Skočit na obsah

Fotka

Dorien - Putování po Demoně

• Please log in to reply
2 odpovědí na toto téma

#1 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2014 15:15

Zdravíčko,

Dovolím si sem napsat svůj životopis, ale né jen nějaké nudné žvatlání.

V závěru by mělo jít o praktickej manuál pro hráče, pokusím se popsat své kroky po hře,

hlavně okem nováčka.

Co jsem se porozhlédl po fóru, pochopil jsem že nejste moc nadšení když zde píše někdo návody

na hru.

já to zkusím aspoň trochu zabalit:

- někdy popíšu přímou cestu co má čověk dělat (např. kam jít ze začátku zabíjet příšery,)

a přidám k tomu nějaké ten RP nesmysl.

- jindy budu víc popisovat svůj příběh,  tudíš to nebude jen čirej návod,..aby to člověk rozluštil, bude si muset dát i trochu práci, na druhou stranu informace dostane, jen musí snést i myšlenky mého hrdiny.

Teď - prosím všechny hráče, kohokoliv, nikdo mě tu nic nepište.

Pokud se vám něco nelíbí, založte si jiné téma, pište mě zprávu, zároveň prosím GM,AD a všechny možné autority ať mě nemažou příspěvek, pokud se jim nebude líbit, ale raději mě upozorní, zkusím ho přepracovat - narážím hlavně na tu háklivost vůči návodům.

Tak můžu začít :)

Málem jsem zapoměl, uvítám kritiku, rady, ať už o hře, slohu..všem..je to můj první RP počin obecně..;)

Příspěvek upravil Wewet: 25.01.2014 15:44

• 0

#2 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2014 15:43

KAPITOLA I:Těžké začátky

Kde jsem se vzal?

To je nepodstatný, hlavní je že jsem teď na lodi, pryč od toho všeho, prej cesta k novému světu.

A proč to píšu?Sám nevím, jestli to čtete, možná už se vám do ruk dostalo nějaké dílo toho kobolda - Jo myslím Deekina.

Tenhle chlap, (ehm ..chlap - ještěrka) putoval ve skupině nějakejch dobrodruhů a stal se slavnej, bohatej, mocnej a kdo ví co.

A to jen tím, že jim stál za zadkem a čmáral něco do knihy.

Né že bych chtěl být slavnej, bohatej teda být můžu, sakra ..ani tohle nevím, přejdu rovnou k tomu kde jsem skončil jo?

Alicia - první kroky.

Loď škončila ve městě Alicia, sotva jsem vystrčil nohu (a to jsem ani nechtěl v tom zapadákově zůstat) čapla mě zdejší městská stráž.Skončil jsem na nějakém, ehm ''sociálním úřadě''.Byl tam nějakej divnej chlap, co se mě pořád ptal jestli znám zákony města a takové ty další blbosti.Když jsem mu řekl že nic nevím, ani tady nechcu bejt, dal mě knihu, ukázal na obrovskou cedulu a že prej mám číst, až to přečtu, tak mu to mám odrecitovat.Na pátej pokus jsem mu to všechno řekl.Věřte, stálo to za tu námahu,

Dostal jsem do rukou nějakej divnej cár papíru, že prej jsem teď vobčan města Alicia.Ale co je hlavní - dal mě navrch dvě stovky zlaťáků. Nedělám si srandu, fakt.Bohudík zlaťáky jsou všude stejné, jo staré dobré zlaťáky.

Pomalu tomuhle místu začínám přicházet na chuť.

Alicia - Přístav

Tak, jsem v přístavu, v kapse 200 zlaťáků, co dál?

Přeskočím nějaké to nudné žvatlání a vrhnu se rovnou v rychlosti k poznávání tohodle městečka.

Takže, co potřebuje člověk k tomu životu?Né že bych byl vochlasta, ale hospodu člověk znát musí!

V přístavu jsou dvoje velké dveře, většinou otevřené, do dvou městských částí,

Tržnice a jednoduše u Hradu

Alicia - Tržnice

Hrad mě fakt nezajímá, Tržnice bude určitě veselejší, hlavně když je za co utrácet!

Sotva co jsem tam vlezl, zajualo mě jak to tam žije.Běhalo tam plno lidí, no všech možnejch ras, někdo ve zbroji, někdo nahatej, prostě to tam žilo, a fakt pěkně. Chtěl jsem popsat tu hospodu co?

No hele, na tržnici je taková budova, jsou v ni fialové lampióny.Už na metry daleko to pěkně oknama prosvítá.

Myslím že se to jmenuje Maugrimuv pajzl, nebo tak něco, postele hrozný, chlast taky, ženskejch tam moc nepotkáte, ale je to první místo kde člověk může bezpečně složit hlavu.Koupíte si klíč, zajdete si do vašeho pokoje a zařezáváte.Co víc říct?

Když ráno pěkně vstanete, je paráda se porozhlídnout po tom, co tu kdo vlastně kupuje, prodává.

Podstatné je jít ve správnou denní dobu. I kdybych byl sakra bohatej, měl moc, nekonečno chlastu, ženský, stejně bych tam uprostřed noci nesehnal ani párátka!Jo, nonstop tady nikdo nejede, prachy jsou prachy ale spánek je spánek!

A co tady většinou člověk najde?(teda na tom trhu, né v hospodě!) Jména si fakt nepamatuju, ale základní sortiment tu je.

Babka kořenářka - Prodává lektvary, užitečné, tohle si musím pamatovat, později se o tom zmíním víc.

Nějakej trpajzlík u kovadliny - prodává výzbroj, meče, štíty, prostě všechny tyhle věci, žádná extra kvalita, ale na bandu chuligánů to stačit bude.

Chlap vedle babky kořenářky - divně čumí, moc toho nemá a je prostě celkově divnej, moc toho nemá, spíš tak od každého kousek, má tam třeba prak, luk pro děti a podobné harampádí, ale třeba u něj někdy něco najdu.

No a nakonec se tam nepravidelně pohybuje spousta řemeslníků...

Jestliže něco nutně člověk shání, cokoliv, je dobré si počkat až trh začně trošku žít..

potom - vzít si nějakou stoličku a začít tam řvát že něco sháníte, není to sice moc urozené, ale účel to splní, většinou.

Příspěvek upravil Wewet: 25.01.2014 16:18

• 4

#3 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2014 19:03

Dorien zůstal v časoprostorové deformaci, páč strkal rypák kam nemá (to bardi dělávaj..), proto zatím budu pokračovat za Lilka - šíleného čaroděje, nebo Rankora - temného služebníka.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zápisky Lilka Šíleného

Haha!Hahahaha! Já si píšu deník? ..hihi..ty o tom něco víš Mirynko?Tak jdem psát romány!

.. kde začít? Já už začal? Haha..Jmenuju se Tadeáš, ale prej jsem Lilek.

*následuje mnoho stránek nudného žvatlání na úrovni 5 letého dítěte, přičemž se klade důraz na konverzaci s nějakou Mirynkou*

.....a takhle jsem skončil u hradu!

Alicia -  u Hradu

u velké pevnosti jo, tam to je, od přístavu se tam dá dostat,

je tam Chrám, jo tak se tomu říká! něco jako Chudobinec v Calimshalu.

Moc dobrá voda tam je, všechno vyléčí, každej večer si tam v Kašně  hrajem, já a Mirynka, kachničku honíme!(po vodě..)

A spát tam můžu, zadarmo...jo zadarmo! Jinak divný lidé tam jsou, divní..a panička co na růžovo vás chce vobarvit, jo nedaleko toho chrámu..né v něm!

*následuje pár stránek o tom jak se dá co nejlépe chytit kačer v léčivé kašně v chrámu*

Alicia - Rezidence

jo, Rezidence tomu říkaj! tak to je,..a ''Banka'' tam je! Všichni jsou tady blázni! Někomu půjčujou žluté kolečka v té ''Bance'' a ještě mu přidávaj další za to že mu je půjčí! BLÁZNI TO JSOU! NÉ JÁ!

Ale šlechtica vás udělaj!na pár dní! v té ''Bance''

Titul Sociální případ vám daj!    Sociál jsem!, a za ten titul po čase dostanete další žluté kolečka!

A teď nejhezčí a nejveselejší část města!!

Alicia - Slat

Jo, Slat tomu říkaj! skvost města, samá veselá barva to tam je, ..červená..hlavně na chodníku, hnědá, šedavá, ..- samá kousavá myšička tam je! na honěnou si tam po setmění hraju! myšičky ale nedohoní!

nejhezčí jsou tam místní ..umělci tomu říkaj! Celej den se houpají na provázku,..ne ne - celý dny! a bez pohybu, jídla, mrknutí očička!

frajeři to jsou, jo to jo! Já nedokážu tak dlouho na provázku bez pohybu být!

Veselej hostinec tam je! - něco řeknete a potom obrovskej chlápek vás tam honí, po celé hospodě, babu vám chce paličkou dát!

nenechte se chytit! nebo nehrajte vůbec, ten velkej pán neumí prohrávat! hihi..

potom Bumbác tam je, Čmároznalec, a další pánové, slečny...

Víc jsem toho nenašel! ale ještě najdu, najdu nebojte! Dál bude psát Myrinka, že? ..!

*následuje několik stránek o hře na schovávanou, figuruje hlavně nějaká ''Myrinka'' a myšky ze slatu*

Příspěvek upravil Wewet: 18.03.2014 09:26

• 1

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních