Skočit na obsah

Fotka

webovky

• Please log in to reply
8 odpovědí na toto téma

#1 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2011 23:29

Páč sem se rozhodl oprášit své bídné znalosti tvorby webu, zbastlil jsem takový jednoduchý informativní stránky o NWN. kdyby se chtěl někdo podívat, tak muže mrknout sem. Připomínky a návrhy vítány )

http://www.mrkure.ic.cz/
  • 0

#2 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:
  • Interests:Glorius Pivkus, Manfréd Timonen, Timo Timonen, Pepan z Josefova, Kara Steel, John Mešuge, Marcus, Samuel, Erik

Odesláno 21.07.2011 07:51

pěkné :devil:
  • 0

#3 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 21.07.2011 08:40

Obsah je příjemným shrnurtím v češtině, proč se ale odkazy neotvírají v novém okně?
Vzhled se mi nelíbí, stejně tak informace o optimalizaci pro IE a o idealním rozlišení, v jiných velikostech okna je naprd, že se centruje na střed obrázku a menu jde za roh.
Menu má neúplné názvy tlačítek u delších názvů.
Vyhledat stránky je nesnadné.
  • 0

#4 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 21.07.2011 09:11

proč se ale odkazy neotvírají v novém okně?

Tomu moc nerozumim, dorazilo k vám používání middle clicku tak jak se standartně všude používá pro otevírání do novýho panelu ? :devil:

v jiných velikostech okna je naprd, že se centruje na střed obrázku a menu jde za roh.

Tak za roh půjde pouze v menších velikostech. Tak nějak předpokládám, že to rozlišení, pro který jsem to dělal, je dnes už príjemným základem,
Mně se pak nelíbí weby, který pustíš i v 800/600 ale v normálnim rozlišení jsou pak dost natěsnaný na střed a optimalizaci pro každý rozlišení dělat tak nějak nehodlám )

Menu má neúplné názvy tlačítek u delších názvů.

Jo názvy v menu jsou informační a jsou pak doplněný v okně, nelíbilo by se mi mít kvuli názvum poměrně velký menu.

Vyhledat stránky je nesnadné.

Tak běží chvilku, nevim přesně jak často a na jakym základě se indexujou, ale je mi to vcelku fuk, dělal to spíš for fun.
  • 0

#5 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 21.07.2011 13:29

Aha.
Tak ty stránky jsou super, palec nahoru.

P.S.
Klikat středním není tak pohodlné jako spolehnout na tvurce webu, zobrazování v menším okně je důležité, né každý si pouští prohlížeč přes celý monitor a tam právě víc ocením víc přístup k menu než mít celý obrázek. Nechápu proč měnit velikost menu, text může být u delších na dva řádky v tlačítku nebo menší velikost.

Ale jsem rád že jsi Čech, podle reakce na něčí názor k tvému dílu dokonce stoprocentní.
Oblíbená hesla naší země po nezdaru:
Není důležité vyhrát....., tak proč tam lezete když nechcete vyhrát?
Nepostoupili jsme protože soupeř měl štěstí,............. zpravidla měl vetší nasazení a dovednosti.
Jsme hrdý národ s hrdou minulostí..........tak proč tolerujeme kdejakej ksindl?
  • 0

#6 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 21.07.2011 15:04

To rozlišení tam bylo špatně, opravil jsem to teda i pro menší rozlišení. Odkazy se na první stránce už otevíraj do nového okna.
  • 0

#7 Haf_tu_plaj?

Haf_tu_plaj?

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 202 Příspěvků:

Odesláno 23.07.2011 13:10

Cajk :)
  • 0

#8 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 23.08.2011 20:57

To s tím novým oknem nelze se spoléhat na tvůrce webu. Dnes má každý nomrální člověk 3 tlačítkovou myš takže spíš se spoléhá, že každej užívá prohlížeč se záložkama. No kromě html chyb a css chyb to máš dobré docela dobré..

Nevím proč jen sem poslední dobou tak kritický :)
  • 0

#9 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 12.09.2011 19:16

pěkné :thumbsup:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních