Skočit na obsah

Fotka

Žádost o navrácení nevinných postav

• Zamčené téma Téma je zamčeno
2 odpovědí na toto téma

#1 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2012 18:23

Ahoj,jak jistě mnoho z vás ví,bylo mi smazáno mnoho postaviček za přehazování věcí.Mezi postavami byli postavy,které v životě nic nepřehodily a i přesto byly smazány.U příspěvku v trestech bylo napsáno něco ve smyslu,za lepší chování možnost navrácení postav,teď už to tam není(vím proč) ovšem chtěl bych se znovu obrátit na Paula zda by svůj verdikt nepozměnil a postavičku jménem InkoGnito nevrátil zpět na můj účet.Důvodem je ,že já za pronášení itemů ke kterému sem se dokonce sám přiznal dostal výmaz všech postav,ovšem nejmenovaný hráč přenášel itemy už nekolikrát a inventář u provinilé postavy měl pouze vysypán,či postavu ( 1 ) smazanou.Hru jsem si chtěl poněkud zlehčit přenesením peněz a krystalů což není správné,poučil sem se ze svých chyb(ačkoli pozdě ale i přesto) a chtěl bych si zažádat o navrácení NEVINNé POSTAVY Inko Gnito - pulčík lvl 13 nebo 14-krejčí u zlaté kytky,naposled stál tuším na trhu ^^
  • -1

#2 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2012 18:26

Zde je kdyžtak odkaz k trestu http://demona.cz/forum/index.php/topic/5910-tresty/page__view__findpost__p__276926
  • 0

#3 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 15.03.2012 20:07

*
POPULÁRNÍ

A mě začíná vadit že mě tu lidi neberou vážně. řekl sem ti mnohokrát že o tom nechci slyšet. Navíc do odvolání se přesuzování prohřešků provádět nebude. Téma uzamčeno.
  • 5

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních