Skočit na obsah

Fotka

Counselor Ali

• Zamčené téma Téma je zamčeno
14 odpovědí na toto téma

Anketa: Counselor Ali (22 členů volilo)

Jste pro to, aby se hrac Ali stal Counslerom?

1. Ano, jsem pro tento navrh. (19 hlasů [86.36%] - Zobrazit)

Procento volících: 86.36%

2. Ne, jsem proti navrhu. (3 hlasů [13.64%] - Zobrazit)

Procento volících: 13.64%

Hlas

#1 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2012 19:55

Zdravim, pratele.

Postup, jak se stat CS mame lety overeny a nehodlame na nem rozhodne nic menit. V posledni dobe se nam tu vsak objevil natolik rozuporuplny kandidat, ze se dlouhodobe nedokazeme v nasem teamu dohodnout, zda jej prijmout ci nikoliv. Zaznely hlasy pro i proti a ve vysledku je to presne 50:50. Rozhodli jsme se proto pro trosku neobvykly krok - dame moznost vam, samotnym hracum, rozhodnout, zda-li si prejete, aby vas Ali reprezentoval na postu Counselora.

Predpokladam, ze Ali sam vam ke svoji zadosti napise par radku, co ho k tomuto kroku motivuje navzdory svoji neprilis slavne minulosti.

At uz vase hlasovani dopadne jakkoliv, neznamena to, ze by se podobny postup stal pravidlem a aplikoval se i do budoucna. Znovu opakuji, ze se jedna o mimoradnou udalost, ktera by jindy byla rozhodnuta rozhodujicim hlasem sefa DM. Stejne tak neznamena, ze pokud byste si Aliho schvalili, ze by pozival nejake zvlastni autority ci disponoval nadstandartnimi pravy. Stal by se klasickym CS se vsemi pravy a povinnostmi, jako je obvykle.

Stejne tak si vyhrazujeme pravo neridit se vasim hlasovanim v pripade, ze dojde k jeho zamernemu zmanipulovani, ci nebude obsahovat dostatek relevantnich hlasu.

Dekujeme za pochopeni a verime, ze komplexne zhodnotite eventuelni prinos tohoto adepta na CS, klady takoveho kroku, ale i zapory.
  • 0

#2 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2012 20:49

Pokud by měl někdo na něj otázky,které jsem měl já na začátku,a kolikrát mám i teď.Nevím jestli je vhodný kandidát.
Ale zase tu hraje přeci jen dlouho,a hráčům by poradit uměl.
Ale další důstojník ke strážím se bude hodit.
Držím palce,snad to vyjde alespoň tobě ^^

Příspěvek upravil Razfallow: 17.08.2012 20:50

• 1

#3 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 17.08.2012 21:42

Mě by docela zajímalo na zakladě čeho se chvaluje CSko :-)
Myslím ty podmínky... Jinak Alik jako CSko? Když nebude s CS panákem otravný jako někteří jiní hráči se strážnýma co ani nejsou CS panáci tak za mě klidně.

a co se týče té rozporuplnosti :-) -

BAN na 14 dní do hry - acc Altharian01

ztráta 10 lvl - postava Krom

důvod: porušení pravidel - 6.1., 6.2., 6.5., 6.7.

Jelenajelenice: za prehazovani veci mezi svymi postavami vymaz postavy Narenia Mel'fesh a zabaveni onech predmetu
  • 1

#4 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2012 21:59

Ono kdybys věděl,existuje jistá frakce...stráž se jí říká a nemusíš být ani CS aby ses tam dostal....to že je to už mrtvá frakce a darkus,pokud vím,který to měl na starosti,se o to nestará a vůbec není cokoliv rozepsané,aktuální seznam atd,tak ej to naprd...chce to lorda aŤ udělá pořádky...a pokud chce někdo další narážky na mě ? tak to pište mě....
  • 0

#5 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 18.08.2012 01:30

Takze,
do zacatku bych rad pozadal ty, kteri chteji hlasovat pro ne jen z duvodu, ze nemaji radi DM a CS, ze jim kazi hru kravinama, tak at radsi nehlasuji vubec, zkazi to kompletne celou pointu.
Pokud vysledek hlasovani dopadne negativne zlobit se urcite nebudu, ale meli by jste si uvedomit, ze tech, kteri chteji podat pomocnou ruku, je tady celkem malo a pak to odradi vsechny novacky a je tu cimdal min lidi. Na post CSka se muze prihlasit kdokoliv, tak by to melo zkusit trebas vic lidi, kteri tu jsou dyl. Da se v tom urcite najit zalibeni a ozivi to hru vsem.
Vymluvy na nejake zneuzivani CS funkce mi taky neprijdou na miste. Co mam zneuzit? Hodit nekoho do vezeni jen tak ze srandy aby me hodil na forum a druhy den prisel o CS funkci? Dat si tech 50K na jinou postavu abych mel na equip, kdyz mam na jine postave milion, nebo to muzu za chvili najit v pokladu? Nebo zabijet lidi pres CS hulku, abych se citil, ze mam nejakou moc?
Ja tu hraju uz jen pro zabavu a odpocinek, nepotrebuju se honit jak blazen abych mel 10postav s max vybavou, miliony na rozhazovani. To bych pak ztratil duvod hrat, protoze by me uz nic nebavilo. Ano vedel bych nejspise zpusob jak to ziskat, ale bud by se na to prislo nebo by me to do tydne prestalo bavit hrat a tak i tak bych tady skoncil.
Jedine ceho tim chci docilit je to, ze bych rad pomohl tu udrzet zabavu a nejakou pomoc pro jine, abych mel kde relaxovat. A byl bych rad, kdyby se trebas nasel nekdo kdo by mel taky zajem o toto a trebas by me i z nejakych kapacitnich duvodu vyradil z poradniku na tuto funkci.
A kdybych precejen ziskal nejaky ten vyssi post a chtel ho otravovat nejakym RP nebo cimkoliv, co jim prijde otravne, tak mi muzes napsat trebas PM at je neotravuju s timhle, protoze ja se nikomu nebudu vnucovat. Nestoji mi to za to.

