Skočit na obsah

Fotka

Baldur's Gate: Enhanced Edition

• Please log in to reply
17 odpovědí na toto téma

#1 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 19.01.2013 21:50

Od 16. ledna se da na steamu koupit nová edice tohoto legendarniho RPG, ktera obsahuje kompletni dejovou linii BG1 spolu s datadiskem + nove dobrodruzstvi The Black Pits.
Hra by mela bezet na novem vylepsenem infinity engine, ktery nativne podporuje high resolution widescreen.
Cena je necelych 14 eur.

http://store.steampo...com/app/228280/

Příspěvek upravil jmeno: 19.01.2013 21:56

• 0

#2 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 19.01.2013 22:35

hele, sotva je tu dost lidi uz je zase chces odtahnout pryc :angry:
  • 2

#3 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2013 00:23

Ale zatim to neni moc vychytany zkoušel jsem to po multaku a pada to na každym druhym rohu a u každyho prvnim je bug , takže doporučuju počkat až vyjde par patchu.
  • 0

#4 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 20.01.2013 11:39

WOW BG s poradnym rozlisenim ....MLASK ....MLASK .......že bych si to zahrál po 7 ???
A jedna se "jen" o BG1 nebo i o BG 2 ???
  • 0

#5 Kovr.

Kovr.

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2013 12:12

Jde o BG 1, druhý díl má vyjít snad někdy v létě a když se zadaří, slibují tvůrci i Baldurs gate 3 :)
  • 0

#6 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 22.01.2013 18:50

mlask mlask ... poď ke mě :)
  • 0

#7 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2013 10:50

treba si pockat na patche a samozrejme preklad. takze o rok to mozno bude zaujimave aj pre mna.
  • 0

#8 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 23.01.2013 18:24

tak furt mám klasické bg1 :) s datáčem a na win 8 a 7 mě funguje.. hmmm .. hned mám chuť si zahrát multiplayerově IWD :)
  • 0

#9 Ice

Ice

Starší tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2014 01:15

a co vy na tohle? 

https://play.google....enhancededition

• 1

#10 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 17.09.2016 03:42

Tak a ted jedna odvazna otazka. Potrebuju radu nekoho kdo hral ukol z tales of the sword coast. Presneji ukol od Mendase. Prvni cast ukolu je sehnat mu z baldurovy brany a druha cast kdy jedete pro balduranovo denik a ztroskotate na ostrove kde sou vlkodlaci. A me jde o jednu vec. Kdyz tenhle ukol dodelam a vratim se zpet tak se mi moje parta zmeni na vlkodlaky coz samozrejme nechci. Co s tim?
  • 0

#11 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2016 13:54

Zatím neporadím, ale hraju teď taky. 

Komplet serii i s tím novým datadiskem Siege of Dragonspear.

Jsem někde chvíli před Cloackwoodem. Když tak dám vědět.

Btw. za ta léta poprvé doceňuju schopnosti průzkumníka v partě. Ve skrytu prozkoumá lokaci, označí nepřátele s jejich pravděpodobnými silnými/slabými stránkami a pak to jde jak po másle. Už ani nevim co je load.

Příspěvek upravil Ramon: 20.09.2016 13:55

• 0

#12 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2016 18:27

Tak ja na to ted prisel a je to docela masakr. Kdyz prijedes na ostrov tak mas presne 20dni dodelat ukoly a vratit se zpet za mendasem s tim ze cesta lodi zpet trva cca 10dni. Jako normalne to hraju solo ale jelikoz uz okolo cloakwoodu sem byl max lvl tak sem vzal Imoen abyh ji vymakal taky protoze do dulgarovo veze se mi bude hodit a jelikoz jeste pred zacatkem datadisku byla i Imoen max tak sem vzal Kivana z nudy. Ted mi v podstate chybi jen ta dulgarova vez kam chci kvuli knize na wis a pak jen jit zabit Sarevoka a hura na bg2... Jinak to jedu pres android takze zabava na cesty a dlouhy chvile v praci :D
  • 0

#13 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2016 09:22

Tak to je dobrý. Omezit úkoly na čas, by obecně přineslo větší logiku a náročnost do hry. Člověka by to víc nutilo plánovat, utrácet, balancovat partu...

Já moc příznivce solo hry nejsem. Jednou jsem dohrál BG1&2 za solo mága, ale byl to voser a přijde mi že i zruinovaná herní zkušenost. Ta parta má větší schopnost vtáhnout do děje, obzvláště individuální osudy a romace. Díky čemuž taky upřednostňuju BG před IWD, kde si celou partu tvoříš sám. Navíc optimalizovat synergii party mi přijde jako náročná výzva správným směrem.

Hraješ i ten Siege of Dragonspear? A jak je to shratelností na dotykovym zařízení?

• 0

#14 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 23.09.2016 08:36

Siege of Dragonspear ani nevim jestli mam... jinak na dotykáči je to v pohodě, přijde mi to možná trochu lepší než s myší ale chce to větší display na hraní... Sice hraju na 5,5" ale hrát to třeba na 12" tabletu musí být sranda...

• 0

#15 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 30.09.2016 13:59

Ještě mě napadla taková věc i když je to asi tak trochu braný jako podvod... Během hraní se dá najít celkem 8 knih. Každá přidá +1 k vlastnosti a na moudrost se dají získat rovnou 3 knihy. A po uložení hlavní postavy se dá hrát hra znovu s celou výbavou a nasbírat knihy znovu... Takže kdo měl sílu 18, po dohrání má 19, a pak se to dá vyhodit na 20 atd... tak mě zajímá, slyšel sem že se dá získat i regen díky vysoké odolnosti. Je to pravda? Zkoušel to někdo?

• 0

#16 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2016 09:08

S těma knihama by to určitě šlo. Pomocí funkce import/export, obzvlášť dobře (zne)užitelné v multiplayer modu, si můžeš těch knih nadělat kolik chceš. Otázka by potom byla, jestli od té hry očekáváme nějaké výzvy nebo ne. BG EE + SoD jsem začal hrát na D&D rules, po chvíli na hard a teď na insane. To konečně přináší tu a tam reálnou hrozbu a v mžiku trestá nedbalost:-)

S tou vysokou odolností máš pravdu. Mělo by to být:

20/ +1 reg

21/ +2 reg

...

25/+6 reg

Což se dá s trpaslíkem/půlorkem dosáhnout i "legálně". S bucklerem +1 CONs z FAI se dostaneš na +1 v první kapitole. Ale je to pro mě jen teorie, s žádnou ze svých postav na to bohužel nedosáhnu.

S jakým buildem sóluješ, btw? :-)

• 0

#17 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2016 17:55

Tak to je dobrý. Omezit úkoly na čas, by obecně přineslo větší logiku a náročnost do hry. Člověka by to víc nutilo plánovat, utrácet, balancovat partu...

Já moc příznivce solo hry nejsem. Jednou jsem dohrál BG1&2 za solo mága, ale byl to voser a přijde mi že i zruinovaná herní zkušenost. Ta parta má větší schopnost vtáhnout do děje, obzvláště individuální osudy a romace. Díky čemuž taky upřednostňuju BG před IWD, kde si celou partu tvoříš sám. Navíc optimalizovat synergii party mi přijde jako náročná výzva správným směrem.

Hraješ i ten Siege of Dragonspear? A jak je to shratelností na dotykovym zařízení?

Na 12,9 iPadu se to hraje parádně. Dragonspear je povedený, jen konec trochu zklamal.

• 0

#18 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2016 21:27

Ja sem jako asi vsude solo mag...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních