Vykupuju kameny za standardní ceny, vovšem se zajímavejma množstevníma a věrnostníma bonusama!
Množstevní bonusy:
Za každejch 25 tisíc v kamenech získáte 1% přirážku k ceně a to až do maxima 10 % při prodeji kamenů nad 250 tisíc. Platí při jednorázovejch prodejích, další zásilka vod stejnýho klienta bude začínat vopět s 0% bonusem.
Věrnostní bonusy:
Vedu si pečlivou evidenci klientů, za zvobchodovaný kameny v hodnotě 200 tisíc získává klient TRVALEJ 1% bonus ke VŠEM jeho budoucim vobchodum. Vopět až do maxima 10 %.
Dále vykupuju a prodávám krystaly!
Výkup: Malý vod 2 000, střední vod 10 000 a velký vod 20 000
V současnosti skladem a na prodej:
Malý krystaly: Všecky druhy na skladu! Broušený i nebroušený, černý i duhový
Střední krystaly: Broušený: růžovej, žlutej, modrej, červenej Nebroušený: černej, žlutej, červenej, modrej, zelenej, fialovej, šedej
Velký krystaly: Broušený:
Ceny jsou smluvní, takženc jestli si myslíte, že zrovna váš šutr má jinou cenu, můžem si vo tom promluvit a něco vymyslíme.
Dále vykupuju:
Mapy: Nerozluštěný za 1 000 zlatejch, jednoduchý za 4 000 zlatejch, složitější za 15 000 zlatejch, ještě složitější za 30 000 zlatejch. Složitější než třetí stupeň nevykupuju.
Stránky kronik: Jednotná cena 18 000 za stránku, vykupuju všecky stránky bez vohledu na to, jestli mně nebo vám se nehodí a chcete se jí jen zbavit.
Spolu s tim my můžete dávat vědět, který stránky hledáte. Když se mi dostane do ruky tak se určitě dohodneme na přiměřený ceně.
Jestli máte ňákou zajímavou vobchodní nabídku vy sami, taky mi dejte vědět a můžem to probrat. Hledejte sympatického hobita v bílé zbroji se sněhobílým pláštěm, postávajícího u lampy nejblíž Tondovi Ukecovi na tržišti.
Příspěvek upravil Gemli Henk: 05.07.2020 09:11