Skočit na obsah

Fotka

Návrat ke kořenům

• Please log in to reply
11 odpovědí na toto téma

#1 Studa

Studa

Neznalý

• Hráč
  • 16 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2015 02:30

Zdravím, 

dostal jsem chuť se po několika letech práce vrátit opět do světa Démony. Jsem starší hráč co hrál skoro od založení do roku cca 2007:-)  Jsem nadšen z toho že tento svět stále žije, rád bych se znovu připojil a k tomu potřebuji odpověď na pár otázek.

1) Ztratil jsem stěhováním CDčka hry, a nenašel jsem nikde hru, kde bych ji mohl koupit včetně datadisků.

2) Hraje se stále přes Gamepark? Celkově už nevypadá moc funkče, alespoň ne tolik jak tomu bylo dříve, asi ho váluje Steam

3) Je zde možnost obnovení postav? Popravdě tedy myslím, že již proběhl restart, takže s tím nepočítám. 

4) Případně budu rád, když zde potkám staré přátele, či známé.

(Studa @  Rhodry de Nif, Amyr )

Pěkný den

• 0

#2 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2015 03:36

Ahoj, pres GP uz nejedeme, ted nam drzi pri zivote server Porkac.

1. CD klice budou orisek, bylo by fajn, kdybys mel nejake origo, protoze s generovanym klicem, se tu casto lidi tloukli, ze ho maji stejny a nemohli hrat spolu. Nicmene menit klice u tvych starych postav neni problem, pokud jeste budou...

2. Pres GP uz nejedeme jak jsem rekl, pripojit se muzes takhle:

Klasicky pres multip., IP: 90.177.24.21:5121

dale bych si dovolil dat navod ktery nekde postoval Grayson me prijde super...

takze na plose kde mate jiste zastupce pro NWN kliknete pravym tl. mysi  dejte vlastnosti a zadejte prsne toto  

Priklad  :  "G:\Hry\NWN\nwmain.exe" +connect 90.177.24.21:5121

dejte ok a muzete zkusit vyhoda ze se nepousti zadne intro ale hned logovani na server jak na GP driv..  a i pres pero kdyz se pak odlognete tak vas to nehodi do menu hry ale proste ji to vypne

3. Obnoveni postav neni problem, mrknem do zaloh, jak moc jsou stare atd. Pokud je najdeme, nemel by byt problem Ti je vratit. Potrebujeme vedet acc a pro kontrolu, ze jsou tvoje, by bylo dobry kdyby si vedel jake postavy na tom acc jsou a neco o nich.. treba lvl atd. (to poprosim do PM mne nebo Porkacovi, nebo Paulovi a nebo, nam vsem dohromady a kdo si vsimne/bude mit prvni cas, tak na to mrkne)

4. Stare zname tu urcite nejake potkas...  :wink:

• 0

#3 shadooow

shadooow

Starší učeň

• Community patch
  • PipPipPip
  • 314 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2015 09:31

1) Ztratil jsem stěhováním CDčka hry, a nenašel jsem nikde hru, kde bych ji mohl koupit včetně datadisků.

gog.com se dá hra koupit, nicméně defaultně k tomu dávají jen generický cdklíč který nejde v multiplayeru a je třeba jim hned po koupi napsat email na support oddělení že chceš cd key do mulťáku a oni ti ho pošlou čímž se poměrně prodlouží doba než máš hru plnohodnotnou...

pak aukro určitě nebo možná se tu najde někdo odsud kdo bude ochoten ti dát cdkey pokud maj víc origo a nepoužívají je

jinak originálka už není k ničemu potřeba, ale s cd key generátorem budeš mít velmi pravděpodobně problémy že se občas najde někdo jiný kdo má stejný a pokud bude ve hře nepřipojíš se a naopak

Příspěvek upravil shadooow: 31.12.2015 09:32

• 0

#4 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2015 09:55

já to stáhnul před dvěma měsíci na ulozto ..klíče mám schovaný naštěstí

• 0

#5 Studa

Studa

Neznalý

• Hráč
  • 16 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2016 20:54

Děkuji, jdu na to. Tak se snad uvidíme brzo ve hře. 

• 0

#6 HUbe

HUbe

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 20 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2016 23:53

Tak vás taky po pár letech zdravim..jak už se tady řeší,snažíme se se Studou hru rozběhat.Mám bohužel další problém a to je hru i po instalaci zapnout..naskočí logo hry a tim to hasne ;)))

Pouze mi komp nahlásí , že mění barevné schéma z čehož mam sice radost,ale nikam to nevede..Díky za rady..

• 0

#7 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2016 00:00

nepouštěj to přes ten loader co ti vyskočil na obrazovce,ale přímo ve složce se hrou to pusti z nwnmain.exe

• 0

#8 HUbe

HUbe

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 20 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2016 00:15

nepouštěj to přes ten loader co ti vyskočil na obrazovce,ale přímo ve složce se hrou to pusti z nwnmain.exe

tak uz jsem na to vyzral..ve vlastnosti spousteciho souboru jsem dal kompatibilitu na jiny win..ted uz jen kam zadat CD key a nejak se lognout k vam na demonu

• 0

#9 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2016 01:56

double post, pomalý net smazat 

Příspěvek upravil Razfallow: 04.01.2016 01:57

• 0

#10 wekslak