Skočit na obsah

Fotka

Batohy

• Please log in to reply
17 odpovědí na toto téma

#1 Highlander

Highlander

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 566 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2013 10:14

Nejde ani o prehrešok, no skor o INFO

Do akej miery (počtu, percent) sa tolerujú batohy v inventáry, ktore sú vyrobené druhou postavou dotyčného hráča?
Sem tam sa stane, hlavne u obchodníka, ale aj šíparky sa tovar dáva v batohoch - batoh za batoh, vždy pozerám aby som nedostal svoj batoh od inej postavy, sem tam sa musia veci aj presypať a druhá strana nieje nadšená.
  • 0

#2 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2013 10:21

co mutis vodu? na ten tvoj batoh ti kazdy .... jedine ze by to bol magicky. a to tvoj zlodejicek neumi ;)
  • -3

#3 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2013 10:55

Stejný problém... nosí moje batohy od jedné postavy a když sem mu na druhé postavě narval batohy, vracel mi ty z mé první postavy...nebyl zrovna nadšený.... nejdou ty batohy nějak ignorovat z vaší strany nebo přidat nějaké NPC,kde by se batohy prodávaly za pevně stanovenou cenu? (ten kdo chce je tam dá)
chápu,že kdyby se povolila výjímka,mohl by se najít takový co si je jednoduše přehodí aby ušetřil,takže nejspíš ne) ale i tak....
  • 0

#4 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2013 11:10

to potom budete chciet aby si moj remselnik kupoval od hnusneho typka predrazene naradie napriek tomu ze v bazare ho je plna rit za 1/4 cenu a to niekolko dni stare.
  • -2

#5 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2013 11:16

to potom budete chciet aby si moj remselnik kupoval od hnusneho typka predrazene naradie napriek tomu ze v bazare ho je plna rit za 1/4 cenu a to niekolko dni stare.

nechápu proč sem taháš tvé nářadí, to že ho tam dáš miliony když je jich potřeba stovky, to je tvůj problém....
  • 0

#6 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2013 11:22

none, to je to iste, naradie je tiez podepsane, takze DM vidi aha ten barbar kope s krompacom od kovara z toho isteho uctu. a tam kope poklad s lopatou od kovara z toho isteho uctu. a tam ten kozeluh pouziva sekery a noze tiez od toho isteho kovara.
  • 0

#7 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2013 11:25

ja som si toho kovaca spravil prave preto aby nebol nedostatok naradia, ktore som sam pocitoval. a sam si nemam probelm si ho kupit cez bazar. ceny davam stale rovnake tak v tom nevidim problem. to ze vy tu fnukate a bojite sa trestu pre par obycajnych batohov, v tom vidim skor cierne svedomie, aby vam pri prehladavani invu nenasli aj ine veci.
  • -1

#8 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2013 17:36

ňufíku takovéto narážky si laskavě nech pro sebe,nikdo na to není zvědavý.
nářadí a batoh není jedno a to samé.... nářadí hráčovi nepodáš s tím aby ti dal to z druhé postavy... u batohů kde je 350kamení se to bohužel stává.a musíš si to hlídat což je dost nepříjemné.
  • 0

#9 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 08.06.2013 18:36

Z mé vlastní zkušenosti. Obchodníka mám, krejčího rovněž. Takže s problémem vlastních batohů jsem se setkal několikrát. Dle mého soudu ti nezbude nic jiného, než tuto eventualitu hlídat a vlastní batohy přesypávat. Mám pocit že toto bude i názor DMs. Je to lehce zneužitelné a DMko nebude každému projíždět log a pátrat zda je pravda tvrzení o náhodě nebo jen "pouhý" přehoz přes bazar nebo bednu atp. Párkrát se mi přihodilo, že jsem dostal bágl od vlastního krejčíka a tak jsem obsah vysypal a obal poslušně vrátil. :wink:
  • 1

#10 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2013 21:49

nad tupostou niektorych mi zostava rozum stat. to ze tu este neprispel ziaden DM len znaci jak sa na tom dobre bavia.
  • -2

#11 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2013 22:14

Ja myslim, ze sa najviac bavia na tej tvojej :)
  • 2

#12 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2013 02:22

tohle si musí hráč hlídat. Už sem se na tohle ptal a prostě musí dotyčnýho požádat o výměnu batohu a podle mě to normální člověk pochopí... Jinak pro DoomHemera, to že si koupíš nářadí vyrobené jinou tvoji postavou se tu bohužel bere jako support...

Příspěvek upravil Ice: 12.06.2013 02:28

• 0

#13 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 12.06.2013 02:53

pochopitelne to je, ale podle me naprosto zbytecna kravina, podle me batohy nejsou moc predmety nejakeho supportu
a pokud vim naradi koupene pres kallara neni support :)
  • 0

#14 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2013 03:30

A proc by to nebyl support? To by potom ani z bazaru nemusel byt support... Navic podle ceho DMs poznaji ze to koupil zrovna od trpose a ne z bazaru?

Příspěvek upravil Ice: 12.06.2013 03:44

• 0

#15 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2013 06:03

A proc by to nebyl support? To by potom ani z bazaru nemusel byt support... Navic podle ceho DMs poznaji ze to koupil zrovna od trpose a ne z bazaru?

mno já se tehda poptával dědka a tolerovány jsou udajně i flašky od babule ... pakliže jde o bežné a ne přelévání peněz ;)

tohle si musí hráč hlídat.

imho ě nikdo za jeden batoh nechytne ... jo kdybys jich měl 20 už by to smrdělo
  • 0

#16 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2013 06:47

No nevím...osobně to nedělam a co dělají ostatní mi je tak nějak jedno... Ale bylo mi řečeno že když moje šípařka udělá šípy a já si je za týden koupím z bazaru s jinou postavou protože tak jiný nejsou tak je to i tak support...jestli se od tý doby něco změnilo to nevím ale tak to před 2 roky bylo...

Osobně moje obchodnice většinou vrací majitelům jejich původní batohy protože se mi to stejně líp počítá když si to z cizích postupně vytaham...

Příspěvek upravil Ice: 12.06.2013 06:48

• 0

#17 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2013 09:58

Cago, jsem rad, ze k tomu pristupujete zodpovedne. Ano, pokavad to budete striktne dodrzovat, neni sance, ze by vas nekdo popotahoval. Pokud ale u vas najdu treba ty zminovany sipy od jiny vasi postavy, stale se jeste netreba strachovat - nakup veci od babule, kellara aj quixota jsou tolerovany POKUD nejde zjevne o support (nakupovani nesmyslnejch/nepotrebnejch lektvaru, davani zbozi na bazar pod cenu a jeho nasledny rychly odkoupeni, atd.). To, ci jde o support ci nikoliv posuzuje DM. Takze pokud nechcete riskovat, nedelejte to, pokud to nahodite na bazar za obvyklou cenu, tejden to tam bude hnit a pak si to koupite jinou svoji postavou, da se to pochopit, no a v opacnych pripadech samozrejme postih.
  • 0

#18 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2014 19:29

podle ceho ale DM pozna ze sem z bazaru nakoupil treba 2 tydny starou vybavu za normalni cenu od moji jine postavy? Protoze pokud se to nepozna tezko mu vysvetlim ze se nejedna o support...

• 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních