Skočit na obsah

Fotka

Krutopřísné spawny

• Please log in to reply
6 odpovědí na toto téma

#1 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2016 16:38

*
POPULÁRNÍ

Zdarec,

pročítal jsem si tu plejádu návrhů, které si braly za cíl nějak posílit / zvýhodnit hráčské postavy, a napadlo mě tomu (alespoň na okamžik) učinit přítrž. Co takhle pro změnu diskutovat o posílení nepřátel?

Za starých časů, kdy byla tráva zelenější a na serveru hrálo asi tak 4x víc hráčů než teď, bylo poměrně běžné, že se v jednom dungeonu náhodně potkaly dvě party, které měly jaksi zájem o stejný poklad. A občas se ony party nepohodly a došlo k tomu, co dnes vidíme už jen na fotbalových stadionech. A to bylo panečku vzrušení, které tady poslední dobou trochu postrádám. Napadlo mě tedy následující:

Vytvořit NPC, která by se svými schopnostmi podobala průměrným hráčským postavám (obvyklé buildy, obvyklý equip) a nastavit náhodný spawn na vybraných místech frekventovaných dungů. Ony postavy by pro větší autentičnost mohly mít i jména podobná těm hráčským (jen Blanku Protrhlou prosím ne), a mohly by hulákat nascriptovaný monolog. 

Pro představu by scénář mohl vypadat třeba takto. S partou jdeme na golemka. Ve hře jsme jenom my, nějací tři lowbíci a marska, kterej stoprocentně afkuje - nic nám tedy nehrozí. A v tu ránu bum - za rohem se objeví tři postavy: jeden vypadá jako mnich, druhý bude zenko klerik a ten třetí bude nejspíš bard. Mají adamantové pláty nebo hadry z černé látky a vypadají pěkně nasraně. S pokřikem "chcípněte, poklad je náš!" do nás začnou řezat a házet imploze. Máme co dělat, abychom je pomlátili, ale povede se. Odměnou je nám sympaticky vypadající pytel zlata (nebo drahokamy nebo boty tumble pro obzvláště smolné dobrodruhy), který vypadne z každého z nich. 

Jako bonus pro zvýšení autenticity by se mohlo po smrti těchto NPC spustit script, který by zúčastněným postavám posílal nenávistné a výhružné telly.

Let the flame begin.

EDIT: Nápad jsem pracovně nazval Mafia Simulator.

Příspěvek upravil Krásný Neznámý: 15.06.2016 16:39

• 5

#2 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2016 18:37

Ještě jsi zapomněl dodat, že ten script náhodných nadávek by taktéž zakládal topicy na foru a flamoval v nich.

• 0

#3 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2016 19:57

daruji postavy pro tyto účely..zcela zdarma :)

• 0

#4 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2016 21:15

Ještě jsi zapomněl dodat, že ten script náhodných nadávek by taktéž zakládal topicy na foru a flamoval v nich.

No chtěl jsem, ale to by bylo asi dost technicky náročné. :/

daruji postavy pro tyto účely..zcela zdarma :)

Sparťane, hráči by měli mít šanci uspět. Když dostanou od tvých postav takovou ránu, že se proberou v márnici, tak je to bavit nebude.

• 0

#5 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2016 09:32

tak je jasný že srdcovky si zatím nechám než budou převedeny do světa jako NPC :)

ale 10-15 postav bych pro tyto chvályhodné účely klidně daroval :)

• 0

#6 kcharg

kcharg

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 230 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2016 12:22

Navrhuji te jmenovat nezucastnenym kapitanem titanicu. :biggrin:

• 0

#7 KrutorMortalus

KrutorMortalus

Starší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPip
  • 399 Příspěvků:
  • Interests:Mort

Odesláno 21.06.2016 09:12

Byl bych pro super nápad :). V případě, že zabijí hráče vyberou mu měšec. Alespoň by se lidi naučili používat banku.

Příspěvek upravil KrutorMortalus: 22.06.2016 07:20

• 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních