Odesláno 01.06.2012 08:31
No ja sem z D3 pomerne dost zklamanej. Cekal jsem, ze to bude puvodni prastary diablo se strasne malo novinkama, avsak vypilovany k dokonalosti (treba jako Starcraft2, kterej neprinesl nic extra novyho, ale jinak bylo vsecky znamy 'features' z rts dotazeny imho k dokonalosti). D3 vsak ma k dokonalosti daleko. Pripada mi to jako jednicka s lepsi (nikoliv paradni) grafikou. Takhle sem si kdysi predstavoval ze bude vypadat dvojka :) Nevim co si mam zkratka myslet o tom, ze v d3 jsou stejny zvuky jako byly v jednicce(!), ze je tam opet velmi trapna animace postav, ze si nemuzu zoomovat a otacet kameru, ze je inventar uplne stejnej jako kdysi.... Proste zklamani z toho, ze nejenom ze se hra nikam neposunula (to sem ani necekal a asi o to ani vetsina lidi nestala), ale ze se ani nevychytaly vsechny tyhle v dnesni dobe samozrejmy veci. A to nemluvim o tom, ze jeste porad jsou problemy s pripojenim na servery (ani singl si bez toho nezahrajete) - a to i presto ze vydani predchazela mohutna beta. Posledni minusem je pak cena pres 50 euro.
Nechapejte me spatne, je to dobra hra, ale vyslo by nastejno kdyby udelali datadisk k jednicce kterej by upgradenul grafiku a pridal novy lokace.