Skočit na obsah

Fotka

drobné úpravy

• Please log in to reply
27 odpovědí na toto téma

Anketa: pokračovať z drobními úpravami? (23 členů volilo)

pokračovať z drobními úpravami?

1. áno (19 hlasů [82.61%])

Procento volících: 82.61%

2. nie (3 hlasů [13.04%])

Procento volících: 13.04%

3. je mi to fuk (1 hlasů [4.35%])

Procento volících: 4.35%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#1 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 08:58

mali by wb pokračovať v úpravach ako tomu bolo doteraz? teda este lepšie by mohli , zmena výzoru či spawnu a tak podobne, alebo je to zbytočná robota?
  • 0

#2 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 09:53

Pokud to bude citlive a smysluplne, tak ano.
  • 0

#3 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 10:20

Pride mi to jaky zbytecne robota, delat neco jen proto, aby to 'vypadalo jinak'. Navic mi to nedava moc smyslu, proc se v lokaci namisto skalniho masivu najednou objevi cesta?

Urcite by bylo lepci kosmeticky upravovat lokace, ktere jsou ted ne prilis povedene, nez lokace, ktere jsou OK. Takhle kdysi napr. Mytko velmi pekne doladil low lvl lokace (skreti, kanaly, lidozrouty, brouky, atp.). Toto je podle me cesta. To co funguje v poradku nemenme jen pro ten pocita, ale nasmerujme usili jinam, kde to hraci vic oceni.
  • 0

#4 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 10:59

myslel som jemné úpravy,škoda no, ale aj v realite sa svet mení, pohľad z okna je časom iný, a na veľké zmeny čo spomínaš by si vedeli rp výhovorku nájsť viacerí :wink:
  • 0

#5 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 11:05

Nojo, sak ja nemam nic proti tomu, aby se kosmeticky menil pohled za oknem - nejprve si ale opravme zaklady, polozme novou strechu a vymenme starej prosoupanej gauc za novej. ;)
  • 0

#6 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 11:08

na to tu už čas bol a malo to byť hotové :grin: :wink:
  • 1

#7 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 11:09

Já v každým případě souhlasím s Dědou. mám pocit že Torry teď vyrábí nějaký další patro "Káčka" nebo tak něco, nejsem si ale úplně jist.
Pokud je to pravda, tak bych taky šetřil jeho síly a nadčení pro nové lokace či jejich rozšiřování. Rozhodně ho nezasírat fungujícíma věcma na který má každý člověk jiný názor, protože ruku na srdce, když bude Torry fungovat, tak bude jediný aktivní WB toho serveru. Ale nechci urazit Goozera, nevím co dělá.
  • 0

#8 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 12:31

vymenme starej prosoupanej gauc za novej. ;)

Zobrazit příspěvek

ty nas opoustis? :wink:
  • 0

#9 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 12:54

Súhlasím s Dědulom, že veci, ktoré fungujú fajn, meniť veľmi netreba, pokial nevedú viditeľne k zlepšeniu. Určité spestrenie sa urobiť dá. Nemám však na mysli odveci spawn nejakých paletových Wereboar na Južnej, Bazilicha, čo nič nerobí a dáva 100expov, meč v skale s popiskom ako od škôlkára a paletovými elementálmi, ruiny hradu v Morlagu zo dňa na deň a nič tam nie je - sú mojím favoritom, alebo upráva lokácii tým spôsobom, že nenadväzujú na terén v ďalšej lokácii. Je to síce new ale v konečnom dôsledku sa to musí prerobiť, upraviť alebo rovno zmazať - práca navyše. Ono si povieš, aspoň nejaké oživenie to predsa je, lenže všetko zaťažuje modul, tak nech ho zaťažujú poriadne urobené veci.

Som toho názoru, že pokiaľ úprava vo fungujúcich lokáciach, tak hlavne úprava vyplývajúca z IC udalostí a hráčskych aktivít. Napr. milenci vyryjú vyznanie lásky do stromu, oukej, môže tam byť.
  • 0

#10 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 13:14

ako vieš že hrad je tam zo dňa na deň ked si tam nebol niekoľko herných rokov, bazilisek robí aj iné, meč je písaný starym jazykom tak prečo by mal byť spisovne? a tak ďalej, a áno vše som robil ja ale wb schvaľovalo takže to vedenie vtedajšie schválilo, keby ste sa na to vtedy všetci nevy... tak to tu už mohlo inak vyzerať aj s celým global kvestom, namiesto K5 si najradsej urobiť vlkovsov2
  • 0

#11 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 13:34

Jasné, niekto rovno postavil zrúcaninu. Bez IC, len tak.
Baziliška dá lvl 18 solo bez boostov a bez škrabnutia za podobné expy ako u Orlega.
To neznamená, že popisky majú byť odfláknuté aj keď sú písané starým jazykom.

Pozri, každý má svoj život a je pánom svojho času. Ľudia prichádzajú, odchádzajú a vracajú sa. A je len k dobru, že videli niečo inšie. Faktom však zostáva, že tento stav by nemal byť ospravedlnením pre polovičatú robotu. To, že ti to niekto nasadil, znamená, že nemal tucha, čo tam dáva. Lokácie sú zrkadlom WB tímu a je na každom WB ako svoju prácu vykoná, sám musíš byť presvedčený, že to čo robíš, je urobené dobre.

Apropo Vlkouši 2 malo na starosti iné WB.

Každopádne tie úpravy by bolo dobré prejsť, tak ak by si bol tak dobrý a poslal mi tvoj osobný changelog k zmenám, čo si vykonal.
  • -1

#12 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 13:42

nechceš radsej vsetky pôvodne oblasti pred zmenou? aj s čiernou cestou az k mestu, niekde na dvd mám vše zálohovane
  • 1

#13 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 13:54

Postačí mi tvoj changelog.
  • 0

#14 Haf_tu_plaj?

Haf_tu_plaj?

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 202 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 14:15

.

Zobrazit příspěvek

Já nevim, na co si tady pořád stěžuješ. Viděl si např ty stromy v morlagu? Moje postava na 20 je taky dávala sama, přiznávam se škrábnutim, ale pořád to hodilo expy jak za 3 tvý orlegy. Nikomu to nevadí. Teď po změně tuším dávají kolem 300 xp a mam ho hotovej zachvilku.

Nevim, nevim kde jste se najednou všichni vyrojili, ale co čtu, tak jen remcáte. Najednou si tu někdo ze starých hráčů začne stěžovat na jméno jednoho hráče a hned musí být po jejich.

btw. Já se třeba s tim bazilichem jednou potkal a dostal jsem od něj kamen na maso, podobně jako hází oko v dz.

Nic proti tobě, ale v tom červenci, kdy tu bylo hodně lidí a ti staří tu nebyli, byl poměrně klídek a možná to tak bylo lepší.. :)

Ale gl, jen tak dál! ;)

Za mě se mi všechny upravy líbí, je mi fuk či má nějaká zřícenina IC či ne. Zrovna v tyhle době bych IC nedržel na místě číslo 1.
  • 1

#15 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 14:18

Panove, tato diskuze patri spis na WB forum. :)
  • 0

#16 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 14:21

Za mě se mi všechny upravy líbí, je mi fuk či má nějaká zřícenina IC či ne. Zrovna v tyhle době bych IC nedržel na místě číslo 1.

Zobrazit příspěvek

OK, akceptuju tvuj nazor, ale toto je hrozna blbina. Rozvoj modulu musi mit nejakej kontext, to by to pak mohlo skoncit pridanim panelaku na trziste 'bo je to srandovni/pekne udelany/navic to dava jednou dene expy'.
  • 0

#17 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 14:32

...

Zobrazit příspěvek

Vyzerám, že sa sťažujem? Vyjadril som svoj názor na drobné úpravy v založenej ankete. Práve o tom táto anketa je, či nie? Tak ako ty si vyjadril svôj.
  • 0

#18 Haf_tu_plaj?

Haf_tu_plaj?

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 202 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 14:34

Vyzerám, že sa sťažujem? Vyjadril som svoj názor na drobné úpravy v založenej ankete. Práve o tom táto anketa je, či nie? Tak ako ty si vyjadril svôj.

Zobrazit příspěvek

Tak tuším, že už jsi to psal do topicu vedle a aj jsem to četl na klientu, že si to tam rozebíral a hanil Ayka
  • 0

#19 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 14:51

Áno, hanil som úpravy, ktoré som aj tu vypichol a preto som ich vtedy dal rovno do topicu drobných úprav. Tebe sa páčia, mne nie, Tvoj názor, môj názor.
  • 0

#20 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 19:33

OK, akceptuju tvuj nazor, ale toto je hrozna blbina. Rozvoj modulu musi mit nejakej kontext, to by to pak mohlo skoncit pridanim panelaku na trziste 'bo je to srandovni/pekne udelany/navic to dava jednou dene expy'.

Zobrazit příspěvek

Dobre :wink:

Zobrazit příspěvek

Souhlasim s tvym nazorem.
  • 0

#21 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 19:51

nedá mi to , musím se přidat, ale Tory s tím baziliškem trochu přehání, jasan solne si ho kde kdo, ale já už tam trčel s dvouma třicitkama jako socha asi třikrát a s nižšíma levlama taky, možná smůla, ale na sochání to TO má excelentní... nechat tak jak je...
  • 0

#22 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 20:40

jenže když si chytrý.nalákáš si to pojednom a proběhneš to i bez imky =-D vždy když začne civět na tebe jak a sochu tak jednoduše uteř o kousek ál s postavou...to vypiplá a doslova ti spadne kámen ze srdce :wink:
  • 0

#23 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 11.08.2011 21:31

jenže když si chytrý.nalákáš si to pojednom a proběhneš to i bez imky =-D vždy když začne civět na tebe jak a sochu tak jednoduše uteř o kousek ál s postavou...to vypiplá a doslova ti spadne kámen ze srdce  :wink:

Zobrazit příspěvek

ty už to nehul : )
  • 0

#24 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 22:59

Chtěl bych zde vyjadřit svůj názor a ten zní : souhlasím s Aykem a držím mu palce .
K diskusi : V celém Česku a Slovensku jede pořádně jen jeden (možná dva) modul s NWN-1. NWN s plně funkčním modulem nemáme - jednoduše je to velká ostuda.
  • 0

#25 Delta

Delta

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 128 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2011 23:56

čo sa tých úprav týka. podla mňa by bolo dobre trošku tu Alíciu vylepšiť.. zoberte si to tak že kde chodíte je veľa veľa volného miesta kde sú na zemi iba kamienky alebo chodník.. chcelo by to tam dať nejaké vecičky nech to vyzerá ako mesto a ne ako prázdna hradba.. nič náročného len pár vecí ktoré by tie veľké volne miesta trošku naplnili a skrášlili. to je môj názor.

predsa len v meste je väčšinou veľa ľudí a je to miesto ktoré sa používa stále.
  • 0

#26 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 12.08.2011 08:38

Tory, neh už anketa dopadne akokolvek, myslím že si drobné úpravy hráči zaslúžia, nieje ich malo ktorým sa to páči, takže pri svojich veľkých projektoch by ti sem tam nejaká mala úprava nemala robiť problém, kľudne si k tomu napíš aj ic ak ti to urobí radosť, ja mám iné priority, ale chcel by som to pre hráčov :wink:
p.s. veľa chýb ktoré si teraz opravoval boli opravené v poslednom balíku čo som poslal a istá osoba ich tam nechcela dať
  • 0

#27 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 12.08.2011 09:29

Ale veď o tom nie je treba vôbec polemizovať, či si hráči zmeny zaslúžia. To je predsa jasná vec. Predpokladám, že každý (a ja nie som výnimkou) sa teší, keď je niečo nové v module., čo má hlavu aj pätu. Na to nie je potrebné zakladať anketu a konkrétne táto mi prišla vyslovene účelová ./

PS: Zatiaľ som nič neopravoval. Čisto z technických príčin.
  • 0

#28 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 12.08.2011 11:29

Tak jsou upravy a upravy. "WB tym" rozhodne neni proti drobnym upravam, ale i ty musi, jak komentoval Dedek a Tory, mit nejaky rad. Ja jsem take kritizoval krystaly a mec ve skale u jezera Mintarn, ale jine upravy jsem do modulu nahral.

Nicmene ja stale zustavam priznivcem dynamicky se meniciho sveta a zvlaste za zaklade IC udalosti. Ono vlastne puvodne jsem s tim, ze budu upravovat svet podle pribehu a zivota sveta, prijimal post WB. Kdyz pominu to, ze mi byl vnucen, abych se venoval blbinam, jako prechod na 1.69 verzi a podobne :wink: . A nakonec jsem i u tech blbin zustal :grin: .
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních