Skočit na obsah

Fotka

Hledá se " zámečník" , léčitel a tank

• Please log in to reply
1 odpověď na toto téma

#1 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 20.09.2012 10:42

Dva bojovníci obvzlášt trénovaní v zacházení s kosou ( wm) hledají další dobrodruhy zejména na výpravy do hlubin zlatého dolu (GM2) a do doupěte obrů ( Dag).
Nebo po dohodě kamkoliv jinam kde se najde napěchovaná truhla nebo pár hlav k setnutí dost k tomu aby to dvěma trpaslíkum stálo za to odložit korbely s pivem , opustit pečené vepřové a pustit se do boje.
Hledá se především někdo s prsty hbitými dostatečně zručný k vylamovaní zámků a zneškodnování pastí . Dále někdo kdo dobře dokáže i ty nejtvrdší rány snášet. A dobrý léčitel.
Méně trénovaným můžem pomoct nabrat potřebné skušenosti.

Morrigan + Teleron

--------------------

pařící čas :

Morrigan : všední dny dopoledne cca od 8:30 - 12:00 a nebo v noční hodiny cca 23:15 - dokud nám nepadne "obličej " do klávesnice. A víkendy po předchozí dohodě.

Teleron : všední dny dopoledne cca 7:30 - 9:00 a večer cca 20:00 - 24:00. A víkendy po předchozí dohodě.

Příspěvek upravil HattoriHansa: 21.09.2012 09:47

• 0

#2 F.E.A.R

F.E.A.R

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2012 15:23

objeví se na zlaté látce vyšity dopis = já bych se k vám přidala snesu i nějaké ty rány a i jsem velice opatrná a odhalím všechny pasti a zámky nejsou problém , poslední dobou se na trhu strašně nudím

// na čase se určitě nějak domluvíme
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních