajímalo je, proč ti přijde logické, že nejsou dostupné světelné meče a štíty, když za prvé neodporují fantasy a za druhé Demona stejně není RP server.
Světelné meče mně do fantasy nijak nesedí, to spíše sci-fi. Dle mé představy by měli být přidány možnosti v určité hranici soudnosti a reálnosti. Tím pádem průhledný štít opravdu jen jako skutečný artefakt, třeba jako součást questu či podobně. A světelné meče? Ty fakt ne.
Ale to je jen můj názor. Určitě bych radši překousl přidat vše s tím, že někdo holt bude mít možnost navolit si světelný meč, než nepřidat nic právě proto, že by si někdo mohl navolit světelný meč.
Tuhle dobu meneni vzhledu uz mam za sebou. Za ty prachy, listek a riziko me to nestoji. Jo kdyz uz clovek nevi co s prachama tak je to dobry. Odlisit se a upravit si panak dle predstav. Bulir uz je zmemenej asi po 100x. Pro me za me at tu kazdej ale beha s cim chce. Jde o to mit trochu soudnost.
Na druhou stranu souhlasim s kuretem ze jsou dulezitejsi veci na praci.
Já upravuju každou postavu, základní hrnec se mně vyloženě hnusí. A tuto možnost považuju jako neoddělitelnou součást hry, jen holt možnosti jsou dost omezené. Bohužel málokdy se stane, že uvidím nějakou postavu co vypadá zajímavě či alespoň trošku jinak.
Jak zas vsichni vite, co maji WBs na praci? At si prioritizujou sami, ne?
Jinak k navrhu: Kdyz uz tady muze behat pulork s pixie kridlama, tak si myslim, ze vice moznosti nezaskodi. Krome takovych veci, co se nehodi do settingu a realii Demony samozrejme + nejake vyhrazene vzhledy, aby se PC pripadne nepletli se strazema / dalsima NPC. Uz se tu tak pridavaly moznosti k robam, tak by mohly prijit na radu i brneni, pokud by se nasel nekdo,kdo to udela.
Nějak moc nechápu, proč by se nemohly vyskytovat brnění pro stráže i pro hráče. Nepřijde mně nic nereálnýho na tom vytvořit si kopii strážnýho, ale hlavně by se tohlenc dalo řešit v IC rovině, přecejenom vydávat se za strážníka bude porušením zákona! :D Ale pochybuju, že by to reálně někdo dělal, kromě toho hrudního plátu jsou stráže hnusný.
Nevím, kolik taková úprava stojí práce či nestojí. Proto se na to ptám, ale nevím, jak je tvůj příspěvek moc relevantní, když napíšeš "je to těžky", ovšem už nikoli proč a jak by se to dalo případně řešit. K druhé části odpověd