A nakonec bych byl rad, aby kazdy kdo hlasoval, napsal aspon neco malo o tom proc tak hlasoval.
Diky
  • 0

#6 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 18.08.2012 01:50

Já jsem dal ano, protože si myslím, že by hře neuškodilo menší oživení. Pokud na to máš čas a energii, budu ti držet palce, abys to vydržel co nejdýl.
  • 1

#7 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 18.08.2012 06:43

a co hodlas delat s cs postem ? ..
nejaky q ? = na to nepotrebujes cs
navadet nove hrace ? = nepotrebujes cs
pomahat buglym hracum ( viz zaseknutii na skale ktere si zminoval ) = nepotrebujes cs

v cem je tedy vyhoda cs ? na co ho chces ? :D cs ti zadne extra moznosti nedá .. zato je zneuzitelne (a jak vime vetsina cs /poskoku mesta toho v minulosti zneuzivala )

a ja nevidim ze bys argumentoval necim co jako hrac nemuzes

sir hrouda a jaky problem vidis v bezuhonosti :D .. dit darkus je dm a patri poctem porusenych pravidel mezi elitu na vrcholu zebricku ( oproti nemu je sona furst svatousek ) tedy nevim kde je prekazka .. navic je tu otazka kolik lidi neporusilo nikdy pravidla ;) kdyz tu 2/3 serveru nekdy prehazovalo .. a na dalsi se nejspis jen neprislo nemluve o stari jeho prohresku

+ co se tebe tyce hroudo radsi bych mlcel a soupal nohama

3.1. Z technických důvodů jsou zakázány jakékoliv nepřátelské akce vůči přátelským NPC, obzvláště ve městě.

8.3. Hráč je povinen respektovat systémy modulu a vyhnout se přílišnému negativnímu zásahu do těchto systémů.

s tim tvojim tahani obrancu do mesta a jejich buffovaní .. ovladani strazi a utoky s nimi na jine straze, hrace, babuli , zlatnika, pepinu a nasledneho " veselí" ze sou dane npc mrtve a tedy "system" nepoužitelný pro ostatní jsou aliho prohresky to posledni co bys mel komentovat ;)

pro me je osobne nekdo kdo se strazi/ obrancem zabiji low levly /craftery na trhu daleko horsi nez nekdo kdo kuprikladu prehazoval .. absolutne nijak se to nelisi od sundani craftera implozi + okradeni .. o tom z e ses tam jeste vysmival mrtvým crafterum nemluve

Příspěvek upravil Drax: 18.08.2012 06:58

• -5

#8 Smajdalf

Smajdalf

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 227 Příspěvků:

Odesláno 18.08.2012 10:45

Hlasoval jsem pro Ano. Ali jistě ví, že bude pod drobnohledem vedení a snad není tak hloupej, aby zkoušel něčeho zneužívat, podle mě nás může jen mile překvapit, případně nějak oživit hru.
  • 0

#9 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 18.08.2012 12:11

Draxi,ono vytvořit Q bez CS postu a s CS postem je naprosto něco jiného...s CS postem máš 1000x vícero možností tudíž i větší zážitek pro ostatní hráče(víc efektů než jen kouzla od mága/sorcky)
s buglými hráči máš pravdu,bugnou se a nepotřebuješ CS post abys je odtud dostal...tím pádem ani nemusí volat CS -_-'

Navádět nové hráče jde i bez CS postu,ale vem si ,že nový hráč nikoho nezná,a na fóru se dočetl že pomoc mu může poskytnout CS...ale kde je ??
  • 0

#10 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 18.08.2012 12:16

nebo kdyz se chudak dostane do vezeni a ani nevi za co :)
  • 0

#11 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 18.08.2012 14:42

Dávám ano i když tu aktuálně nehraju myslím si,že by bylo fajn mít ve hře aktivního CS a navíc ten post se dá vždycky odebrat pokud by jednal proti pravidlům.
  • 0

#12 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 18.08.2012 18:32

Dal jsem ano. Jen at si to zkusi. :wink:
  • 0

#13 Surik

Surik