Já nejkrásnější Alicijská kartografka, chtěla bych oznámit, že já byla okradena přímo mezi zdmi Alicie. Já stěžovat si chtěla na ničemného pána Waldor, který v aukčním domě nabízel jeho slovy Prodám 60 batohů plných rubicidové rudy...
Při osobním jednání převzal peníze a nadále nejevil zájem o předání batohu a stále něco mluvil o rudě a nechání na podlaze, ačkoliv já výslovně chtěla batůžky. Protože já oplývám nejen krásou ale i dobrosrdečností, já nabídla mu dvojnásobek částky (dohromady 120měštců), ale na toto on nepřistoupil.
Později jsem byla ochotna přistoupit na to, že on udělal chybu v aukční síni a chtěla od něj vzít rudu rubicidu v množství 60 batůžku. S tím že mi vrátí alespoň deset měšců jako kompenzaci za stres a za podvod kterého se dopustil. Odpověď na toto byla též negativní.
Žádám tedy obchodní radu, aby pán waldor a jemu obdobní měli nadále blokován přístup do aukční síně, tak jak tomu bylo dříve zvykem, pokud se někdo dopustil podvodného jednání. Pan Waldor se nechová jako ctihodný obchodník a dokonce podvádí!
Dále bych chtěla žalovat zákeřného pana Waldora za odcizení šedesáti měšců, které jsem mu dala a za které jsem nedostala žádnou kompenzaci. V tomto ohledu se cítím znevážena a okradena a doporučuji vypsat odměnu za jeho hlavu.
...přiložen je záznam z aukční síně