Skočit na obsah

Fotka

Slavnost Cideru 2016

• Please log in to reply
24 odpovědí na toto téma

#1 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2016 14:49

Kde? Pražská náplavka (Rašínovo nábřeží).

Kdy? 17. - 19. června.

Co? Cider. Zábava. Elipsák.

http://slavnostcideru.cz/

Kdo se připojí? :)

• 0

#2 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2016 15:10

Ale tak ja bych mohl, opet jako dohled, aby jste se moc neozrali.  :rolleyes:

• 0

#3 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2016 16:02

Seveřan pije cider? já vždycky věděl že je to pěkná bábovka.. :laugh: :devil: 

• 0

#4 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2016 17:07

Seveřan pije všechno. Dokonce občas i nealko.

• 0

#5 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2016 17:14

Asi se za Váma kouknu, upřesněte si den, hodinu a místo. Dáme cider, možná pak i čajík se Surdou:-)

• 0

#6 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2016 20:55

Upřesním asi až v červnu. Zatím moc nemám představu, jak mi to bude vycházet. :)

• 0

#7 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2016 23:11

Ja bych dal taky info az v cervnu, ale predbezne bych za sebe mohl rict, ze mi nejspis nejvice bude vyhovovat sobota 18.6.

• 0

#8 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 16.05.2016 17:01

Mno vzhledem k tomu že su též z tého Práglu  tak by sem se tam mohl juknout a poznat konečně pár lidí osobně.

Jen ten Cider ....né že by mně nechutnal ....ale vypil ho už někdo z vás třeba 2 litry ?????

To je snad horší opice než po burčáku. Už jen při té myšlence mi naskakují pupínky jak štamprdlata.

BTW kousíček od náplavky hned vedle Poskalské celnice je boží hospoda dělávali tam suprové grundle.

• 0

#9 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2016 18:51

Hele, zrovna ta sobota se mi nelíbí, jdu večer na koncert (a před ním se mi chlastat nechce).

Jinak na opici z cideru se těším. Myslím, že opici z medoviny netrumfne nic. :D

• 0

#10 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 16.05.2016 19:23

Škoda že se už nedá sehnat čučo a nebo mixela abys zažil tu správnou opici :biggrin: :biggrin: :biggrin:.

Tyhle věci sme chlastali na základce. Po tom se dokázal nepoblejt  málokdo :innocent: :innocent:

• 0

#11 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 17.05.2016 07:06

On ten cider je v UK podle meho bran jako piti pro spodinu. Za cenu co tady koupis 0.3 l tam prodavaj litrapulku a mozna i dvoulitrovku. Ale nejakou tu opici jsem z toho mel po par litrech. Cesky cider je krabicak z kauflandu:-)
  • 0

#12 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2016 11:35

On ten cider je v UK podle meho bran jako piti pro spodinu. Za cenu co tady koupis 0.3 l tam prodavaj litrapulku a mozna i dvoulitrovku. Ale nejakou tu opici jsem z toho mel po par litrech. Cesky cider je krabicak z kauflandu:-)

Děkuji za příspěvek. Chápu, že piješ lepší věci, a moc ti to přeju. :)

• 0

#13 Aved

Aved

Tovaryš

• Discord
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:
  • Interests:The last of the immortals !

Odesláno 17.05.2016 12:10

Ja jsem abstinent (od ledna). Jen jsem napsal muj postreh o cideru vs UK vs CR a jak dokaze reklama v TV udelat z neceho tak obycejneho v jinych zemich, tak zazracny a cool in napoj u nas.
  • 0

#14 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2016 13:51

Mno každej ať si pije co mu chutná já bych neoznačoval žádný konkrétní druh alkoholu jako něco co je podřadný pití. Ono všechno se dá udělat jak kvalitně tak jako *sedmikráska*

Takže je dobrý vědět jestli chlastáš předraženej chemickej  krabicák  a nebo něco s čím se opravdu někdo piplal a snažil se to udelat dobře a poctivě. 

Otázka předraženosti to už je ovšem další problém. Vem si konkrétně pivo ....běžná cena za plzeň ( v praze ) zaciná někde na  35  kc. A není problém se dočíst i ceny někde kolem 50 kč.

Je to dobrý pivo ale osobně ho řadím někam lehce těsně nad průměr. 

A za stejnou nebo podobnou cenu můžu doporučit např.  www.unetickypivovar.cz  , http://brevnovskypivovar.cz  nebo http://www.npivovar.cz

S těch asi 50 druhů piva z různých minipivovarů po čr co sem zatím stihl okoštovat asi tak to nejlepší. A člověku kolikrát ani není líto si připlatit za něco vážně suprovýho.

A k té poznámce o reklamně. Podívej se když zůstaneme u piva na jaký *sedmikrásky* se ty reklamy vysílají. č.1 Gambáč a  v těsném závěsu ho stíhají Braník a  Kozel.

Když se tedy budu držet květomluvy tak to máš  č1  obří orchidej  následovaná  fialkou a petrklíčem .

BTW: to nemněla být reklama na pivo i když to tak asi vypadá :biggrin:  ale jen pokus o srovnání jak se dá vyrobit něco fakt dobře a nebo na "kosočtverec"

Příspěvek upravil HattoriHansa: 17.05.2016 13:54

• 0

#15 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2016 13:55

Nejakou chvili jsem v UK pobyl a byl jsem i na navstevach u rodiny silne nad prumerem, rozhodne zadna spodina a Cider meli moc radi.

• 0

#16 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2016 15:10

Já televizi nemám a reklamy nesleduju. Jako "cool" pití ho nevnímám - cider jsem si oblíbil, protože se mi líbí nápad dělat z jablek alkohol, ze kterého se člověk cinkne, ale nevožere jak dobytek (i když tohle bych rád podrobil testu!). Anglický cider bych taky rád ochutnal, ale myslím si, že i domácí produkce (hlavně malých podniků) může nabídnout zajímavé chutě. 

• 0

#17 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2016 14:47

je to daleko ale když to tu bude furt někde aktuální a nahoře tak proč ne..ale najdu stánek s pivem :)

• 0

#18 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2016 09:23

Kde nemaj whisku tam nechodim. To nemůžete jít chodit chlastat jako normální lidi, to se musíte flákat po slavnostech? :P

• 1

#19 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2016 11:41

Kde nemaj whisku tam nechodim. To nemůžete jít chodit chlastat jako normální lidi, to se musíte flákat po slavnostech? :P

Potrebujem trochu toho slunce do zivota, aby jsme nebyli za nerdy v lete, to da rozum prece.

• 0

#20 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2016 13:43

Jo jo je potřeba vyvenčit note-bůůčky hezky někam na zahrádku s dobrým pivem a kvalitním připojením. To chápe přeci většina Nás ZAVISLAKU :biggrin: 

• 0

#21 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2016 11:15

ničeho se neboj..všechno bude a když nebude tak to najdem :)

• 0

#22 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2016 09:51

Tak se nám to blíží. Já se tam objevím nejpravděpodobněji v pátek (17.6.) , tak někdy asi kolem páté.

• 0

#23 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2016 13:05

Ja nedojdu, coz je skoda, protoze jsem chtel. Musim ale jet pres vikend na Moravu, takze nic.
BTW: Hrajou tam jako kapela moji kamosi: Jeremy. Tak jim tam za me udelejte kotel.
  • 0

#24 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2016 18:08

Ja nedojdu, coz je skoda, protoze jsem chtel. Musim ale jet pres vikend na Moravu, takze nic.
BTW: Hrajou tam jako kapela moji kamosi: Jeremy. Tak jim tam za me udelejte kotel.

Vezmu si na ně kýbl shnilých rajčat.

• 0

#25 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2016 18:25

Aby se ti ten kyblík až ho vyprázdníš od rajčat, ještě později nehodil ? :biggrin:

Aneb držte se hesla že : " KDO NEBLINKÁ PIJE POD SVOJE MOŽNOSTI " .

Užijte si to bando. Já holt nedorazím ale vzpomenu si na vás od tupláku nějakého výborného pivka.

Ne že by mne nelákal cider ale prostě ten pátek je pro mne jaksi " kosočtvercem " ke zdi. tak snad někdy příště.

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních