identifikační kartička postavy
podepisovací pero
zápisník esencí od dámy
vždycky to šlo schovat do báglů... je to úmysl , nebo chyba ?
s takovou bude za chvíli inv zasekanej nepotřebnýma věcma...
Odesláno 11.08.2016 23:35
identifikační kartička postavy
podepisovací pero
zápisník esencí od dámy
vždycky to šlo schovat do báglů... je to úmysl , nebo chyba ?
s takovou bude za chvíli inv zasekanej nepotřebnýma věcma...
Odesláno 12.08.2016 00:15
Aqua batohy, plné nesmyslů, naskládat do bronzu. 6x6 se rovná 36 a to všecno narvat nakonec do mágovky! Jako malý jsem slyšel proroctví, že s uskladněním dat bude mít lidstvo problém dříve, než třeba s klimatem apod.
Odesláno 12.08.2016 00:51
Odesláno 12.08.2016 06:55
Příspěvek upravil jmeno: 12.08.2016 06:55
Odesláno 12.08.2016 10:07
jenže u starších postav, který to v batohu měly, to tam zůstalo a dokonce to v rámci batohu jde i přemisťovat ....
Odesláno 12.08.2016 10:45
Jo některý se bugly, taky jsem to u pár postav měl.
Odesláno 12.08.2016 12:01
No mě spíš vadí,že kříž u kleričky mi nejde vybavit a tudíž ani použít:D
Odesláno 12.08.2016 13:29
Tohle se tu řešilo už několikrát. Ta úprava proběhla z bezpečnostního důvodu. Všechny tyto věci byly nastavené jako neodložitelné jen místo enginového řešení používaly vlastní řešení které umožňovalo přesun mezi batohy. Toto vlastní řešení bylo zvoleno kvůli jinému bugu v nwn ale tento bug jsem opravil jiným způsobem a jelikož toto vlastní řešení umožňovalo dost brutální exploit zrušil jsem to a nahradil tím enginovým statusem neodložitelnosti které znemožnuje přesun mezi batohy a to z dobrého důvodu neboť batohy byly součástí toho exploitu...
Každopádně toto byla všeobecná úprava která postihla všechny neodložitelné věci. Já osobně ani netuším kterých všech věcí se to týká a chápu že to u některých itemů působí nepatřičně, bohužel...
Pokud to někdo má v batohu a chce to přesunout do inventáře - dmko by to mělo mít v moci udělat (dneska vyzkouším pro jistotu ať nekecám). Opačně se to dělat nebude nicméně je možnost to nastavení neodložitelnosti zrušit. Ale pokud je ztratíte a přestane vám něco fungovat bude to váš problém....
Příspěvek upravil shadooow: 12.08.2016 13:30
Odesláno 14.08.2016 18:35
Já vám nevím lidi ....na jednu stranu chápu že někdo může říct že to není až zase tolik krámů aby nějak výrazně překáželi.
ALE !!! Na druhou stranu by mně zajímalo proč má celá démona nosit pampers kvůli jednomu až dvěma jedincům co mají očividně roztroušenou sklerózu a nestíhají si ohlídat ani základní funkce.
Mně osobně to u horníka poměrně DOST SE** .
Nešlo by výše zmíněné itemy nějak integrovat třeba do hůlky jako se to udělalo se zápisníkem dovedností ?????
Odesláno 14.08.2016 23:16
Já vám nevím lidi ....na jednu stranu chápu že někdo může říct že to není až zase tolik krámů aby nějak výrazně překáželi.
ALE !!! Na druhou stranu by mně zajímalo proč má celá démona nosit pampers kvůli jednomu až dvěma jedincům co mají očividně roztroušenou sklerózu a nestíhají si ohlídat ani základní funkce.
Mně osobně to u horníka poměrně DOST SE** .
Nešlo by výše zmíněné itemy nějak integrovat třeba do hůlky jako se to udělalo se zápisníkem dovedností ?????
těch krámů je dost a překáží
asi se vrátí staré řešení u itemů které by případně při ztrátě nedělaly problém
spojování je možné, jenže je to třeba udělat logicky a esteticky, třeba deník dámy je prakticky zbytečný jeho jediná funkce je vypsání kolik máš esencí, no ale kam ten výpis esencí chceš dát jinam? Takhle to sice sežere 2x2 políčka ale tak má to nějakou logiku...
Každopádně pokud vás něco napadne může se deník dámy a třeba obchodní licence zrušit pokud vymyslíte kam přesunout jejich funkce.
Odesláno 14.08.2016 23:22
v "dovednostech" je datum, stav EQ, etc..proč nedát stav esencí i tam ?
Příspěvek upravil Razfallow: 14.08.2016 23:22
Odesláno 15.08.2016 16:58
Dnes jsem Razyelovi udělil první lajk za rozumný příspěvek. Nechť je tento den navěky vepsán do kronik a análů, aby si jej mohly i budoucí generace připomínat.
Odesláno 15.08.2016 17:16
Děkuji,děkuji...na tuto chvíli jsem čekal pár let. Ani nevíte, co to pro mě znamená. Chtěl bych poděkovat mé mamince,tatínkovi, sestře,babičce, dědečkovi. Dále bych chtěl poděkovat vám,sobě,planetě zemi a bohu, že mi umožnil tento den uskutečnit. Jsem neskutečně dojat. Myslím,že si to vytisknu a umístím na stěnu a zarámuju. Jste úžasní a doufám,že to něco přinese budoucím generacím a i těm minulým něco užitečného do života.
Odesláno 15.08.2016 17:54
Dnes jsem Razyelovi udělil první lajk za rozumný příspěvek. Nechť je tento den navěky vepsán do kronik a análů, aby si jej mohly i budoucí generace připomínat.
análů? *mrk mrk* *tik*
ozvi se mi Aelipsáku, mám pro tebe "matematickou hádanku"
Odesláno 16.08.2016 14:59
dal bych elipsákovi dislike, za to že dal razimu like, ale nejde..takže jen takovej imaginární -1
Odesláno 21.08.2016 22:54
mozna by stalo za uvazeni zruseni cestovni deky... ma ji kazdy, v podstate je k nicemu, protoze ji clovek potrebuje vsude a dostane ji od startu a i kdyz ji vyhodi tak si ji za 1zl koupi... jen to zabira misto...
nebo pokud je nejaky technicky problem tak ji zmensit na 1x1...
Odesláno 22.08.2016 12:50
mozna by stalo za uvazeni zruseni cestovni deky... ma ji kazdy, v podstate je k nicemu, protoze ji clovek potrebuje vsude a dostane ji od startu a i kdyz ji vyhodi tak si ji za 1zl koupi... jen to zabira misto...
jenže cestovní deka do batohu dát jde ... zatímco jiný itemy ne ...
tzn. že nezavazí v invu
Odesláno 23.08.2016 08:50
technicky v tom problém není a myslím si že by tohle pomohlo víc než u těch ostatních věcí a to i přesto že deku můžeš dát do batohu
nicméně nevidím reálně že by taková úprava prošla... je to erpé prvek a demona si na tom vždy zakládala a myslím si že by spousta hráčů měla problém s tím že deka není protože to není rp a chtěj to v inventáři...
Odesláno 23.08.2016 09:23
nicméně nevidím reálně že by taková úprava prošla... je to erpé prvek a demona si na tom vždy zakládala a myslím si že by spousta hráčů měla problém s tím že deka není protože to není rp a chtěj to v inventáři...
Huh?
Odesláno 23.08.2016 19:45
je to erpé prvek a demona si na tom vždy zakládala a myslím si že by spousta hráčů měla problém s tím že deka není protože to není rp a chtěj to v inventáři...
ja klidne budu spat na plasti
ano vim, ze jde dat do batohu atd, ale podle me to je sada zakladnich itemu, kterou ma kazdy a zadny herni RP efekt v tom nevidim...
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních