Skočit na obsah

Fotka

Čte někdo příběhy v IC sekci?

• Please log in to reply
41 odpovědí na toto téma

Anketa: Kdo z vás čte v dnešní době příběhy hráčů v IC sekci (48 členů volilo)

Kdo z vás čte v dnešní době příběhy hráčů v IC sekci

1. Ano (16 hlasů [33.33%])

Procento volících: 33.33%

2. Ne (19 hlasů [39.58%])

Procento volících: 39.58%

3. Občas (13 hlasů [27.08%])

Procento volících: 27.08%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#1 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 09.05.2011 20:27

Klidně i napište, který IC topic se Vám v poslední době líbil nejvíce a proč.
  • 0

#2 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 10:49

Hm, anketa se zatím vyvíjí "zajímavým" směrem. Zatím jde tedy posuzovat, že hráče příběhy postav jiných hráčů nezajímají. Přesněji je nezajímají ani příběhy jejích vlastních postav.
  • 0

#3 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 12:22

Myslim ze i anketa rika, ze bys takovych hracu napocital na prstech jedne ruky.
  • 0

#4 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 12:32

Mno, hráči ani nemají z čeho si brát příklad, když DMs nemají čas na nic. Ale šance tu je :) Pár lidem vývoj Démony lhostejný není a zkouší pracovat na obohacení modulu.
  • 0

#5 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 12:56

už to nečtu ani nepíšu..vždyt ani nic nepřibejvá...ani se nic neděje..hráčů je málo..viz včera v osm sem zustal ve hře sám a na klientu 8 lidí...v osm večer...tak jako co...zábava mezi hráči je všelijaká a pořád stejně stereotypní . ..pokud není veden hlavní příběh ostrova nějakým směrem bude vždy vše ostatní jen dočasné
  • 0

#6 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 13:22

Jsem rád, že to chápeš, teď jen zažehnout tu jiskřičku iniciativy jak ze strany DM tak hráčů.
  • 0

#7 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 15:02

necitam, nemam na to cas, naladu a hlavne uz tu nepisu ludia ktori to pisali pekne
  • 0

#8 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 15:43

Tomu rikam motivace pro ty co se aspon trochu snazej *zatleska*.
  • 0

#9 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 16:05

ja nikomu nebranim to pisat ale nik ma nemoze nutit si to citat , ti co ti pisu , musia vidiet ako to tu teraz je, kazdy si ak tak len hraje to svoje aby sa odreagoval a pak zas odlogne...

ale za ti co pisu maju vecsiu sancu ze sa ich IC stane to najlepsie v tom ktorom mesiaci :wink:
  • 0

#10 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

čas od času si něco přečtu...jednou dobou sem si rád četl příběh o varatrixovi,ale bohužel jen část...ale moc povedené =)
jinak popisy postav sem si četl o Isbelah a Yakut,což taky bylo fajné...
ovšem je to škoda,jeikož demona se ubírá cestou stereotypu...pořád se jen kolečkuje,schání se to a to,a prostě toto mě nebaví...jednou dobou se mi líbilo,když se nějaké to DM přirvalo do dungeonu,udělaly tam bordel,ale trošku mě mrzelo paulův krysák což byl horší jak terminátor...líbil se mi taky ten příběh s tím loupežníkem a tím cestovatelem :wink: to bylo taky povedené,až na to že,byly levly menší a až když přišel lvl 20+ tak pak to šlo zvládnout...
měl bych pár výjímek k Q,věřím že to není procházka růžovým sadem udělat nějaký Q,ale když už,tak ho zkusit udělat přiměřený,pro méně lidí,protože když je více lidí,vede to 1 a nebo maximálně 3lidé...a když už se udělá takový Q pro vícero lidí,chce to účast vícero DM,kteří by spolupracovali,kteří si prostě udělají čas ve stejnou dobu a nějaký ten Q udělají... NWN hrávají i mladší hráči a jsou taky povinosti a škola tzn. nedělat Q který je na 3hodiny v 8...ale třeba v 5 nebo tak, v "dopravní špičce" demony,kde hráči čas mít budou,věřte nebo né,ale hráčům by se určitě líbilo i nějaká odměna ve formě "kulatejch",ale uděláno nějak zajímavě do příběhu,a když Q ne příliš lehký,ale zase ani příliš těžký...

toť názor hráče,který nepíše k tématu,ale nějaký ten kontext příběhu tam je...jen se zamyslet...
nevím jak to je na demoně teď,dlouho sme tam nebyl,ale věřím že situace je stejná...
navíc,když jsou postavy bardové,napadlo mě,že by se dělal nějaký Q,ve kterém by nějaké NPC,vytvořilo knihu,kterou napíše hráč do IC sekce,třeba jen nějaký popis o postavě například jako mág,atd,co má nějakou tu dobu odehranou viz například varatrix,a poté co by byl příběh v knize by se importoval do hry,a byl by k přečtění v knihovně bardů a nebo by zase nějaké NPC"prodáválo/zpívalo" tenhle příběh,ale vše by to bylo v rukou DM noo...
  • 0

#11 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Nečtu už pár let. Četl jsem když za něco stály :D
  • 0

#12 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 16:08

ked uz si nacal tie Q , ja uz si s nich robim srandu alebo na to nereagujem, nechce sa mi nieco hrat hodinu a pak za to nemam ani exp, viem ze to nema byt za odmenu ale naco sa mam snazit ked s toho nic mat nebudem :wink:
  • 0

#13 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 16:10

Nečtu už pár let. Četl jsem když za něco stály :D

Zobrazit příspěvek

si necital ani pribeh trpaslicieho terminatora? :wink:
  • 0

#14 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 16:11

a to je přesně to ayko o čem mluvím...většina hráčů chce expy,prachy atd...a s přístupe ayka,na co já bych se trápil s 3hodinovým Q když za 3hodiny mámj u krysáků/GM/DO 4x bo i yx víc....je ale pravda že zase v DO neuděláš příběh v postavě...můžeš si vést pak deník jak to dělá Fénix například...ale pak celá demona hold hraje jen tak,bez příběhu a ti co se snaží,mají to marné,protože to ostatní nesdílí a ti co se nesnaží se ani nepokouší o zájem ostatních,a to je velikánský chyba a škoda
  • 0

#15 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 16:12

Já jen, že jsem do svého posledního IC napsal pár vět a za měsíc tam přibylo na 300 dalších shlédnutí.
  • 0

#16 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 16:34

sis tam pozeral sam ? :wink:
  • 0

#17 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 18:32

Sem tam čtu, ale do těch ostatních topiců už se mi moc nechce,
když tam každej druhej přispěvek o ničem má náš hlavní spamer :wink:
  • 0

#18 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2011 19:24

Záleží, jakým stylem je psáno. Pokud je to poutavé a není to na 4 stránky, rád si to přečtu i v době, kdy na Demoně nehraju. Upřímně řečeno, jediný zápis v deníku postavy, který je poutavý a tajemný natolik, aby vzbudil zvědavost čtenáře, co že se to v té hře vlastně doopravdy stalo a co to má sakra ta postava zalubem (vizte Arenovy deníky o tom, jak plánovat odkrouhnutí pana G), ve mně vyvolají mnohem větší chuť si znovu zahrát, než deset nových dungů a dvacet DMek ve hře. Pisatelům držím palce ;)
  • 0

#19 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 10.05.2011 20:13

Tak já čtu ale nepíšu z určitého důvodu (komu jsem se o tom důvodu zmínil tak ten ví a ostatním to může být buřt).
Asi nejvíce mě zaujal "Ten divnej sprostej chlápek ze severu" škoda jen že už nepokračuje... :wink:
A pár dalších příspěvků by se našlo určitě.
Jen v klidu pište dál člověk pak alespoň ví co ve hře čekat občas)
  • 0

#20 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2011 07:40

Tak já čtu ale nepíšu z určitého důvodu (komu jsem se o tom důvodu zmínil tak ten ví a ostatním to může být buřt).
Asi nejvíce mě zaujal "Ten divnej sprostej chlápek ze severu" škoda jen že už nepokračuje... :wink:
A pár dalších příspěvků by se našlo určitě.
Jen v klidu pište dál člověk pak alespoň ví co ve hře čekat občas)

Zobrazit příspěvek

:devil: Tak sprostýho chlápka jsem ukončil, když jsem s NWNkem seknul, ale pokud se někdy k demoně vrátím, bude příběh seveřana pokračovat ;)
  • 0

#21 xpap

xpap

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 79 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2011 23:59

.

Příspěvek upravil xpap: 24.05.2017 18:27

• 0

#22 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2011 13:32

a to je přesně to ayko o čem mluvím...většina hráčů chce expy,prachy atd...a s přístupe ayka,na co já bych se trápil s 3hodinovým Q když za 3hodiny mámj u krysáků/GM/DO 4x bo i yx víc....je ale pravda že zase v DO neuděláš příběh v postavě...můžeš si vést pak deník jak to dělá Fénix například...ale pak celá demona hold hraje jen tak,bez příběhu a ti co se snaží,mají to marné,protože to ostatní nesdílí a ti co se nesnaží se ani nepokouší o zájem ostatních,a to je velikánský chyba a škoda

Zobrazit příspěvek

prave, problem je, ze uz tu neni skoro nikdo komu by z questu stacilo to pobaveni a zpestreni. Zamyslete se totiz opacne, co z toho q ma DM? Nam jsou xpy a goldy k prdu, ale kdyz je videt ze je to jediny co chteji hraci pak nefunguje takovy to vzajemny kouzlo zabavy.

Abych to shrnul, i DM je jen hrac, ktery ma jen vic moznosti jak ostatni kolem bavit. A pokud se nebavi on sam, nemuze bavit ostatni :wink:

W.
  • 0

#23 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2011 17:03

no nehnevaj sa na mna , neviem preco by som sa mal niekde hodinu a pol snazit a pak mam s toho velke ho... (ved vies co), ono pribeh potesi ale to nieje vsetko ked sa clovek snazi caka aj odmenu

a poznam pohlad z oboch stran frontu ! :wink:
  • 0

#24 Yakut

Yakut

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 784 Příspěvků:
  • Interests:Divotvurstvi

Odesláno 14.05.2011 17:39

Ctu a pisu... Hledani pravdy, Denniky Arena a Isbelah... Varatrixe, Inultora... a taky vytecne kroniky legii rudeho draka... Znameni v pribezich a povestech... Severanovi zapisky a taky ten malej vrah nervozni... "jen me nechtejte nastvat" co pak odplul...
  • 0

#25 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2011 21:35

no nehnevaj sa na mna , neviem preco by som sa mal niekde hodinu a pol snazit a pak mam s toho velke ho... (ved vies co), ono pribeh potesi ale to nieje vsetko ked sa clovek snazi caka aj odmenu

a poznam pohlad z oboch stran frontu !  :wink:

Zobrazit příspěvek

Zábava = odměna pro hráče, zlato a expy = odměna pro postavu. Stačí se jen zamyslet, jestli chceš, aby z hraní profitovala tvoje postava nebo ty sám ;)
  • 0

#26 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2011 06:23

postava tam beha takze odmena pre postavu :wink:
  • 0

#27 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2011 10:58

asi takhle...Hraje hráč za svoji postavu,chce aby to byla zábava,ale občas i ten čas strávený někde pryč,na konci odměny té postavy zamrzí víc než nějaká zábava....je jasné že nejlepší cestou je,když máš zábavu,máš odměnu,a to vše příjemnou formou spolupráce party,ve které se každý zapojí a ne jak když se udělá mega ohromný Q pro 10postav,tak to vede jedna nebo 2....to potom není zábava...a když už se snažíš tam zapadnout,aby jsi to taky ovlivnil,jsi zcela ignorován,a nebo si to někod přečte ale nereaguje....nejlepší Q co byl,tak byl fakt s tím loupežníkem,a s tím borce z budoucnosti=-)´=D bohužel to bylo pozdě večer a spánek volal,jelikož se ráno brzo vstává do školy,a tak se to postupně rozešlo...Q byl pro 3nebo 4 lidi a pak se další přidal.....DM to perfektně zmáklo přípravu a každý se na příběhu podílel,ale pak jak sme vyslýchali toho z budoucnosti,tak to už nemělo takové grády,šlo vidět že někteří tam jen tak stojí,a snaží na sebe upozornit že by bylo lepší ho zabít atd atd,a prohodit sem tam nějakou hlášku,a pak to přebral zaes jeden člověk,po 10 nebo 20minutách hraní kdy tam všichni jen tak stály,se to postupně všechno začalo rozcházet,a šli spát...myslím jediný jelen to dokončil... takže shrnu..průměrná dobrá zábava,jak pro hráče tak pro postavu,perfektně se šlo vcítit do té situace....byl takový delší,ale když se ze začátku všihni zapojili,čas rychle utíkal...
ovšem bych vytknul: po té části s chlapem z budoucnosti,to bylo příliš zdlouhavé,vedl to jeden nebo dva lidi,ovšem bylo to později večer a jak sem řekl,hodně jich šlo spát......

ale ten Q si pamatuju jako by byl včera a o je dobrá zpráva z jednoho důvodu..bavil sme se u toho a proto mě to nějak nenutilo na to zapomenout....a nebo se mi taky líbila ta nnávštěva u saleka,jak mě postava xelis pokousala a DM nám to trošku okořenilo =)...ovšem zase...z 5ti člené party dva šli pryč...1 ztratil zájem,protože zjistil že je tam skoro nic nedělá,a tak taky odešel....ani už nevím jak ten Q dopadl,hold ty přestávky které DM dělalo(chápu,měl jsi moc práce) nakonec tu zábavu přinudili,až smese skoro unudili,dál si na to nevzpomínám,nejsem si jist jestli to skončilo,nebo sme se na to pak nevyprdli,protože asi po 15minutách DM neodpovídalo,což bylo zklamání,protože to bylo celkem zajímavé....

dále pak ten Q jak z kanálu vylézal sliz a já+už si nevzpomínám kdo jsem tam šli aby jsme to vymétli..DM nám tma posílalo hordy slizu a nakonec když sme se s tím druhým shodli že tam v té místnosti by mohlo být jejich hnízdo,DM tam poslalo nekonečně moc slizu a i těch slizových krychlí bo co to je,zabili nás,skoro,než přišla Daneeria(tuším že se tak jmenuje) léčitelka,která sliz smetla několika kouzly,a poté nás pouze léčila,a mi jsme bojovali,i se sláádem...nakonec jsme to donesli ještě tehdy Karin tuším,a ona říkala že by jsme si na to měli dávat bacha a nelozit tam...ovšem sem zapomněl říct že v tom kanále byly nakažené mrtvoly,a já poté hrál jako nakaženého a měnil se v noci,jenže pak elixír došel,akorát když bylo 6 hodin ráno a vyšlo slunko,takže z toho vyšla kletba.....bohužel ti co to viděli,odcházeli,chodili spát,takže to už ztratilo tu atmosféru,až sem tam nakonec zůstal jediný...tak sem šel nakonec spát taky...je to prostě škoda mno když se nějaký Q začne v 8,přitom každý Q trvá minimálně 2hodiny real...což je škoda.... ale i tak...děkuji těm DM za jejich spestření a snahu nám hru velice příjemně zlepšit...
  • 0

#28 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2011 19:40

Zábava = odměna pro hráče, zlato a expy = odměna pro postavu. Stačí se jen zamyslet, jestli chceš, aby z hraní profitovala tvoje postava nebo ty sám ;)

Zobrazit příspěvek

tak tak :wink:
  • 0

#29 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2011 05:21

"šaša" zadarmo nikomu robit nebudem, takze poprosim "aktivne" dmka aby sa na mna pri Q vykaslali a nasli si niekoho ochotneho hrat zadarmenko, dakujem
  • 0

#30 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2011 12:00

a vsadím se,že moje komenty nikdo nečte =-D
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních