Páč sem se rozhodl oprášit své bídné znalosti tvorby webu, zbastlil jsem takový jednoduchý informativní stránky o NWN. kdyby se chtěl někdo podívat, tak muže mrknout sem. Připomínky a návrhy vítány )
http://www.mrkure.ic.cz/

webovky
Započal
MrKure
, 20.07.11 23:29
8 odpovědí na toto téma
Odesláno 20.07.2011 23:29
Odesláno 21.07.2011 07:51
pěkné

#3 Host_Shini_*
Odesláno 21.07.2011 08:40
Obsah je příjemným shrnurtím v češtině, proč se ale odkazy neotvírají v novém okně?
Vzhled se mi nelíbí, stejně tak informace o optimalizaci pro IE a o idealním rozlišení, v jiných velikostech okna je naprd, že se centruje na střed obrázku a menu jde za roh.
Menu má neúplné názvy tlačítek u delších názvů.
Vyhledat stránky je nesnadné.
Vzhled se mi nelíbí, stejně tak informace o optimalizaci pro IE a o idealním rozlišení, v jiných velikostech okna je naprd, že se centruje na střed obrázku a menu jde za roh.
Odesláno 21.07.2011 09:11
proč se ale odkazy neotvírají v novém okně?
Tomu moc nerozumim, dorazilo k vám používání middle clicku tak jak se standartně všude používá pro otevírání do novýho panelu ?

v jiných velikostech okna je naprd, že se centruje na střed obrázku a menu jde za roh.
Tak za roh půjde pouze v menších velikostech. Tak nějak předpokládám, že to rozlišení, pro který jsem to dělal, je dnes už príjemným základem,
Mně se pak nelíbí weby, který pustíš i v 800/600 ale v normálnim rozlišení jsou pak dost natěsnaný na střed a optimalizaci pro každý rozlišení dělat tak nějak nehodlám )
Jo názvy v menu jsou informační a jsou pak doplněný v okně, nelíbilo by se mi mít kvuli názvum poměrně velký menu.
Tak běží chvilku, nevim přesně jak často a na jakym základě se indexujou, ale je mi to vcelku fuk, dělal to spíš for fun.
#5 Host_Shini_*
Odesláno 21.07.2011 13:29
Aha.
Tak ty stránky jsou super, palec nahoru.
P.S.
Klikat středním není tak pohodlné jako spolehnout na tvurce webu, zobrazování v menším okně je důležité, né každý si pouští prohlížeč přes celý monitor a tam právě víc ocením víc přístup k menu než mít celý obrázek. Nechápu proč měnit velikost menu, text může být u delších na dva řádky v tlačítku nebo menší velikost.
Ale jsem rád že jsi Čech, podle reakce na něčí názor k tvému dílu dokonce stoprocentní.
Oblíbená hesla naší země po nezdaru:
Není důležité vyhrát....., tak proč tam lezete když nechcete vyhrát?
Nepostoupili jsme protože soupeř měl štěstí,............. zpravidla měl vetší nasazení a dovednosti.
Jsme hrdý národ s hrdou minulostí..........tak proč tolerujeme kdejakej ksindl?
Tak ty stránky jsou super, palec nahoru.
P.S.
Klikat středním není tak pohodlné jako spolehnout na tvurce webu, zobrazování v menším okně je důležité, né každý si pouští prohlížeč přes celý monitor a tam právě víc ocením víc přístup k menu než mít celý obrázek. Nechápu proč měnit velikost menu, text může být u delších na dva řádky v tlačítku nebo menší velikost.
Ale jsem rád že jsi Čech, podle reakce na něčí názor k tvému dílu dokonce stoprocentní.
Oblíbená hesla naší země po nezdaru:
Není důležité vyhrát....., tak proč tam lezete když nechcete vyhrát?
Nepostoupili jsme protože soupeř měl štěstí,............. zpravidla měl vetší nasazení a dovednosti.
Jsme hrdý národ s hrdou minulostí..........tak proč tolerujeme kdejakej ksindl?
Odesláno 21.07.2011 15:04
To rozlišení tam bylo špatně, opravil jsem to teda i pro menší rozlišení. Odkazy se na první stránce už otevíraj do nového okna.
Odesláno 23.07.2011 13:10
Cajk :)
Odesláno 23.08.2011 20:57
To s tím novým oknem nelze se spoléhat na tvůrce webu. Dnes má každý nomrální člověk 3 tlačítkovou myš takže spíš se spoléhá, že každej užívá prohlížeč se záložkama. No kromě html chyb a css chyb to máš dobré docela dobré..
Nevím proč jen sem poslední dobou tak kritický :)
Nevím proč jen sem poslední dobou tak kritický :)
Odesláno 12.09.2011 19:16
pěkné

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních