Skočit na obsah

Fotka

Málo hráčů

• Please log in to reply
14 odpovědí na toto téma

#1 martinek252

martinek252

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2016 10:15

Chtěl bych se zeptat, jak je reálné provést změnu týkající se malého počtu hráčů ve hře a s tím související problémy s prodejem různých komodit ve hře. Proč vůbec craftit, když pro to nejsou stejně žádní kupci atd.

Navrhoval bych změnu spočívající nikoliv ve zrušení craftu, ale změnu týkající se prodeje věcí craftem, lootěním a sběrem získaných. Napřkl.: Ring na trhu výkup věcí od zlatníka + šutry bez omezení levelu. Kovář výkup věcí od platnéře a kováře. Alchymista ve slatu výkup láhvý, bylin apd. Co se týče skillu povolání Obchodník, neměnil bych systém růstu, ale obchodníkem by mohl být v podstatě každý, bez omezení.

• 0

#2 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2016 10:35

1, na leto mas vzdy minimum hracov, novych nenalakas a stary to moc poznaju, tocit furt tie iste dungy dookola, tiez to chce trochu oddych, chod von je tam krasne a vrat sa ako ostatni ked bude skaredo - nemyslim to v zlom, aj ine servery maju teraz pomenej hracov,

2, mozno zdvyhnut lvlup , pridat dungov kopec + rozne ine upravy  ci uz remesla alebo ineho, a samozrejme ludi co by to robili a stale nieco v hre tvorili.. lenze vid bod 1 , prislo leto :wink:

• 0

#3 martinek252

martinek252

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2016 14:07

Hmm...bojim se, že jen létem to nebude..:-(..návrh jsem, psal sice dopoledne, ale ja hraju hlavně večer a v noci. Chodím sem zhruba už 5 dnů za sebou a situace se nemění. Pokuď to tu drží nad vodou pár stálých lidí, tak to jen potvrzuje co píšu.

S bodem 2 souhlasím, ale myslím si, že Demona má nejlepší časy a lidi už za sebou.

• 0

#4 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 29.05.2016 14:34

démona ma nejlepší casy za sebou uz par let :-)

hralo tu především par dinosauru a ti se periodicky vytraceji presne kvůli tomu co psal Ayko a pak tu je také to, ze i ti dinosauri mladšího data uz mají ted...

jiné starosti, například jim skončila škola nebo ji dokoncuji

• 0

#5 martinek252

martinek252

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2016 16:19

jj..souhlasím...proto se nad tím zamýšlím.

• 0

#6 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 29.05.2016 18:21

Ti co posledni dobou byli ve hre dost casto dostali BAN. Kdyz lognu, tak neni s kym hrat. Tak lognu 30 lvl s tim ze treba vyberu dz. Ale pak si rikam proc i to delat. Chtel bych slozit kekropa... Bohuzel mi nepadla ani jedna cast za cca asi 2 roky hry.(Behem jednoho tydne mi padly 3 holy avangery...atd.)S tim uz se opakuju, ale je to demotivujici. Aspon pro mou osobu. Jinak to co psal Ayko a Hrouda je pravda pravdouci. 

• 0

#7 Ice

Ice

Starší tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2016 18:27

V podstatě s tímhle nikdo nic nenadělá. K čemu bude když ti projde návrh a ve finále tam budeš hrát jen ty? to můžeš rovnou hrát singl... Navíc v dnešní době kdy se rozmohly mmorpg je těžký nalákat hráče na něco tak starýho jako je nwn... a ti staří hráči mají dnes rodiny a nemají na hraní čas...

• 0

#8 KrutorMortalus

KrutorMortalus

Starší učeň

• PipPipPip
  • 399 Příspěvků:
  • Interests:Mort

Odesláno 29.05.2016 18:39

Jsou tu tací co hráli hodně a ve hře byli často :). Nicméně krom nostalgie na démoně není nic co by hráče přitáhlo, takže hrají jen ti co už tu hrávali. To, že upravíš kraft tak, aby jsi mohl sólo vyrábět a prodávat nikam nepovede. Budeš mít hafo peněz a nic za co by si je utratil a problém s počtem hráčů ti to stejně nevyřeší.

• 0

#9 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2016 19:31

Dokud nebude mit Estaban znova 30, 3 obry a kone, muzete se mnou pocitat!
PS: najde se parta kolem 23? Vsichni expite strasne rychle, se pak nedivte, ze nemate s kym hrat :-D

Příspěvek upravil gravianus: 29.05.2016 19:33

• 0

#10 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2016 22:21

mě přišlo vždy dost ochuzené PVM na to jak je na to server zaměřenej

resp. loot a druhy lootu ..:), ale nejsem takovej co sooluje DZtko a hrabe se u toho v řiti

Příspěvek upravil Wewet: 29.05.2016 22:22

• 0

#11 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2016 05:25

//prosim o vymaz.

Proc vymaz? Napsal sem pouze jak to vidim ja. Hraju tu kdykoliv muzu a k cemu by vedlo zavedeni moznosti prodavat treba lektvary alchovi ve slatu? Vsichni by pak prodavali jen NPC a ostatni hraci by nemeli nic. Navic jak tu padlo by pam mel hromadu penez a nemel je za co utratit...
  • 0

#12 martinek252

martinek252

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2016 06:33

Jak píšete, máte pravdu všichni. Těžko něco namítat. Ale tak jsem to nemyslel. Myslel jsem to tak, že ve hře nikdo není a není komu prodávat. A tak když se logne jeden dva lidi, tak co tam mužou dělat s věcma, které najdou a nebo vyrobí? A tak jsem v situaci, kdy nemám peníze, ale hafo věcí se kterýma nic nenadělám. Nevím jak Vy, ale radši budu mít zlatky, než zaplněný inv. Ano, můžu čekat, až se logne "dinousarus", který si od Demony odpočal a zase se mu chce hrát. Ale to mi připadá víc demotivující, než peníze na kontě. Je jasné, že jistá obtížnost hry dělá Demonu tím čím je. Muselo by se to promyslet a najít tu pověstnou hranu "hratelnost - obtížnost". NPC by mohli vymazat čekací lhůty, ale ne obtížnost. atd.

Současný stav mi připadá jako jedna z těch horších variant. Ptám se: Proč craftit? Kde budu schánět kupce? Kde budu schánět věci na to, abych ho vůbec mohl dělat a skillovat? Proč brát šutry z lootu, když tady není obchodník? atd. Týká se to každé činnosti ve hře. Hodně lidí to řeší tak, že má více postav a mezi postavama si předává věci. Jak to taky jinak dělat v téhle situaci? Dávat za to BANy? Proč? Daná situace se neřeší jako problém celku, ale trestají se důsledky. Je to jako policajt co jde řešit parkování na sídliště. On neřeší to, že lidi nemaj kde parkovat a tak to třeba fláknou na trávu. On řeší pouze důsledek nedostatku míst na parkování. Samozřejmě neschvaluju přestupkové jednání, ale je nutné se zamýšlet i nad motivy a řešit to jako celek. Musí to řešit systém a nikoliv ten polda na místě. Nevytrhávat věci z kontextu. Tady ve hře představují systém DM. Tohle opatření také nemá za cíl přítáhnout další nové lidi. Jen vyřešit stávající situaci. To je můj názor.

Jinak souhlasím s tím, že to může být důsledek dané doby. Tj. létem. I když tomu moc nevěřím. Ale počkejme a pak se k tomu vraťme po prázdninách. Čas ukáže...:-)

P. S. Má manželka po přečtení daného příspěvku řekla, že když musím mít slovní průjem, tak ať to napíšu. Že ona by nic nepsala, že je to fuk. Asi má pravdu. Je vidět, že mám prd na práci a mám čas se zabývat blbostma. Ještě že to nevidí zaměstnavatel..D.

• 0

#13 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2016 07:32

No ono to je proste zkouskovym obdobim a letem... i kdyz je jasny ze tolik lidi co si tu pamatuju ja uz demona nikdy nezazije... musime se s tim smirit ze lepsi to nebude a my budeme radi za to ze to bude aspon nekdo hrat. Muze se stat ze nastane doba kdy se nevyplati ani funkcni server a demona padne uplne...
  • 0

#14 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2016 12:38

Já osobně přestal hrá v roce 2007/8 a když jsem tento Prosinec narazil na fungující forum, s tim že jsem viděl aktivitu. Nainstaloval jsem, lognul se (i když bez starých postav), bylo to skvělé, oživil jsem tolik vzpomínek. Jistě to nikdy nebude jako dřív, ale i nynější aktivita je neskutečná. 

Já budu rád hrát dál, jen prostě pracuju hlavně v letní sezónu, cca do poloviny září hodně, takže si to dám semtam a pokud se server oživí, tak jak tomu bylo v měsícíh Leden-Březen budu úplně spokojený.

• 0

#15 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 30.05.2016 13:15

Kdosi tu sháněl někoho do party k 23 lvl ....tak jestli nejsi ještě víc jak 23 tak se moc rád přidám se svým AA je to aktuálně čerstvý  18 lvl .....čas mívám většinou dopoledne a nebo tak po 23 hod.

Občas se mi zadaří si udělat prostor v práci a lognout z notesu i přes den ale výše zmíněné časy jsou téměř jisté.

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních