Skočit na obsah

Fotka

Celodenní AFK ve hře

• Zamčené téma Téma je zamčeno
28 odpovědí na toto téma

#1 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 06.09.2012 14:26

Nemám to ve zvyku, ale už mě to malinko zlobí. Rozmáhá se nám tu zase porušování pravidla :
4.1. Hráč nesmí zůstávat ve hře, pokud jeho nepřítomnost u počítače bude delší než 7 minut. Na získávání expů nebo bodů víry po dobu nepřítomnosti je nahlíženo výrazně přísněji.
Konkrétně jde o nick F.E.A.R. Nechci žádný trest, to ne, jen to píšu sem z toho důvodu, že to lidi štve a bohužel bez skoro neustálé nepřítomnosti DM ve hře s tím nikdo nic neudělá. Dnes běží hra již (a asi ještě poběží) 1488min a to z větší části s jednou postavou (Neytiri Wade) ve hře která se ani nehne a na PM neodpovídá. Bylo by fajn aby si uvědomil že tu není sám.
  • 0

#2 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 06.09.2012 20:40

Mno byl afk už ve cca 21.30 vcera a v 11,30 dneska jeste porad :D
Asi na tom něco bude no :-)
  • 0

#3 F.E.A.R

F.E.A.R

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 07:58

ano je to pravda ale pokud vím nikdo mi ve hře nepsal abych odlogl , proc bych se mel hýbat když trhám kytku v dračích horách? , dost lidi ví jak z hodit server tak v tomhle případe by jim to DM určitě prominulo , Grayson ty se objevíš po dlouhé době tak nevěřím že tě to štve a určitě se stalo hodně lidem že u PC usnuli ;-)

ano jak jsme zabil implozkou kamaráda na trhu tak to jsem se nedivil že mě nahlásili ale že už tu jsou bonzáci že jsme afk tak to je k smíchu :D

Příspěvek upravil F.E.A.R: 07.09.2012 08:01

• -1

#4 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 09:24

Mně teda spíš přijde k smíchu bezohlednost některých hráčů vůči ostatním a neschopnost odlognout se ze hry, když u toho zrovna nesedí. Po tvých 1788 minutách, co běžela hra, už to docela slušně lagovalo, a v takové situaci trčet ve hře a lhostejně blokovat restart, protože TOBĚ to zrovna nevadí, mi nepřijde úplně košér. Zkus se nad sebou zamyslet (ne kvůli celodennímu afk ve hře, ale kvůli své bezohlednosti).
  • 0

#5 F.E.A.R

F.E.A.R

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 09:34

dobře řeknu to znova , já ve hře byl normálně jsem hrál nikdo mi nepsal ať odlognu a omlouvám se že cca od 22:00 do 12:30 jsem spal
  • 0

#6 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 09:38

Za spanek se omlouvat nemesis, to je celkem prirozena vec. Omluvit by ses mel za porusovani pravidel a napriste se takovyho chovani vyvarovat.
  • 0

#7 F.E.A.R

F.E.A.R

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 09:52

dobře takže když nikdo nebude ve hře tak budu využívat restart k obnově kytky a to se ti taky nebude líbit ale pro mě to bude mnohem lepši než tam na ni čekat než doroste dík za radu :D
  • 0

#8 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 07.09.2012 10:09

vzdyt si psal ze si spal, tak co tu zase zkousis?
  • 0

#9 F.E.A.R

F.E.A.R

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 10:24

ulehčit sekati kytky protože to je únavné u ni čekat než doroste :D
  • 0

#10 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 10:49

takze si 14hodin a 30minut cekal, nez ta kytka doroste ve hre a nemohl si se na tu dobu odpojit kdyz si sel spat, protoze jak si sam psal, ze restart kytku obnovi takze by dopoledne urcite nebyla uz dorostla...
  • 0

#11 F.E.A.R

F.E.A.R

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 10:57

já nesel spat já jsem usnul při trhani té kytky , takže jsem se odpojit nemohl , jinak nešlo by nastavit třeba při neaktivity postavy třeba po 15 minutách aby tě to koplo?
  • 0

#12 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 11:17

to by zase mohlo delat bordel s hornikama, kteri chodi trebas afk pri cekani na sutry
spise bych zavedl pravidelny restart v 4:30 rano napriklad...
  • 1

#13 F.E.A.R

F.E.A.R

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 12:37

to by taky šlo a bylo by to mnohem lepší , ale furt nevyřešíš to AFK ale pokud by byl pravidelný restart tak AFK nevadí

Příspěvek upravil F.E.A.R: 07.09.2012 12:38

• 0

#14 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 12:38

to by zase mohlo delat bordel s hornikama, kteri chodi trebas afk pri cekani na sutry
spise bych zavedl pravidelny restart v 4:30 rano napriklad...

to uz je imho rozumejsi autorestart po dosazeny urciteho uptime

.. aelipse kdybys nekecal .. po 1700 min nebyl ani naznak jakehokoliv lagu jedinýe fekt byl ze bylo vsude odpasteno ;)
  • 1

#15 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 13:36

to uz je imho rozumejsi autorestart po dosazeny urciteho uptime

.. aelipse kdybys nekecal .. po 1700 min nebyl ani naznak jakehokoliv lagu jedinýe fekt byl ze bylo vsude odpasteno ;)

Mně to lagovalo a hroudovi taky ;) Možná kdybys jenom neseděl na trhu u craft stolku, tak by sis toho všimnul taky ;)
  • 0

#16 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 13:39

Mně to lagovalo a hroudovi taky ;) Možná kdybys jenom neseděl na trhu u craft stolku, tak by sis toho všimnul taky ;)

vtipalku na trhu jjsem byl tak 1 min jen na vyzvednuti veci ;)

Příspěvek upravil Drax: 07.09.2012 13:41

• 0

#17 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 07.09.2012 14:15

ano je to pravda ale pokud vím nikdo mi ve hře nepsal abych odlogl , proc bych se mel hýbat když trhám kytku v dračích horách? , dost lidi ví jak z hodit server tak v tomhle případe by jim to DM určitě prominulo , Grayson ty se objevíš po dlouhé době tak nevěřím že tě to štve a určitě se stalo hodně lidem že u PC usnuli ;-)

ano jak jsme zabil implozkou kamaráda na trhu tak to jsem se nedivil že mě nahlásili ale že už tu jsou bonzáci že jsme afk tak to je k smíchu :D

Chlape, chlape. Z toho co tu píšeš, je už i tak dost vypovídající. Nemůžu za to, že jsi si dáchnul na 12 hodin u PC. Bohužel jsi se trefil zrovna do tý nešťastný chvilky kdy jsem byl ve hře a lehnul u boss pokladu ( samozřejmě nešťastnou náhodou). PM jsem ti psal, proto mě naštvalo že nereaguješ. Na mírný AFK jsem od svých přátel zvyklý *mrkne na Marsku* ale co je moc, je moc. Já myslím, že stačí po každém dotrhání kytky odlognout a počkat cca 45 minut a znova lognout. Pokud jsi netušil, že spawn materiálu (dřevo, kytky, atp.) je 45 minut, tak jsem ti to právě prozradil. Je to přibližně jeden Alicíjský den*pošeptá*. Tím bych celou tuhle nešťastnou událost uzavřel. Nic ve zlém, co jsme si to jsme si :wink:
  • -1

#18 F.E.A.R

F.E.A.R

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 14:50

zajímalo by mě kdo ještě u bosse nezdechl? 45 min vím že je spawm ale jak jsem už řekl prostě jsem trhal kytku co 45 min pak později večer jsem usnul a měl jsem po zkouškách a hold jsme spal až do 12:30 cca ano uznávám že když se mi klížili oči měl jsem to vypnout ale to se může stát každému spíše mě zaskočilo to že se taková kravina vůbec řeší ;-)
  • 0

#19 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 07.09.2012 18:02

Takže jsi byl 60sec. ve hře (než otrháš kytku) a pak 41 minut afkoval jo? :-)
No a tak jsi tedy o celejch 35minut protahl limit daný dle pravidel (oněch 7min.)

Příště si tě najdu a budu si dělat screeny jako tehdy Praga Bukaje aby se zasmáli i ostatní (jak afkoval každý den na trhu 6hodin)
  • 0

#20 F.E.A.R

F.E.A.R

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 19:27

hroudo vím že nejsem oblíbeny ale nechápu proč tu děláte zbytečný rozruch kvůli afk jednoho nočního dne

Příspěvek upravil F.E.A.R: 07.09.2012 19:28

• 0

#21 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 19:32

vsak nikdo ty nedava ban nebo trest, jen tady verejne upominame vsechny, ze je to prestupek proti pravidlum a muze to byt svym zpusobem otravne, tak at maji lidi soucit a kdyz jdou spat, tak at opusti hru a nejlepe vypnou i pocitac, aspon trosicku setri prirodu :)
  • 0

#22 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 07.09.2012 20:01

Já si z tebe dělam srandu .)
A srandu si z tebe dělám páč tě mam rád :P
Nicméně omlouvat půldenní a celonoční AFK ve hře tím žes trhal kytku je lež jako věž (cožs nakonec sám přiznal tím žes spal) a proto to každý rozmazává jestli ti to ještě nedošlo.

Ukaž že máš vajca a napiš to rovnou!
Afkoval sem pač sem chtěl trhnout rekord!
  • 0

#23 F.E.A.R

F.E.A.R

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 20:53

já se už s vás zblázním dělal jsem si srandu z rekordem , prostě jsem trhal kytku a usnul jsem z budil jsem se na oběd nic víc vtom není
  • 0

#24 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 21:15

Jakej afker? *kouká na Tanga a hrozí mu pěstičkou*
  • 0

#25 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 21:22

to tu musite resit tyto hovna doaleluja ? jeden afker osocuje druheho ze je horsi .. cele pravidlo o afk je vicemene kravina ktera nikdy nebyla prosazovana ( vyjma chytraku v chramu)
  • 0

#26 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 07.09.2012 21:29

no, kdysi to byla dost dobra vec, kdyz ses do hry nemohl dostat kvuli limitu hracu, takze si zbytecne zabiral misto...
  • 0

#27 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2012 07:16

Jakej afker? *kouká na Tanga a hrozí mu pěstičkou*

To jsem se zase po dlouhý době pobavila :thumbup:
  • 0

#28 F.E.A.R

F.E.A.R

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2012 09:09

poprvé jsem delší dobu afkoval a vy se můžete zbláznit tohle pravidlo bych zrušil a tuhle debatu taky !!!
  • -4

#29 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2012 16:37

Koukám dostalo se to tam, kam jsem snad ani nechtěl.. úmyslem bylo udělat ty ty ty a šlůs :innocent: Teď všichni víme, jak k "nedopatření" došlo a už to necháme být. Dotyčný se ponaučil, já vychladl a už s tím nemám problém. Takže zamyky zamyky :poster_offtopic: :coffee: :wink:
  • -1

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních