Skočit na obsah

Fotka

Odměna za dopadnutí vrahů - 10000 zlatých za jednoho

Wanted

• Please log in to reply
9 odpovědí na toto téma

#1 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2013 22:13

Tož já Franta Nárazník všem na rovinu povidám, že kdo mi první přinese hlavu těch dvou šmejdů co nám sejmuli 2 chlapy, dostane 10 klacků za každejho.

V kryptě sme je střetli, snad se tam narodili, poklad nebožtíkům čórujou, chtěj po nás prachy, asi to tam nárokujou jak svůj revír.

Ta ženská, ať jí ďábel v pekle vojebe, černá jak noc. Zbraň jí rudě zářila, voči mě z toho pálej ještě teď, když nás zabíjela, svině, ještě si broukala nějakou písňičku. Asi to byla jedna z těch černejch, prej si řikaj ochránci bo co. Aby toho málo nebylo, štítem se voháněla lejp jak bába s vařečkou.

Ten druhej, zvrácenej pofuč bebí. Rozjel na nás ty jeho felčarský čáry máry. Zbraň měl bílou, ňákej bílej sajrajt mu z toho kapal, pálilo to jak rákoskou přes prdel.

Choděj v grupě, krejou si chrbáty. Ale to by byl čert, aby ste vo ně v kryptě nezakopli.

Zasraný kriminálníci, člověk už se nemůže bez vochranky ani vychcat. Kdo to má furt platit, někdo jim konečně musí nakopat prdel.

Příspěvek upravil Franta Patnik: 14.02.2013 21:19

• 3

#2 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2013 22:28

,,Hmm, deset táců, jo?" podrbe se Seveřan na vousech. ,,No, je fakt, že starou kryptu už jsem dlouho nenavštívil..."
  • 0

#3 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2013 22:48

*okolo projde carodejka*

Hm.. tak tech deset mescu at si strci treba do boty, jen me zajima kdo mi dela bordel v krypte, na tyhle hejsky se podivam! *odchazi smer krypta*
  • 0

#4 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 13.02.2013 23:40

*Karin si prohlídne oznámení*

Hmm ! Práce jako práce ...
  • 0

#5 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 13.02.2013 23:53

*Lajka si přečte oznámení a vymění stahovací nožík za meč*

Ha! Sláva, konečně nějaká pořádná práce....
  • 0

#6 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2013 19:09

Za noci se ze stínů vynoří postava a s nepříjemnným uchechtnutím pro sebe zamumlá " To byli zajímaví zloději,že je na označení zbraní kouknout nechali a co jsou zač jim sdělili......škoda,že ji opoměli sdělit také své jména* a poté zmizí ve stínech prozpěvující si nějakou nepříliš slušnou písničku.
  • -2

#7 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2013 22:41

//Na žádost zainteresovaného jsem z úvodního příspěvku odstranil iniciály.

Myslel jsem, že když je jeden z vás CS, že snahu o RP oceníte a místo toho brečíte, jak jsem RP přišel na tohle, támhleto... Můj názor je, že fantazii se meze nekladou. Fakt nemám nejmenší náladu se o takových píčovinách hádat. Už vidím jak budou vznikat další hádky, jestli je někdo dopadne, to zase bude... jak si přišel na to, že jsme to zrovna mi, jak víš naše jméno... Že já vůl jsem se zase o něco snažil.

Myslím si, že bude nejlepší, když někdo z vedení celý tento topic smaže, ušetříme si zbytečné hádky.
  • 1

#8 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2013 02:42

//Na žádost zainteresovaného jsem z úvodního příspěvku odstranil iniciály.

Myslel jsem, že když je jeden z vás CS, že snahu o RP oceníte a místo toho brečíte, jak jsem RP přišel na tohle, támhleto... Můj názor je, že fantazii se meze nekladou. Fakt nemám nejmenší náladu se o takových píčovinách hádat. Už vidím jak budou vznikat další hádky, jestli je někdo dopadne, to zase bude... jak si přišel na to, že jsme to zrovna mi, jak víš naše jméno... Že já vůl jsem se zase o něco snažil.

Myslím si, že bude nejlepší, když někdo z vedení celý tento topic smaže, ušetříme si zbytečné hádky.

//Jéé tys to ale špatně pochopil, já jsem rád že se tu objevila inzerce, čeho sem se bál já že to nevzemete s chladou hlavou a bál jsem se zbytečně, páč jste to tak vzali a mam z toho dobrý pocity. Nikdo nebrečí jak jste na to přišli, jen jsem nechtěl aby ta inzerce a popis byly moc očividný..prostě at si každej hledá a zkouší najít. A proto jsem tě slušně poprosil jestli by byl problém odstranit pouze iniciály... naopak jsem na to zareagoval tak, že sem si kvůli maskování koupil novou zbran, přebarvil brnění..vyhejbám se kryptě apod..v žádnym případě sem nechtěl, aby si to vzal takhle a budu rád, když třeba upořádáte nějakej lov na pachatele nebo něco, já s tim i počítal, jinak bych nehrál postavu takovédleho charakteru ne? :)

Příspěvek upravil Surik: 15.02.2013 02:43

• 0

#9 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2013 07:07

//Jéé tys to ale špatně pochopil, já jsem rád že se tu objevila inzerce, čeho sem se bál já že to nevzemete s chladou hlavou a bál jsem se zbytečně, páč jste to tak vzali a mam z toho dobrý pocity. Nikdo nebrečí jak jste na to přišli, jen jsem nechtěl aby ta inzerce a popis byly moc očividný..prostě at si každej hledá a zkouší najít. A proto jsem tě slušně poprosil jestli by byl problém odstranit pouze iniciály... naopak jsem na to zareagoval tak, že sem si kvůli maskování koupil novou zbran, přebarvil brnění..vyhejbám se kryptě apod..v žádnym případě sem nechtěl, aby si to vzal takhle a budu rád, když třeba upořádáte nějakej lov na pachatele nebo něco, já s tim i počítal, jinak bych nehrál postavu takovédleho charakteru ne? :)

//věci se podepisují,tak si toho mohl všimnout na plášti,helmě,botách,čemkoliv
+ jediné co mi přišlo je jak napsal : Když nás zabíjela =-D,ale při tom všem si stihl všimnou inicálů na zbraních hehe
  • 0

#10 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 15.02.2013 11:42

//věci se podepisují,tak si toho mohl všimnout na plášti,helmě,botách,čemkoliv
+ jediné co mi přišlo je jak napsal : Když nás zabíjela =-D,ale při tom všem si stihl všimnou inicálů na zbraních hehe

//copak za podpis nelze považovat třeba křížek, nebo fajvku vyškrábanou do zbraně?
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních