Skočit na obsah

Fotka

Zabití bez odporu

• Please log in to reply
116 odpovědí na toto téma

#1 rachmad

rachmad

Neznalý

• Hráč
  • 2 Příspěvků:

Odesláno 05.03.2012 19:27

Takhle si čekam u města něž mi krejčí udělá nějáký výrobky a najednou mě napadne bez odporu a beze slova postava Daidalos a zabije než jsem stihnul rict švec. viz. screen.

Přiložený soubor  zabiti_bez_odporu.jpg   172.59K   134 Počet stažení
  • 0

#2 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 05.03.2012 19:40

Jenom bych přidal, že tohle už je opakovaně, tobě Dědku jsem to taky hlásil, řekl si mi abych to přešel, stalo se, ale jak vidíš, nic se nezměnilo :)
(screeny už asi nemám, ale slencak to potvrdí a možná má screeny :))
  • 0

#3 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2012 07:54

OK, posvitime si na toho vejlupka.
  • 0

#4 Host_sixta1983_*

Host_sixta1983_*
  • Host

Odesláno 06.03.2012 08:10

heh .....tak to se omlouvam ale nebyl sem na pc byl tu muj kluk a doslo k zabití .bohužel když sem bral klerika tak mi spadl net .stalo se .omlouvám se čekám ortel
  • 0

#5 Host_sixta1983_*

Host_sixta1983_*
  • Host

Odesláno 06.03.2012 08:13

a o dalsim zabiti nevim :(
  • 0

#6 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2012 08:50

Ja bych to klasifikoval jako zabiti z nedbalosti - 3 roky nepodminene.
  • 1

#7 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2012 09:20

vydat zatykač..uspořádat hon.."spravedlivý" soud...jo aha alicie nemá lorda a vedení..tak nic no :P
  • 0

#8 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2012 09:43

to sa vy stary paprdovia mate, mozete sa vyhovarat na svoje ratolesti ze hrali oni a vy o tom nic neviete :devil:
  • 0

#9 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 06.03.2012 12:28

seber mu na par mesicu pocitac mrneti a jeto :D jo a este v 8 do postele bych zapomel :)
ja bych tomu totiz mozna i veril ze to byl jeho agresivni synacek ono proc by zabijel jen tak bez odporu bo zkousel jsi mu nasekat naprdel a pritom rikat zabijet bez odporu je zle aano ? :D
  • 1

#10 Host_sixta1983_*

Host_sixta1983_*
  • Host

Odesláno 06.03.2012 14:05

sem usnul on si tam pouští filmy no a zase vlezl kam nemá :( ...následky chudáka hráče co musel očistit postavu svou...samozřejmě ponesu a klidně mu ušiji jeden výrobek grátis
  • 0

#11 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 06.03.2012 18:15

No řeknu k tomu pár slov. Hráč sixta1983 sem zjistil nemile že je obchazeč banu. Dále co sem kolikrát sledoval tak se chová i podobně jako jeden zabanovaný hráč a ten si svůj trest bezpodmínečně zasloužil. Dokud to nebude podrobně přezkoumáno, nastavuji ban do hry na neurčito dokud hráč nebude (už nebude) přezkoumán. A navíc sem ani nemusel být sám kdo si toho všiml. Já nesu těžce když mě někdo lže. No sem rád že to nezkusil zrovna přímo "Ariadna" ..... proč to jméno sem zmínil.. jéje.. ani nevím :wink:
  • 0

#12 Host_sixta1983_*

Host_sixta1983_*
  • Host

Odesláno 06.03.2012 18:24

no moc tomu nerozumím ,ale "Ariadna" nevím moc co znamená.nic neobcházím jen si tu normálně hraju nic víc....tak prosím také vysvětlení zase z vaší strany
  • 0

#13 Host_sixta1983_*

Host_sixta1983_*
  • Host

Odesláno 06.03.2012 19:01

já sem normální hráč Jirka Sixta normálně si tu hraju...co se děje nemohu do hry...zřejmě bude chyba na vaší straně . já už u sebe vše prozkoumal
  • 0

#14 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2012 19:03

Zadny vysvetleni necekej. Hrajes pod identitou zabanovanyho hrace, takze neni co resit. Mozna kdybys na sebe neupozornil zbytecnym porusovanim pravidel v tomto topicu (a je celkem jedno ze jak to vlastne s tim zabitim bylo), takbysme na to prisli o neco pozdeji. Na vysledku to ovsem nic nemeni.

Tento topic tim povazuju za uzavrenej. Chyba rozhodne neni na nasi strane.
  • 0

#15 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2012 19:18

a tu róbu grátis by mi ušít teda mohl ? černou bych prosil ^^
  • -1

#16 Host_sixta1983_*

Host_sixta1983_*
  • Host

Odesláno 06.03.2012 19:35

Né ,ale teď beze srandy to je nějaká sranda? Mě už moc nepřijde:( ..Hraji tu dva roky cca a neporušoval sem pravidla a jak sem teď koukal jak byl odkaz na ty zabanované hráče.Nemám s nimi nic společného...asi si mě pletete s někým a ani jeden z těch hráčů Jirka natož Sixta neni.O co tedy jde prosím?Cítím se ukřivděn.A róbu rozhodně šít zadarmo nebudu je to poměrně těžké vyskilovat až na tu poslední barvu.Tudíž jí chci řádně zaplatit...to je snad rozumné si myslím.
  • -1

#17 Host_sixta1983_*

Host_sixta1983_*
  • Host

Odesláno 06.03.2012 19:39

Přijde mi spíš nějaký druh pomsty na mé jméno....a rozhodně by mě zajímal ten důkaz.Já se přiznal že jsme spal a kluk mi vlezl na hru a zabil nějakého chudáka co afkoval zřejmě v rohu lokace.Omluvil jsme se i že mu ušiji výrobek jsem nabídl a kluk byl řádně pokárán
  • -1

#18 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2012 20:12

Znovu opakuju, mas stejny prihlasovaci udaje jako hrac, kterej byl ve vzpominanym postu zabanovanej za pronaseni veci do modulu. Vic k tomu nemam co dodat. S timhle topicem o zabiti a tvoji bachorkou to nema nic spolecnyho - to uz je uplne zbytecny resit.
  • 0

#19 Host_sixta1983_*

Host_sixta1983_*
  • Host

Odesláno 06.03.2012 21:01

néé jste zlí kvůli jednému zabití a nemůžu najít postavy....a von je i jinej Jirka jako já ?tak mu to zakažte ať mám postavičky zase.děkuju
  • -1

#20 Host_sixta1983_*

Host_sixta1983_*
  • Host

Odesláno 06.03.2012 21:03

báchrka je jako vymýšlení ale on z toho fakt nemá rozum je mu 4,5 roku .tak si mu to pojdte vysvětlit sami synek zlobí i ve školce no..já se snažím ale je to uličník no.Já nic nepronášim jsem čestný člověk
  • -2

#21 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2012 21:51

Když tak přemejšlim tak bych to tipoval na Ra-raska : )
  • 0

#22 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 06.03.2012 22:22

4 a půl jo? to je chytrej když jako první ho napadlo použít stuning fist, pěkně! :-)
  • 2

#23 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2012 22:57

F5 atd prostě mačká vše =-D mi připomíná mě malého když sem hrával PC hry viz mário =-D ach ten DOS...tak uvažuju,aj sem někdy vyrostl ? =-D
  • 0

#24 rachmad

rachmad

Neznalý

• Hráč
  • 2 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2012 10:22

To by mě teda sakra hodně štvalo. Obejit ban hrat tu dva roky v klidu a v pohodě a jednoho krasnyho dne přijde synek a omylem zabije nějákýho chudáka a ono se to provalí. Tak nevim kdo je větší chudák jestli ty nebo já : )

Jinak já to beru taky za vyřízený spravedlnosti a dodržování pravidel bylo učiněno za dost a to mi stačí.
  • 0

#25 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2012 10:33

ono to pripomina tu nasu politicku scenu, kde jedneho dna potrebuje pravica zbavit sa nepohodlneho ministra tak nan navlecu odpocuvanie novinarov, a o tyzden sa objavi stare odpocuvanie pod menom Gorila.
  • 0

#26 Host_sixta1983_*

Host_sixta1983_*
  • Host

Odesláno 07.03.2012 11:04

no je to "jen hra" ,stálo mě to hodiny a hodiny času po dobu dvou let tak si říkám jestli to není až příliš spravedlivé ? M4sx je skvělý hráč se mi potvrdilo a jen tak dál jen mu tu jeho užalovanost moc nezávidím....no půjdu zřejmě na arkhálii kde budu hrát...moc se mi tu líbilo RP s hráčkou Zulajda měl ten svět démona v tu chvíli smysl :-) jde vidět že jak se tu dostane někdo na Top v craftu hned je terčem zničit ,zneškodnit....zatim čest
  • -1

#27 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2012 11:16

Tak to jsi mne pobavil. Já s tebou nic společného mít nechtěl ani jsem se o tebe nezajímal. A na nikoho jsem nic nežaloval. Nejprve si zameť před svým prahem a pak teprve začni házet špínu :-), Ještě mne začni osočovat z toho, že za to bugování a porušování pravidel můžu já.
  • 0

#28 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2012 12:45

a co ked je vazne nevinny?

co ked je to ako stym 5 rocnym chlapcekom v USA co ho nepustili do lietadla len preto ze jeho menovec bol na zozname potencialnych terroristov?
  • 0

#29 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 07.03.2012 12:57

eh... taky mi to prijde trochu divoky dostat takovej trest ... hmm by me zajimalo jak muzete byt si jisti ze jde opravdu o toho hrace co dal praseciny... a ne pouze o shodu jmen ... jakto ze hral v poklidu 2 roky a nedal praseciny driv ? to se mi vazne nezda a je to vic nez divny.. ale bohuzel my s tim nic nesvedeme kdyz se hold autorita rozhodne tak my musime soupat nohama... :(
  • 0

#30 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2012 14:53

trest za obcházení banu je neadekvátní? :-) před dvěma rokama dostal ten první ban, teďka tu hraje +- půl roku. Asi dřív ty důkazy nebyly průkazný, ale jasný to bylo většině lidí, kdo to je.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních