Skočit na obsah

Fotka

Problem s logem

• Please log in to reply
16 odpovědí na toto téma

#1 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 19.09.2016 19:45

Zdar všichni kdo by jste mněli i jen tušeni  co by mohlo způsobovat následující problém.

Situace je následující. Při pokusu o lognutí se mi poměrně často leč nepravidelně stane že mi naskočí  jen černá obrazovka jako kdybych lcd vypnul. Dá se z toho vyskočit jen alt+F4 a někdy zatuhne celé PC tak že se to dá jen natvrdo vypnout " ze zdi " . Stává se mi to jen u NWN a ničeho jiného.

Začalo to přibližně po té co sem naistaloval nové ovladače na grafiku. Zkusil sem ji přeinstalovat a vyzkoušel sem asi 4 různé jiné ovladače ale nic se nezměnilo.

Grafika je radeon R9 270. Procesor AMD cca 2x 2,4 GHz.

Stává se to nepravidelně a občas mi zatuhne i už rozjetá hra ....úžasná situace a raději bez komentáře : DDDD.

Přeinstalovat  kompletně celý systém se mi ted momentálně nechce kor když vše ostatní jede bez problému. Mimo jiné i proto že se do konce roku chystám na lehkou přestavbu. V plánu je 6ti jádro.

Tímto bych rád zároveň omluvil své případné  nedobrovolné  odchody ze hry " na prasáka " OPRAVDU bych se tomu raději vyhnul.

Děkuji

• 0

#2 Ice

Ice

Starší tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2016 00:47

No bohužel to je právě ta grafika a nezbývá ti než hledat starší ovladače který pojedou. Měl sem stejný problém kdy mi to taky blblo a měl sem záseky ve hře kdy mi sice nwn naskočilo ale hned po logu se mi hra sekla

Příspěvek upravil Ice: 20.09.2016 00:47

• 0

#3 Zeus

Zeus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 257 Příspěvků:
  • Interests:YTB: UCyaI6YVnxYd5fDDsIyL7ziQ

Odesláno 20.09.2016 08:16

Ja to mel se slabym zdrojem. Nedodal grafice toliko stavy a ta se v zatezi vypla.

• 0

#4 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 20.09.2016 17:59

Tak co se zdroje týká tak to je 700 w  Zalman což předpokládám že by mnělo stačit. nicméně i mnohem náročnější hry mi běží naprosto v pohodě jediné co padá je NWN.

Jinak díky za tip a zkusím někde vyšťourat nějaké historické ovladače na tu grafiku a uvidím.

Děkuju

• 0

#5 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2016 18:30

Jako jediny co me stve je ze abych rozjel nwn v pohode tak sem musel dat stary ovladace cimz mi ted trochu blbe bezi tes v: skyrim a tes online ale to nehraju tak casto tak sem to ozelel...
  • 0

#6 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2016 14:30

Včera jsem se zkusil připojit a přesně to samé. Chvíli se nostalgicky procházím po třžišti a pak bác - chvíli tma - login do Windows. Experiment jsem zopakoval třikrát.

• 0

#7 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2016 16:30

Tak sem si akorát stahnul ovladace z roku 2013 a stejne mi to nepomohlo.

Zacinam realne zvazovat ze nekde koupim starou nvidii za 100kc a tu Radeonku co mne stala asi tak 4 tisice rozmlatim kladivem na schodech na *racky a nasypu do popelnice.

SRY ale nejak uz mi z toho tecou nervy. :DDDD

mate někdo nejakej tip jak z to-hoven ?

Příspěvek upravil HattoriHansa: 16.10.2016 16:30

• 0

#8 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2016 18:58

nějaký starší ovladač není? a ještě mě napadlo máš na nwn zapnutou kompatibilitu? I když to asi nebude tím...

• 0

#9 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 16.10.2016 19:15

me ti tak napadlo jaky mas operacni system ? pokud 64bit vim ze strilim od boku ale zkus NWN nainstalovat do slozky program files x86 me to delalo u radeonu na jednom PC to same ale mel jsem tam 64bit os na 32 bit to slapalo jak melo ja vseobecne nemel rad radeony od doby co jsem si koupil uplne novou grafarnu ATI X1600 XT na svou dobu paradni grafika ale NWN mi proste jel jako na ´´486... ´´ a na stare GF 7600 nebo jak to bylo to cislo to jelo paradne...  od te doby jsem kvuli NWN zaprisahlej geeforsista ;) a to mam doma trebas 4GB 2 jadro ati na cislo si nevzdechnu huci jak vysavac a topi jak primotop ';)

Příspěvek upravil porkac: 16.10.2016 19:16

• 0

#10 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 06.11.2016 16:25

NWN nezná jednu věc - optimaizaci výkonu. To co nwn potřebuje je minimální konfigurace vzhledem k tomu, co dnes na trhu de sehnat. Ale ono prostě jede špatně v některých případech. Režim kompatability pro win XP mě pomohly rozjet hru na trošku novější grafice. Díky tomu mohu mít i na mé nvidii jakékoliv ovladače. někde na foru sem nahrával nastavení, které mám ve svém stolním pc tak, aby mě hra fungovala. Někomu to může pomoci, někdy ale i ne. Určitě to zkus.

• 0

#11 Gortek_Gurmisson

Gortek_Gurmisson

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 526 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2017 16:58

Ahoj, chci se zeptat, při logu se mi nezobrazí žádná moje postava. Relogoval jsem na res. a od té doby ani ťuk. Předem dík za pomoc či vysvětlení ;)

• 0

#12 Gortek_Gurmisson

Gortek_Gurmisson

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 526 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2017 17:30

moje chyba, už vše ok...díky

• 0

#13 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2017 19:27

...

Příspěvek upravil Razfallow: 12.02.2017 19:28

• 0

#14 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 10.01.2018 18:44

Ahoj, jsem líný zakládat nový topic tak to píši sem, ví někdo jak toto udělat ve win 10?

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  login.jpg   79.32K   0 Počet stažení

• 0

#15 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2018 18:53

Postup bude, hádám, stejný, jen hosts bude umístěný v jiné složce. Zkus jít do složky, ve které máš windows a tam hledat hosts. Následně ho otevřít v textovém editoru (notepad postačí) a dopsatdo nového řádku 127.0.0.1 (tabulátor) nwmaster.bioware.com.

• 0

#16 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2018 19:59

Cesta na Win 10 je úplně stejná jako tady v návodu.
  • 0

#17 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2018 19:48

Pak by měl fungovat jak Paulův, tak můj postup.

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních