Skočit na obsah

Fotka

Acc Patrik hnus hra

• Please log in to reply
19 odpovědí na toto téma

#1 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 09.03.2012 18:03

tak teda ze jsem si snad za dobu sveho pusobeni nikdy nestezoval ale ... tendle hrac Acc Patrik se asi vazne nezmeni a nebo za par let tak prosim aby dostal ban nejen ze hazi na trhu kouzla co mohou znicit zbran ale jeste jeho chovani je na urovni 6 leteho parchanta... a to pouzivam hodne slusnej vyraz mam tohoto hrace uz plne zuby bohuzel neni ted zadny jiny postih jak mu proste rict takle ne ! zkouselo to uz hodne lidi ale jak vidmo on proste nezmeni svuj postoj tak zadam o napravu tady...
jsem si jisty ze spousty lidi uz melo co docineni s timdle mag...m
  • 1

#2 Derken

Derken

Neznalý

• Hráč
  • 2 Příspěvků:

Odesláno 09.03.2012 18:13

Tento hráč mě a parťáka(bez odporu, my jsme ho pak naklikli) dneska napadl u skřetvědů. Skončil téměř mrtvý a nechali jsme ho být. Pak od něj následoval tell typu "Měl by ses mě bát". Nemáme ani screeny, spíše jsme se nad tím zasmáli, mávli rukou a šli dál.
  • 0

#3 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 09.03.2012 18:22

To stejné, včera mě vylákal ven za město (moje chyba) a tam mě napadl (u skřetů) bez odporu, utekl jsem. Nechal to být. Mám pocit, že dnes si přehazoval věci mezi postavami Drubo Dabbenter a buppy Brentiows přes ten pristroj v bazaru.
Pořád mě otravuje po tellu, nadává do spratka a dotírá se.
  • 0

#4 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 09.03.2012 18:38

mne tvrdil ze tu hra jeho otec, ak je to pravda, mohol by sa dotycny prihlasit slubit ze ho nauci zakladne pravidla.
  • 0

#5 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 09.03.2012 18:46

co ja vim tak vulgarita v RP byla tolerovana, otazka jak moc to bylo RP...
  • 0

#6 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 09.03.2012 19:08

Vulgarita v RP je ve VYJIMECNYCH pripadech tolerovana. Hrat RP sprostaka se da aj v jistejch mezich.

Zde se ale o RP nejednalo, viz hlaska 'zabijes me ale pak i zvednes'.

Hrac byl tedy potrestan strzenim 6 levelu + DM killem za AFK pri snaze vyresit prestupek.
  • 0

#7 Xanos

Xanos

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 09.03.2012 19:30

S timhle clovekej jsem uz taky mel spor :D Nadaval mi do k.... (mužský pohlavní orgán ) tak jsem z neho udelal Kamen :D no a to nadaval jeste vice a vyhrozoval ze jestli ho "neodkamenuju" tak zavola tatu a ten je DM a budu mit HNED BAN :D:D mam i screeny :) kdyby se chtel nekdo zasmat muzu poslat :D
  • 0

#8 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 09.03.2012 20:04

jo dedku, nechces sa priznat k synackovi :devil:
  • 0

#9 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 09.03.2012 20:09

Mno, já k tomu taky něco malinko dodám, hráče znám ale spíš znám jeho otce. Dědek si určitě pamatuje DM Dariona. Teď hraje Patrik na jeho accountu.
(...)
S klukem jsem hrál často, šlo spíš o to že ne ani tak hrál jako že jsem ho měl v partě. Nespočetně krát jsem se mu snažil vysvětlit základní principy hry. Bohužel v jeho přístupu nedošlo k žádnému zlepšení a vygradovalo to až do tohoto topicu. Resumé je dle mého soudu takové, že ke zlepšení nedojde a v podstatě dojít ani nemůže. Podle mne do hry nepatří, protože není schopen akceptovat jakoukoli autoritu po delší dobu.

Příspěvek upravil Dědek: 09.03.2012 23:00
Ahoj, promin, nemyslim si ze je vhodne vypisovat veci z osobniho zivota, obzvlast, pokud se jedna o dite. Proto sem cast prispevku nahradil teckama. Doufam, ze to vyrazne neposkodilo vyslednej obsah.

• 0

#10 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.03.2012 20:42

Resumé je dle mého soudu takové, že ke zlepšení nedojde a v podstatě dojít ani nemůže. Podle mne do hry nepatří, protože není schopen akceptovat jakoukoli autoritu po delší dobu.

Já bych ho ještě až tak nezavrhoval, já teď teda neměl moc času, ale snažím se s ním taky nějak pracovat a snažit se to přes určité odměny a tak, snad nikdo nebude ukřivděný když by za správné chování dostal třeba 10k, i když se správně chová většina lidí a nic nedostane :)
PS: To Darion mi něco říkalo :) mám pocit že snad na forum bylo číslo registrace 2 totiž :)

Příspěvek upravil Jerry: 09.03.2012 20:43

• 0

#11 Ice

Ice

Starší tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 10.03.2012 15:28

Já bych k tomuhle taky rád něco přispěl...mám totiž podezření že zrovna on dává na bazar zboží od prodejců na trhu za ceny za který je nikdo nekoupí jako třeba dlouhý obyč meč za 8K nebo 2 byliny mandragory za 8K a podobný věci. Navíc začal poškozovat dobrý jméno ostatních výrobců protože zrovna moje šípařka prodává syen šípy za 160zl a nejspíš on je tam vrací třeba za 990zl. Tohle podezření mám proto že se mi přímo v bazaru ptal jestli ta postava co vyrábí ty šípy je moje a vzápětí si několik toulců z bazaru koupil....Taky sem zjistil že tu má 2 účty ve hře...jedna je "patrik" a druhá jak jinak než "DarionCZ"
  • 0

#12 kakadu77

kakadu77

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 400 Příspěvků:

Odesláno 10.03.2012 18:14

Já bych k tomuhle taky rád něco přispěl...mám totiž podezření že zrovna on dává na bazar zboží od prodejců na trhu za ceny za který je nikdo nekoupí jako třeba dlouhý obyč meč za 8K nebo 2 byliny mandragory za 8K a podobný věci. Navíc začal poškozovat dobrý jméno ostatních výrobců protože zrovna moje šípařka prodává syen šípy za 160zl a nejspíš on je tam vrací třeba za 990zl. Tohle podezření mám proto že se mi přímo v bazaru ptal jestli ta postava co vyrábí ty šípy je moje a vzápětí si několik toulců z bazaru koupil....Taky sem zjistil že tu má 2 účty ve hře...jedna je "patrik" a druhá jak jinak než "DarionCZ"

Jo dává je tam on
  • 0

#13 Griamm

Griamm

Neznalý

• Hráč
  • 2 Příspěvků:

Odesláno 11.03.2012 16:15

Jojo, s timhle hráčem jsem se už taky setkal. Žádná příjemná hra to nebyla teda....
  • 0

#14 DarionCZ

DarionCZ

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 29 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2012 16:34

Ja se do toho nechci plest ale za DarionCZ hraju ja jeho bratr
  • 1

#15 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2012 16:38

No je pravda, že oba dva se chovají dost odlišně.
  • 0

#16 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 27.03.2012 16:39

Ano toho sem si sám všim. Je tu dost odlišností v chování obou hráčů.
  • 0

#17 DarionCZ

DarionCZ

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 29 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2012 16:53

Ja sem dokonce jednou s paulem a porkacem byl na pokladu je pravda ze sem strilel do jelenu ale i plno jinich lidi muze dosvecit ze se chovam jinak tak bych rad aby se distak profil DarionCZ nedaval Ban dekuji
  • 2

#18 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 28.03.2012 18:00

Ideální by bylo, kdyby DM ve spolupráci se starším bratrem nějak pořešilo rozdělení účtů. Vím že s Patrikem je složité hrát ale upřímně, celkem obdivuji jeho zápal k této hře navzdory tomu,kolik modernějších a graficky povedenějších her dneska frčí.
Já už tak poslední dobou nemám problém hrát s ním, jako hrát v partě s ostatníma a přibrat si jeho. Moc lidí už tu nějak naštval :smile: Chlapy(mluvím teď k DMs), zkuste si s tím dát tu práci a nějak to vykoumat. Rozdělení účtů zas nebude taková práce a hře jako takové to jen prospěje. Domluvte se se starším bratrem ať si třeba založí nový účet a nějak mu to tam přeházet... :innocent:
PS: Hraní obou je diametrálně odlišné, to také potvrzuji. Jsem už asi skoro poslední, kdo s Patrikem sdílí partu...
  • 0

#19 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2012 07:47

No, pokud jim rozdelime ucty tak se obavam, ze to pro nej nakonec skonci banem. Takhle ma nad sebou aspon mnohem horsi trest a musi sekat latinu - jinak by to odnesli u nej doma vsici :)
  • 0

#20 Davis421

Davis421

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 267 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2012 19:03

Todle je mi přijde stejný asi jako integrace romů do společnosti ( naprosto nereálný ) dostal by ban a hotovo, mě a nikoho jinýho nikdo neodmění že se chová normálně a slušně atd.... Nevidím důvod proč dělat u určitejch lidí výjimku. Kdekdo jinej by už měl ban
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních