Skočit na obsah

Fotka

Diablo 3

• Please log in to reply
16 odpovědí na toto téma

#1 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2012 19:40

Hojte,
nevím, zda tu nevisí už podobnej topic, ale nechystáte se někdo na Diablo 3? Nová várka dorazila a přestože Blizzardi mají opět "menší" problémy s ověřováním accountů, snad si to člověk ještě letos zahraje. :rolleyes: Byla by škoda procházet to v singlu, a proto doufám, že v komunitě Démony se několik potenciálních démono(diablo)bijců najde. :smile:

Příspěvek upravil beeboow: 31.05.2012 19:41

• 0

#2 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2012 19:53

Nestraš! Už tak je tady hrstka lidí :))
  • 0

#3 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2012 19:58

si mě můžes přidat a můžeme dát spolu

M4rSX#2693
  • 0

#4 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2012 21:20

Však já nechci, aby někdo odcházel. :smile: Ba právě naopak, přes click-fest se třebas lidi zase propracujou k duchaplnější Démoně.
  • 0

#5 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2012 22:54

Jsou v diablu IGMS?
  • 2

#6 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 01.06.2012 00:21

Jsou v diablu IGMS?

proboha elipso :D
  • 0

#7 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2012 08:31

No ja sem z D3 pomerne dost zklamanej. Cekal jsem, ze to bude puvodni prastary diablo se strasne malo novinkama, avsak vypilovany k dokonalosti (treba jako Starcraft2, kterej neprinesl nic extra novyho, ale jinak bylo vsecky znamy 'features' z rts dotazeny imho k dokonalosti). D3 vsak ma k dokonalosti daleko. Pripada mi to jako jednicka s lepsi (nikoliv paradni) grafikou. Takhle sem si kdysi predstavoval ze bude vypadat dvojka :) Nevim co si mam zkratka myslet o tom, ze v d3 jsou stejny zvuky jako byly v jednicce(!), ze je tam opet velmi trapna animace postav, ze si nemuzu zoomovat a otacet kameru, ze je inventar uplne stejnej jako kdysi.... Proste zklamani z toho, ze nejenom ze se hra nikam neposunula (to sem ani necekal a asi o to ani vetsina lidi nestala), ale ze se ani nevychytaly vsechny tyhle v dnesni dobe samozrejmy veci. A to nemluvim o tom, ze jeste porad jsou problemy s pripojenim na servery (ani singl si bez toho nezahrajete) - a to i presto ze vydani predchazela mohutna beta. Posledni minusem je pak cena pres 50 euro.

Nechapejte me spatne, je to dobra hra, ale vyslo by nastejno kdyby udelali datadisk k jednicce kterej by upgradenul grafiku a pridal novy lokace.
  • 0

#8 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2012 10:04

No ja sem z D3 pomerne dost zklamanej. Cekal jsem, ze to bude puvodni prastary diablo se strasne malo novinkama, avsak vypilovany k dokonalosti (treba jako Starcraft2, kterej neprinesl nic extra novyho, ale jinak bylo vsecky znamy 'features' z rts dotazeny imho k dokonalosti). D3 vsak ma k dokonalosti daleko. Pripada mi to jako jednicka s lepsi (nikoliv paradni) grafikou. Takhle sem si kdysi predstavoval ze bude vypadat dvojka :) Nevim co si mam zkratka myslet o tom, ze v d3 jsou stejny zvuky jako byly v jednicce(!), ze je tam opet velmi trapna animace postav, ze si nemuzu zoomovat a otacet kameru, ze je inventar uplne stejnej jako kdysi.... Proste zklamani z toho, ze nejenom ze se hra nikam neposunula (to sem ani necekal a asi o to ani vetsina lidi nestala), ale ze se ani nevychytaly vsechny tyhle v dnesni dobe samozrejmy veci. A to nemluvim o tom, ze jeste porad jsou problemy s pripojenim na servery (ani singl si bez toho nezahrajete) - a to i presto ze vydani predchazela mohutna beta. Posledni minusem je pak cena pres 50 euro.

Nechapejte me spatne, je to dobra hra, ale vyslo by nastejno kdyby udelali datadisk k jednicce kterej by upgradenul grafiku a pridal novy lokace.

Takže podle tebe je hratelností lepší dvojka (nebo jednička)?
  • 0

#9 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2012 05:43

tak D II je tozhodne lepsi nez III :) to zruseni skilltree, nijak zazracná graf , v podstate nic noveho nema to ten "styl" který drzi lidi u d II roky a roky za 10 let po nem nestekne pes .. u D II liidi mozna stale budou ( i ted ho hraje vetsina co zkusila D III) proste zklamaní roku na to kolik let na trojce makají je to odpad
  • 0

#10 solista

solista

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 46 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2012 11:48

Takže podle tebe je hratelností lepší dvojka (nebo jednička)?

záleží co myslíš hratelností

D2 je ohrané a na battlenetu je to samý spam bot a drtivá většina hráčů tam botuje (lvl 99 za 5dní od ladder resetu lol) a Blizzardi na to serou, člověk by řekl že když minulý rok udělali nový patch tak něco s těma boterama udělají ale neudělali...

takže už jen z tohoto důvodu je D3 hratelnější :), mody do D2 jsou občas osvěžující jenže je to furt stereotyp a většina těch modů je hodně nedotažená nebo přeplácaná nebo úplně bez myšlenky
  • 0

#11 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2012 13:22

Tak zatím mám z Diabla 3 rozporuplný pocity. Chybí mi variabilita postavy, skill tree, hlubší příběh, zkrátka RPG prvky. Na druhé straně je výborná hratelnost, člověka baví ty hordy nepřátel likvidovat. :smile: Srovnám-li to však s NWN, což je asi chyba, přijde mi to takový smysluprostý. Na NWN mě baví(bavilo) buildování a možnost vdechnout postavě život prostřednictvím jejího chování a vyjádřování. Diablo je prostě duchaprostá, leč velmi zábavná akce. Na neotřesitelné pozici NWN jako TOP hry se na mém ranku ničeho nezměnilo, což je zajímavý i vzhledem k tomu, že NWN poslední dobou vůbec nehraju. Až přijdou studenější měsíce, jistě na Démonu zase zavítám. :rolleyes:
  • 2

#12 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2012 17:33

Co všichni blázníte? D3 nikdy nemělo bejt RPG. Je to prostě klikačka kde řešíte jen kolik dmg dáte, kolik vás to všechno dohealuje apod. Naprosto krásná odychovka na vypnutí mozku a užívání si whirwindu(za Barbariana) skrze masy nepřátel. Já sem od toho víc nečekal. Mě to příjde prostě jako zjednodušená dvojka s trochu lepší grafikou. Chápejte že to možnost zoomování a otáčení postavy by vystřelila HD nároky uplně někam jinam než jsou. Má to být hra pro masy. A tahle strategie si myslim že blizzardu docela vychází. JInak dneska sem to dohrál na hell. Asi jen 2x mi musel pomáhat kejmoš s elitkama, který jsou v 99% těžší na kill než finální bossové. Mulfus barbarian lvl 60. Všichni co se chystaji jet inferno a nechtěj bejt sami tak si mě přidejte:) Inferno už si sám moc nedávám:) Kopik89#2317
  • 1

#13 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2012 10:51

já jsem začal teďka hell s barbarem. Pomoc jsem zatím potřeboval s koncem IV aktu. Bez pořádný zbraně to nejde.

a konečně jsem tam sehnal pořádnou barvu na brnění :-)

Odeslaný obrázek
  • 0

#14 Ice

Ice

Starší tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 24.01.2017 08:06

Nevíte někdo kdo to zvás hraje proč blizzard udělal nějakej vyteplenej patch díky kterýmu mi hra odmítá mojí grafiku a chce po mě abych udělal nějakej upgrade či co? Doteď sem jel na maximální detaily a teď to vůbec nespustím

• 0

#15 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 24.01.2017 10:58

nedělá ti to od posledního patche jak tam přidal ten dung se starou grafikou ?

• 0

#16 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 24.01.2017 14:25

Zkus https://us.battle.ne...ling-32bit-mode
  • 0

#17 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2017 11:47

no mě se to po dlouhé době povedlo resetnout přes klienta abych to mohl komplet celý nastavit znova... netuším proč ale jen mi blikala obrazovka a pořád mi to psalo nesmysli že mam udělat upgrade...

• 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních