Drazí alicijští,
Je to již nějaká doba co jsem prošel prvně branami našeho města a až do teď, po celou tu dobu využíval výhod jeho pohostinnosti a zázemí. Nyní však přišla temná doba a nastal čas si tohle zázemí zasloužit. Démoni mocně buší na hradby Alicie a nebude trvat dlouho a prorazí je. Proto na vás drazí přátelé apeluji, spojme síly, připojme se k již probíhajícímu odboji a zažeňme démony pryč jednou pro vždy. Mám neutuchající víru ve vaši sílu a odvahu. Za každého z vás jsem ochoten v boji položit život a pokud se nás najde více takových, nemám o výsledku bitvy pražádnou obavu. Pokud se s démony nechce vypořádat naše vláda, musíme to udělat sami! Dejme městu šanci! Skoncujme s démony! Budu vás očekávat u jižní brány s mečem v ruce a vírou v srdci.
Lazar, paladin Tyra
//tuto neděli v 20h seč

Vzkaz občanům Alicie
Započal
Kovr.
, 29.06.13 13:38
5 odpovědí na toto téma
Odesláno 29.06.2013 13:38
Odesláno 29.06.2013 14:41
*u nástěnky se zastaví ve skrytu Isbelah*
Lazar.. paladin *oklepe se* .. Čas zkontrolovat ten krystal.
####################################
*u nástěnky se zastaví Kernel, orčí válečník*
Vláda mě je ukradená, hlavně že mé zbraně k něčemu budou .. ha. Je čas na závod.. Tak schválně Lazare..
Lazar.. paladin *oklepe se* .. Čas zkontrolovat ten krystal.
*u nástěnky se zastaví Kernel, orčí válečník*
Vláda mě je ukradená, hlavně že mé zbraně k něčemu budou .. ha. Je čas na závod.. Tak schválně Lazare..
Odesláno 29.06.2013 17:30
*Iran přijde kolem nastěnky*
To vypadá na něco velkého to bude legendární*lesknou se jí oči* Třeba budu nejslavnější hobita.
*kontrlouje batoh*Srka musím sehna lekarničky.
To vypadá na něco velkého to bude legendární*lesknou se jí oči* Třeba budu nejslavnější hobita.
*kontrlouje batoh*Srka musím sehna lekarničky.
Odesláno 29.06.2013 22:30
*Kolem nástěnky projde Nyel a letmo si přečte co je tam napsáno*
Hmm...kéž by to skutečně dobrodruhy přesvědčilo se zapojit ve větším počtu k obráncům. My jsme se toho nabojovali už nejeden den že
*pokyne osobě "skryté ve stínu" v její blízkosti*
Jistě půjdu tam, jako vždy.
*odpoví mu s úsměvem,pokrčí rameny a odchází*
Hmm...kéž by to skutečně dobrodruhy přesvědčilo se zapojit ve větším počtu k obráncům. My jsme se toho nabojovali už nejeden den že
*pokyne osobě "skryté ve stínu" v její blízkosti*
Jistě půjdu tam, jako vždy.
*odpoví mu s úsměvem,pokrčí rameny a odchází*
Příspěvek upravil Nyel: 29.06.2013 22:36
Odesláno 30.06.2013 10:06
*Berill příjde k nástěnce se podívat, co je nového, a okamžitě jej zaujme nový vzkaz*
Tak pobít se s démony? Bude to zpestření od neustálého šití. Naše neschopná vláda si pomalu ani neumí utřít nos. A to mi vyhnali taťku!
Jo, budu tam. * a dodává potichu sám sobě * A potom můžu pokračovat rovnou na naší milostivé "lady".
Tak pobít se s démony? Bude to zpestření od neustálého šití. Naše neschopná vláda si pomalu ani neumí utřít nos. A to mi vyhnali taťku!
Jo, budu tam. * a dodává potichu sám sobě * A potom můžu pokračovat rovnou na naší milostivé "lady".
Odesláno 30.06.2013 12:46
*K nástěnce dojde malý hobit. Přečte si vzkaz a hned ho začnou svědit jizvy na zádech. Zvedne hlavu a koukne na slunce.*
Sakra , to nestíhám .
*Otočí se a rozběhne se pryč.*
Sakra , to nestíhám .
*Otočí se a rozběhne se pryč.*
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních