Skočit na obsah

Fotka

technicka ohladom opotrebenia naradia

• Please log in to reply
11 odpovědí na toto téma

#1 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2017 08:17

ak si kupim v bazari napr. sekeru, vytnem s nou napr.3 stromy a pak ju vratim spet do bazaru a kupi si ju po mne niekto,ma ju opet ako novu alebo sa mu zachvilku zlomi a nevytne s nou vela vetviciek?

chapem ze je to bazar a su tam aj pouzite a obnosne veci,ale...
  • 0

#2 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2017 10:05

A to myslíš herní bazar, nebo reálný ?

Příspěvek upravil MrKure: 23.02.2017 10:08

• 0

#3 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2017 12:05

chodis zo sekerou do lesa rubat vetvicky v hre alebo v reale?

vzhladom na to ze sa pytam v nwn mechanike tak myslim ten na trhu v hre, ze ci si tam mozem kupit naradie, chvilu ho pouzivat a pa ho tam dat zas napredaj a ak si ho po mne niekto kupi je uz opotrebovane a moze sa mu coskoro znicit alebo ho ma v podstate nove a zas s tym co to porobi
  • 0

#4 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2017 12:34

No když už se ptáš, tak před drahně lety jsem opravdu chodil se sekerou rubat do lesa větvičky, větve i malé stromky, soušky a tak dál. Pak jsem hrával na demoně a to jsem teda rubal větvičky ve hře. Ty dvě období se i částečně prolínaly řekl bych. Aktuálně teda nerubu nikde, ale to jsem asi offtopic.

• 1

#5 Faust

Faust

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 269 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2017 12:50

No když už se ptáš, tak před drahně lety jsem opravdu chodil se sekerou rubat do lesa větvičky, větve i malé stromky, soušky a tak dál. Pak jsem hrával na demoně a to jsem teda rubal větvičky ve hře. Ty dvě období se i částečně prolínaly řekl bych. Aktuálně teda nerubu nikde, ale to jsem asi offtopic.

wtf?

• 0

#6 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 23.02.2017 15:41

hehe Ayko se pta pac koupil urco nakou sekeru na bazaci a parkrat s ni riznul a ejhle ona je v cudu no co dodat dal ji tam nekdo omylem nebo v horsim pripade nakej vypocitavec co si chtel vydelat dejme tomu 500 zl za uz temer znicenou sekeru !

ńuu hold co nadelas .. to je riziko bazaroveho a podomnicho prodeje ze ne vzdy dostanes co si zaplatis ;)

ps: taky lezu do lesa na vetve kdyz jsem na chate :D

Příspěvek upravil porkac: 23.02.2017 19:30

• 0

#7 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2017 17:45

prave ze som taku nekupil, len ma to napadlo uz hodne davno no pak som na to zabudol a spomenul dnes, takze vlastne naradie  z bazaru je bez zaruky, ok a plati to tak aj ukellara ?napr. si s kovackou ci kovacom nasekam drevo a pak pred rozbitim ju supnem ku kellarovi , pripadne kovacske kladivka, tam to je tiez bez zaruky ?

to je ako ked si u babule kupil kriticke leceni a ono ti da 1 hp bo niekto tam dal uz vypytu flasku a ty si si kupil tu kde je u z na dne :biggrin:

• 0

#8 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2017 23:29

ok s tymi sekerami to bol len priklad, nevedel som ze tu bezne chdite do hory pre drevo :)

tak ci onak sa da bazar pouzit ako pozicovna naradia, pri troche stastia si to kupim , pouzijem a vratim za tu istu cenu spet a zaplatim len 10% za pouzitie, ak teda niesom hamyiznik a nedam tam o 100%vyssiu sumu

• 0

#9 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 23.02.2017 23:43

Mozna by to slo vyresit  povinosti podepisovat vercajk jinak by nesel pouzit.

Ale zase kolikrat se tu nekomu stalo ze bezel na honem pro drevo a nemnel sekeru tak mu ji někdo pujcil nebo dal na tech par kusu na drevo na lopatky sekerky atp.

Coz by tim padem neslo a zase by na tom byli postizeni jen ti které by takova " kosoctvercovina" nikdy nenapadla udelat

• 0

#10 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2017 12:45

Takže odteď budete v reálu používat jenom pilku, zatímco sekerku budete používat jen ve hře. Aby se to nepletlo zbytečně!

• 0

#11 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2017 17:21

Porybného na vás! To vás odnaučí očesávat naše krásné lesy.

• 0

#12 Ice

Ice

Starší tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 02.03.2017 15:05

V podstate by to bylo asi i porusovani pravidel kdyby si dal pouzity naradi do bazaru a koupil ho jako novy. V podstate by sis koupil treba tu sekeru, nasekal dva tri stromy, dal ji na bazar za 1gp a hned ji zase koupil a mas novou sekeru. Nastesti pro kovare se zachovava opotrebeni naradi i kdyz se da na bazar, jinak by prisli na buben...
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních