Skočit na obsah

Fotka

pidi písmo v GP klientu na W7

• Please log in to reply
9 odpovědí na toto téma

#1 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:
  • Interests:Glorius Pivkus, Manfréd Timonen, Timo Timonen, Pepan z Josefova, Kara Steel, John Mešuge, Marcus, Samuel, Erik

Odesláno 11.08.2011 14:10

Konečně jsem se toho zbavil, kdo je původcem řešení netuším, ale fachá to.
Pokud máte Win 7 s IE 9 a klient vám zobrazuje malé písmo, že to není k přečtení, tady je řešení:
nahraďte soubor "values.gps", který je umístěn:
?:\Program Files\GamePark\skins\default2
tímto přiloženým souborem(po umazání koncovky .jpg).
Pro jistotu si původní soubor zazálohujte, kdyby byl problém ....

Přiložené soubory

• 1

#2 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2012 20:51

Kdo si to chce postelovat sam, tak si v soubor 'GamePark\skins\default2\values.gps' zeditujte (trebars pomoci notepadu) nasledujici radek:

chat.view.html=<html><head><style>BODY{font-family: Segoe UI; font-size: 13px; margin: 0; padding: 0 0 8px 0; background: %%chat.panel.background.color%% url('%%_local_uri_%%skintest.png') repeat-x;} P{padding:0; margin:1px; color: %%chat.colors.text%%;} P.l{font-family: Arial; font-size: 11px; font-style: italic; color: %%chat.colors.action%%;} P.w1{color: %%chat.colors.whisp%%;} P.w2{color: %%chat.colors.me%%;} A{color: #FF6C00;} A:hover{color: white;} SPAN.t{color: %%chat.colors.time%%;} IMG.s{vertical-align: middle;} SPAN.n{font-weight: bold;} SPAN.gp{color: #ff7700; font-weight: bold;} </style></head><body><div id="chat"></div></body></html>

Cervene jsou vyznaceny nove hodnoty (pismo i velikost si samozrejme nastavte libovolne dle sebe), puvodni promenne umistene mezi znaky %% jimi prepiste.

EDIT: Dle poslednich informaci nektery z pozdejsich update GP klienta znemoznil pouzit uvedeny postup. Bohuzel, nemam jak overit.
  • 0

#3 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2012 19:09

V pripade, ze tento navod nezafunguje, stejne jako u mne, je tu jeste jedna moznost jak zvetsit pismo chatu na klientu. V Control panel spustte Internet Options, na spodu v sekci Appearance zvolte Accessibility a zaskrtnete Ignore font sizes specified on webpages. V pripade, ze chcete zmenit i typ pisma, tak zase v menu Accessibility treba zaskrtnout volbu Ignore font styles specified on webpages a v sekci Appearance pres menu Fonts nastavit pozadovany typ pisma.
  • 0

#4 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 28.08.2012 01:34

Pff a já se na to tehdá ptal a bádal jsem po tom pěkně dlouho a všichni hráli mrtvý brouky! Pche
  • 0

#5 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 28.08.2012 08:35

V pripade, ze tento navod nezafunguje, stejne jako u mne, je tu jeste jedna moznost jak zvetsit pismo chatu na klientu. V Control panel spustte Internet Options, na spodu v sekci Appearance zvolte Accessibility a zaskrtnete Ignore font sizes specified on webpages. V pripade, ze chcete zmenit i typ pisma, tak zase v menu Accessibility treba zaskrtnout volbu Ignore font styles specified on webpages a v sekci Appearance pres menu Fonts nastavit pozadovany typ pisma.

Proc by ti to nemelo zafungovat? To je divne, Nasels spravnej folder? Nemas preklep v nazvu pisma? Nechybi ti tam strednik oddelujici jednotlivy styly? Jinak navod, kterej uvadis, ti zmeni vsechny webovy stranky - s tim si OK???
  • 0

#6 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 28.08.2012 08:37

Jinak na win8 a IE10 jsem problem s velikosti pisma v klientu nezaznamenal.
  • 0

#7 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 28.08.2012 09:00

musim souhlasit...
  • 0

#8 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 28.08.2012 16:55

Proc by ti to nemelo zafungovat? To je divne, Nasels spravnej folder? Nemas preklep v nazvu pisma? Nechybi ti tam strednik oddelujici jednotlivy styly?

Od urcite aktualizace GP klientu mi to jednoduse Tebou popsanym zpusobem nejde zmenit. Resp. zmenim to, ale nic se nestane.

Jinak navod, kterej uvadis, ti zmeni vsechny webovy stranky - s tim si OK???

Zmeni to jen v IE, kterej ja ale nepouzivam.

Příspěvek upravil jmeno: 28.08.2012 17:00

• 0

#9 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 28.08.2012 16:56

Ja bohuzel ano. Nevim jakou mas verzi, jestli tu zkusebni anebo konecnou - professional, jako ja.
  • 0

#10 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 30.08.2012 11:14

Ja bohuzel ano. Nevim jakou mas verzi, jestli tu zkusebni anebo konecnou - professional, jako ja.

No mam uz normalni ofiko verzi z pred dvou tejdnu. Tak to je divny. Mozna uz by s tim mohli na GP neco udelat, to je dost trapny, kdyz tam stale sviti doporuceni/zakaz instalovat IE9, kdyz uz je na svete aj 10ka.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních