Skočit na obsah

Fotka

Nábor nových DM

• Please log in to reply
46 odpovědí na toto téma

Anketa: Jste pro nábor nových DMs? Pokud ano, tak sdělte, kdo by jím měl být. (31 členů volilo)

Jste pro nábor nových DMs? Pokud ano, tak sdělte, kdo by jím měl být.

1. Odhlasováno Ano (16 hlasů [51.61%])

Procento volících: 51.61%

2. Ne (15 hlasů [48.39%])

Procento volících: 48.39%

3. Později možná, teď se to nehodí (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#1 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 13:20

Dle mého tu chybí lidé, kteří by se starali o příběh, to je jedna část úlohy DMs, pak tu jsou samozřejmě technické záležitost jako pomoc při řešení problémů, zákysů a tak podobně.
  • 0

#2 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 13:27

Hlavne na reseni technickejch zalezitosti by se urcite nekdo hodil, ale opravdu mne nenapada kdo by to mohl byt. Jinak dobrej DM adept je u mne Yakut. Mozna i ty bez svych "nalad." A par dalsich co by mohlo by se urcite naslo.
  • 0

#3 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 14:03

hlasujem za : xxxMajkyxxx :wink:

inak by to mal byt niekto kto to tu pozna, vyzna sa v tech. a historickych veciach a nemal ziadne prusery :devil:
  • 0

#4 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 14:30

jak už bylo zmíněno..zvolil bych Inulťáka,ten si hodně prožil,ale nevím jak je aktivní (poslední dobou na demoně nejsem),pak ten Yakut,jeho RP je nepřekonatelné,a xxxMajkyxxx který hraje RP taky velice dobře,je aktivní...ale komu by se chtělo mít starosti navíc ? ani se nynějším DM nedivím... =-/
  • 0

#5 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 14:38

hlasujem za : xxxMajkyxxx  :devil:
inak by to mal byt niekto kto to tu pozna, vyzna sa v tech. a historickych veciach a nemal ziadne prusery  :devil:

Zobrazit příspěvek

Specilane tebe bych ukvestil k smrti a nemel bys za to ani xp :devil: :wink: , nahrnul bych vam do Aliicie hordy drowu a vsude by chodili jen sexy elfky, stroze odene :drinks_cheers: .

Ne ale vazne, nikdy jsem o tom nepremyslel a vic by mne lakala uloha WB, ackoliv na to nemam dost vedomosti a dovednosti *pokrci rameny*. Navic jsem moc velkej dobrak na to abych trestal lidi.
  • 0

#6 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 14:43

ani kapku XP ale zato bys ho zahrnul truhel se zlatem =D btw kolik je truhla ? 1mega ? nebo snad 10mega ?
  • 0

#7 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 14:50

ani kapku XP ale zato bys ho zahrnul truhel se zlatem =D btw kolik je truhla ? 1mega ? nebo snad 10mega ?

Zobrazit příspěvek

Zdny zlatky :wink: . Truhlice je 1 milion Alicijskych zlutych....vesmes se tenhle vyraz pouziva pro vyjadreni prave teto sumy.
  • 0

#8 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 15:05

Stejně tak jako je pytel zlata (pytlík, pytel, měšec) jeden tisíc zlatých.
  • 0

#9 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 16:05

o pytlu vím =) ale truhlu slyším poprvé noo =-/
  • 0

#10 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 17:19

ad1/ kafráte tu blbosti, tohle nikdy nebylo a nebude na hráčích...
ad2/ bylo tu na tohle téma a téma CS popsáno dost topiců...
ad3/ inulthorovi už zase cuká ruka asi, to ti nestačilo jak jsi dopadl jako CS...
co takhle vymyslet smysluplnější anketu :wink:
  • 0

#11 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 17:25

Nikdo z vedení takřka nechodí do hry, tudíž neví, kteří z hráčů jsou schopní. Majky udělal pár moc pěkných lokací a má talent na další, jenže jak si toho může někdo všimnout, když nemají čas ani chuť. Modul není jen o RP, byť je to hlavní herní náplň, ale i o fungování herních mechanismů a rozvoji světa. Topiců není nikdy dost, některé věci se mění a je třeba, aby se dali najevo. A jak jsem dopadl? Řešil jsem problémy a nutno dodat, že vyřešil, i když mě to stálo post. Rejpale :)
  • 0

#12 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 18:00

Mno ja si myslim, ze tahle anketa prameni hlavne z pocitu, ze se tu nikdo nestara vubec o nic, natoz o to kdo by mel byt nebo nebyt DM. Byl bych rad kdyby to byla jen moje paranoia.
  • 0

#13 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 19:25

to Inu... a nespadá tvorba lokací spíš do postu WB? Ne že by z majka možná nebylo špatný DMko,
asi z těch co ted hrajou by byl nejvhodnější... zase bysme ale ztratili kámoše :wink:
Jinak, nikdy nevíš kdo z vedení je zrovna přítomnej aby se podíval jak kterej hráč hraje, tak netvrď že tu nejsou :devil:

to Majk... a není to tak už rok a půl stejná situace /samozřejmě nesmíme zapomínat na Paulíka, MRI a občas Wexu/

Pro náš klid by bylo možná lepší kdyby aspoń občas někdo z vedení napsal co se chystá, ale to už je na nich...
  • 0

#14 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 20:25

Lokace jsou hezké, ovšem někdo musí být, kdo je uvede do modulu. To že se z ničeho nic objeví nová místa je takové podivné. Je třeba někdo, kdo by to dával dohromady. Je potřeba postupovat dopředu a nenechat modul stagnovat.
Ano občas se tu někdo objeví, udělá i zábavný lokální quest, ovšem to je...málo, i když modul potažmo hráči mohou být rádi i za to. Je potřeba stálou službu. Na klientu se v poslední době válí docela dost lidí, ovšem ve hře je sotva pětina...proč?
  • 0

#15 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 21:31

Lokace jsou hezké, ovšem někdo musí být, kdo je uvede do modulu. To že se z ničeho nic objeví nová místa je takové podivné. Je třeba někdo, kdo by to dával dohromady. Je potřeba postupovat dopředu a nenechat modul stagnovat.
Ano občas se tu někdo objeví, udělá i zábavný lokální quest, ovšem to je...málo, i když modul potažmo hráči mohou být rádi i za to. Je potřeba stálou službu. Na klientu se v poslední době válí docela dost lidí, ovšem ve hře je sotva pětina...proč?

Zobrazit příspěvek

pfff
  • 0

#16 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2011 22:05

Tvůj facelift je fajn Ayko ;)
  • 0

#17 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2011 13:37

už jen to, že se lognu na klienta je samo o sobě zárukou nejvyšší kvality..howgh
  • 0

#18 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2011 10:46

Docela zajímavě se anketa vyvíjí. Čekal jsem, že bude větší poptávka po někom, kdo by se staral o chod hry a staral se herně o hráče a jejich postavy. jak v předešlé anketě uvedl Shini,tak odměny nejsou jen ve formě exp, gp nebo "herního zazazitku" Dalo by se vícero zapracovat na zacleneni herních postav do reálií modulu, byť by se muselo jednat hlavně z iniciativy hráčů, ovšem ty musí někdo vést a motivovat. Ovšem z anket vyplývá, že o zájem není.
  • 0

#19 MrKure

MrKure

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 110 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2011 12:34

Docela zajímavě se anketa vyvíjí. Čekal jsem, že bude větší poptávka po někom, kdo by se staral o chod hry a staral se herně o hráče a jejich postavy. jak v předešlé anketě uvedl Shini,tak odměny nejsou jen ve formě exp, gp nebo "herního zazazitku" Dalo by se vícero zapracovat na zacleneni herních postav do reálií modulu, byť by se muselo jednat hlavně z iniciativy hráčů, ovšem ty musí někdo vést a motivovat. Ovšem z anket vyplývá, že o zájem není.

Zobrazit příspěvek

Tak předevšim nemá smysl diskutovat o čemkoli na serveru, který nemá žádné aktivní vedení.
Jak vidíš tak už dva měsíce nikdo ani nemaže postavy, natož aby se někdo obtěžoval byt už jen odpovědět hráčum na foru,
nedej bože cokoliv řešit. Nemužeš se pak divit, že hráči považují za bezpředmětné přispívat do topiců
tohoto typu, které vyžadují při řešení přímou interakci ze strany vedení modulu.
  • 0

#20 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2011 13:36

Mno mozna si tu jen tlachám naprázdno, ale pořád tak nějak doufám, že se "někdo" pochlapí a pohne se to trošku dál. Když tu nebude žádná iniciativa od nás hráčů, tak nemůžeme čekat ani nic od vedení, které sem chodí na čumindu. Urgoval jsem paula i teryho,ale bezvýsledně. Jediné čeho jsem dosáhl, je, že jsem kronikař. Ovšem to znamená jen to,že mám o sekci topiců navíc. Posílal jsem i návrh herního quest,který je prý zajímavý,ale nakonec taky nic. Zkusím ještě Urgovat v sekci Kroniky.
  • 0

#21 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2011 13:53

rozposli im pmku , pripadne spamuj mail, pripaden osobny pohovor u nich doma, mozno to pomoze :wink:
  • 0

#22 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2011 14:27

Zobrazit příspěvek

Já třeba rok, rok a půl čekám než mi někdo udělá dům. Ale jaksi se na to vybodli takže od rozsáhlejších questů čekám to samý. A od menších questů kdy si některá DMka questí tim způsobem že zabijou hráče a pak nad nima půl hodiny kecají ... tak to radši ať zůstane stav takový jaký je ......
  • 0

#23 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2011 14:38

Ovšem Marxsi to je to, co chci změnit. Ty nemistne questy, které jsem paulovi vyčítal a za co jsi mě jmenovitě ty osocoval, ty opravdu v plánu nemám. A to věčné čekání na cokoliv by vyřešil právě přísun lidí, kteří by to dělali.
  • 0

#24 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2011 14:41

Já třeba rok, rok a půl čekám než mi někdo udělá dům. Ale jaksi se na to vybodli takže od rozsáhlejších questů čekám to samý. A od menších questů kdy si některá DMka questí tim způsobem že zabijou hráče a pak nad nima půl hodiny kecají ... tak to radši ať zůstane stav takový jaký je ......

Zobrazit příspěvek

ha ha to poznam :devil:
ale inak dom , myslim ze nejake volne su, problem urobit nieje ale kym mi dm nepovie ze ho mam urobit ze to mas zaplatene tak nic necakaj, ja niesom wb ale urobit problem nieje , impulz ale musi prist z hora :wink:

pripadne das mojej postave Ayko 2 000 000 zl a mas dom :drinks_cheers:
  • 0

#25 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2011 15:21

Ovšem Marxsi to je to, co chci změnit. Ty nemistne questy, které jsem paulovi vyčítal a za co jsi mě jmenovitě ty  osocoval, ty opravdu v plánu nemám. A to věčné čekání na cokoliv by vyřešil právě přísun lidí, kteří by to dělali.

Zobrazit příspěvek

Já tě za něco takového osočoval? :wink:

ha ha to poznam  :drinks_cheers:
ale inak dom , myslim ze nejake volne su, problem urobit nieje ale kym mi dm nepovie ze ho mam urobit ze to mas zaplatene tak nic necakaj, ja niesom wb ale urobit problem nieje , impulz ale musi prist z hora  :devil:

pripadne das mojej postave Ayko 2 000 000 zl a mas dom :devil:

Zobrazit příspěvek

Tak dum vzbranej jsem mel jenom to nikdo nezrealizoval do konce
  • 0

#26 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2011 15:27

ak mas dost penazi mozeme aj medvediu farmu urobit niekde za mestom :devil: ale to si musis dohodnut z vrchnostou :wink:
  • 0

#27 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2011 16:04

Jeti chtít zahrádku v pevnost
  • 0

#28 Ayko

Ayko