Hlášení občanů
Odesláno 12.02.2011 13:21
Odesláno 12.02.2011 17:45
Horacio
Odesláno 14.02.2011 21:31
Jeden z občanů, se pokoušel rozbít dveře banky. Vypadal nebezpečně, proto jsem se ho nesnažil ani zastavit. Vypadal nejak takhle:
*začne popisovat jak ho viděl*
Podepsán Baron Kvak.
Přiložené soubory
#4 Host_Beorngifu_*
Odesláno 20.02.2011 03:32
#5 Host_Beorngifu_*
Odesláno 23.02.2011 01:26
Odesláno 07.04.2011 22:23
K popisu pachatele..oblečen ve sněhobílé zbroji i helmě, oboje ozdobené rudými ornamenty.
Muž oslavenkyni vyhrožoval smrtí, napadl ji zbraní a pokusil se odcizit zlato a šperky.
Odesláno 12.04.2011 12:23
*po radnem osetreni v mistnim chrame poda strazim alice popis osob co je prepadli*
cernozluta zbroj i helma s kyselinovym mecem
postava ve zlatem bneni s hemou a remdich
mihajici se postava s lukem a plastem
a dalsi 2 postavy ktere nebyl schopen popsat
Odesláno 12.04.2011 13:05
*Straznik si poznamena veskere detaily a odchazi smerem ke straznici. Cestou ho zastavi jeden z kolegu u bran a cosi si chvili povidaji. Pote pokracuje dal, az dorazi k budove, vejde a zamkne za sebou dvere.**Leyfon se doklopita za branu pristavu. zbroj ma na mnoha mistech promacklou a celou od krve.* Prosim pomozte. *vola z poslednich sil* Byli jsem prepadeni. *to je posledni co vyslovi nez upadne do mrakot*
*po radnem osetreni v mistnim chrame poda strazim alice popis osob co je prepadli*
cernozluta zbroj i helma s kyselinovym mecem
postava ve zlatem bneni s hemou a remdich
mihajici se postava s lukem a plastem
a dalsi 2 postavy ktere nebyl schopen popsat
Odesláno 03.02.2016 14:11
*Trpaslík přijde do kasáren městské stráže* Tož chtěl bych nahlásit přepadení. Hned za městem na rudý cestě mě napadnul nějakej chlap a vobral mě vo 62 měšců. Měl černý vlasy, bílej kabát a pod nim červenou kazajku jo a zelený gatě. Tož vypadal jak šašek, ale byl to zkušenej magič. Měl sebou ještě jednoho, ale ten jenom přihlížel a když mě ten šašek zrubal pomoh mi vod jistý smrti. Né proto, že by chtěl pomoct, ale aby se mi mohli posmívat a zesměšňovat mě. Tož tak jsem hrdině uprchnul do města, abych to moh vohlásit žjo... Já Tagnar Ogarson žádám, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost! *zmlácený trpaslík s popálenou zbrojí a ohořelými vousy se odebere k Maugrimovi na škopek*
Příspěvek upravil Kira Punchalot: 03.02.2016 14:31
Odesláno 02.07.2016 00:37
Hlášení výskyt podehřeloho dorwa ve městě. Rozhoně se nejaejdná o žádneho dobráka. Na mši se promenil do zombie. dejte zvíšené opatrnosti při vyskytu temných elfu. Rodrygo.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních