Skočit na obsah

Fotka

chodil by niekto na drowikov ?

• Zamčené téma Téma je zamčeno
19 odpovědí na toto téma

Anketa: sli by ste na drowy ? (20 členů volilo)

sli by ste na drowy ?

1. ano (13 hlasů [65.00%])

Procento volících: 65.00%

2. nie (1 hlasů [5.00%])

Procento volících: 5.00%

3. zalezi od narocnosti (6 hlasů [30.00%])

Procento volících: 30.00%

4. nehram tu, je mi to fuk (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

Hlas

#1 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2010 08:33

ciste teoreticky, iba prieskum, ak by sa niekto prekopal dalej do podtemna, navstevovali by ste to tam, alebo by tam musel byt boss aby ste tam sli?
ci radsej by tam mohlo byt mini mesto drowov ?
  • 0

#2 xpap

xpap

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 79 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2010 08:36

jsem pro mini město drowů
  • 0

#3 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2010 08:41

aby si tam mohol nakupovat alebo plienit ?
  • 0

#4 xpap

xpap

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 79 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2010 09:03

spíš se optej hráčů, kteří mají drowy, nevím co to vše obnáší, druidi a hrandové mají háj přírody, tak proč by nemohlo být něco pro drowy, bosse spíš šoupnout do temného lesa po rozšíření lokací (třeba druhý vstup do potemna, nebo do jeho části)
  • 0

#5 Host_Playname_*

Host_Playname_*
  • Host

Odesláno 25.12.2010 10:45

spíš se optej hráčů, kteří mají drowy, nevím co to vše obnáší, druidi a hrandové mají háj přírody, tak proč by nemohlo být něco pro drowy, bosse spíš šoupnout do temného lesa po rozšíření lokací (třeba druhý vstup do potemna, nebo do jeho části)

Zobrazit příspěvek

souhlasim ,)
  • 0

#6 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2010 22:12

Mini mesto drowu interaktivni pro hrace by bylo fajn....drowku mam, je sice hodna Eilistraeeacka, ale k drowum mam vztah uz dlouhou dobu a to obzvlaste k tem pravym, temnym, zvracenym sluzebnikum pavouci bohyne Lloth.....Ovsem drowove vzdy na server prinasi hromadu problemu, nejaky cas jsem mel moznost hrat drowy na nekolika serverech, takze tak trochu vim o cem mluvim. Otazka je jestli by se nasel i nekdo jiny kdo by to docenil, pak je mozne se o tom bavit nejak dal a resit to.
  • 0

#7 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2010 23:23

Je to nesmysl, dělat v Temnym lese nové město či vesnici, ani v době, kdy se čekalo na klientu ve frontě než se uvolnilo místo ve hře tu nebylo dost lidí aby šlo založit novou frakci tohodle typu. Maximalně by se mohla udělat mala jeskynka svatynka pro uctívače Elistrae na elfim ostrově do jednoho z těch "pater". Tomu by dopomohlo kdyby byl třeba obousměrný portal. Ale dělat novou frakci kvuli dvou třem lidem, když nejsou ani lidi na "důležitější" věci, jako je třeba vanoční quest. Spíš by nejdřív nabrat lidi a pak davat návrhy. Ayko at je WB, Miking DM, ještě z Hastrmana udělat DM a možna Sparta, ale ten nevim jak by si poradil se všema těma udělatkama :wink: a ještě jeden můj typ na post DM a to je Nuada... Až budou lidi, který se o to budou moct starat, tak se teprve může něco vymýšlet a zkoušet.
  • 0

#8 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2010 01:44

Myslim ale, ze soupnout tam nejaky pokladek s bossem by nebylo spatne.
  • 0

#9 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2010 02:20

Je to nesmysl, dělat v Temnym lese nové město či vesnici, ani v době, kdy se čekalo na klientu ve frontě než se uvolnilo místo ve hře tu nebylo dost lidí aby šlo založit novou frakci tohodle typu. Maximalně by se mohla udělat mala jeskynka svatynka pro uctívače Elistrae na elfim ostrově do jednoho z těch "pater". Tomu by dopomohlo kdyby byl třeba obousměrný portal. Ale dělat novou frakci kvuli dvou třem lidem, když nejsou ani lidi na "důležitější" věci, jako je třeba vanoční quest. Spíš by nejdřív nabrat lidi a pak davat návrhy. Ayko at je WB, Miking DM, ještě z Hastrmana udělat DM a možna Sparta, ale ten nevim jak by si poradil se všema těma udělatkama  :wink: a ještě jeden můj typ na post DM a to je Nuada...  Až budou lidi, který se o to budou moct starat, tak se teprve může něco vymýšlet a zkoušet.

Zobrazit příspěvek

Tak ayko by se na WB hodil. Myslim ze uz toho udelal dost, co se tyce upravy lokaci atd. ale zadrhel je jinde... Miking by se taky mohl vyzkouset jako DM, ale o ostatnich nevim... Sparta moc casu nemam co vim, a Naudu, ackoli ho mam rad, tak mi jako DM moc nepasuje :wink: Spis bych se koukal jinde... takovej Dash_cz, ackoli nevim kdo to je, ale hraje pekne RP co jsem si vsimnul, a prej tu hraje uz delsi dobu. Ale jelikoz tu uz neni temer zadnej DM, tak to nema kdo posoudit.

Velice me mrzi, ze uz se Demone nevenuje tolik jako pred tim Paul, taky Wex, anebo jini... Jsem si vedom, ze to je i kvuli nam, hracum, jelikoz nemame az takovy zajem o RP jakej by DMs cekali. Ale z meho hlediska je tomu tak proto, ze za prve, nemam tolik casu, a za druhe se sam bojim neco podnikat, jelikoz se bojim ze neco zkazim.
  • 0

#10 DASH

DASH

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2010 03:49

Tak ayko by se na WB hodil. Myslim ze uz toho udelal dost, co se tyce upravy lokaci atd. ale zadrhel je jinde... Miking by se taky mohl vyzkouset jako DM, ale o ostatnich nevim... Sparta moc casu nemam co vim, a Naudu, ackoli ho mam rad, tak mi jako DM moc nepasuje :wink: Spis bych se koukal jinde... takovej Dash_cz, ackoli nevim kdo to je, ale hraje pekne RP co jsem si vsimnul, a prej tu hraje uz delsi dobu. Ale jelikoz tu uz neni temer zadnej DM, tak to nema kdo posoudit.

Velice me mrzi, ze uz se Demone nevenuje tolik jako pred tim Paul, taky Wex, anebo jini... Jsem si vedom, ze to je i kvuli nam, hracum, jelikoz nemame az takovy zajem o RP jakej by DMs cekali. Ale z meho hlediska je tomu tak proto, ze za prve, nemam tolik casu, a za druhe se sam bojim neco podnikat, jelikoz se bojim ze neco zkazim.

Zobrazit příspěvek

Co by si zkazil? Vzdycky kdyz se Samantou potkam Deza, tak me nekdo videt tak si mysli ze sem blazen jak se smeju na monitor... :-)
Na questu nebo rp neni skoro co zkazit.. Vse je o praxy do toho se dostane opravdu kazdy... Ted jsem skoncil suprovej quesr s wexlakem a myslim si ze na konci jsme se smali oba dva. Je treba skoda ze se tu nezminil Jakut, to je podle me taky suprovej hrac, Miking to je bezdebat s Baronem je dobrodruzstvi i na trhu, nebo na sberu bylinek... Jsem teda mile prekvapen ze jsem tu nasel i sve jmeno.

PS: tenhle nick mam jelikoz na dashe mi nejde lognout...
  • 0

#11 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2010 04:14

Zkazit se dá ledacos. Paulovo bezdůvodné vybití celé družiny pak hodinový monolog a když ma dobrou naladu a hrači moc neremcají, tak je i zvedne...
to mi moc neštimuje. DM ma hru směrovat a nechat vývoj na hráčích ne diktovat. V čem je lepší než když jsem svrhnul Varatrixe a prohlasil se Lordem aby byl na Démoně nějakej záporák a mohl vzniknout odboj a mohlo se vymyslet tucet dalších věcí, mimo jiné by konečně měli Rebelové důvod rebelovat :) snaha byla jen se to udalo bez Paulovo vědomí a to chudak nepřenesl přes srdce, že se s nim nikdo neporadil :)

A k málo známým skvěle hrajícím hráčům...to s Ariadnou se dobře hrálo a jak to s nim dopadlo :) zmíněneho Dashe neznam tudíž at si tuhle poznamku nebere osobně.

No a Wex ten je svůj, ten logne, když uvidí v party kanalu nějakou pěknou zápletku tak se nebojim, že by ji nepodpořil, ale když logne 3x za sebou a uvidí tam leda velký prd, tak si rozmyslí příště lognout, proto v tomhle tom ohledu, pokud hračí od DMs něco chtějí, musejí pro to také něco udělat. To znamená nejen čekat na nějaký super obří epický quest, ale také rozvíjet charaktery svých postaviček, vymýšlet zápletky, aby vaše postavička milovala, nenaviděla, měla emoce, když taková postavička potká další takovou postavičku, vždycky z toho něco vzejde. Určitě se i ted takové postavy na Démoně najdou a může tak vzniknout parádní příběh.

Abych Paula jen nehanil, děkuju mu za ty fotky ze svatby Inulthora a Xelis, což je taky parádní ukázka spoluprace hráčů a DMek. Se Xelis jsme se chtěli aby se naše postavičky vzali, čemuž předchazla náramná telenovela, všechno pěkně šlapalo a pro Houstna a další pak už nebyl vůbec problém na těchto podnětech zařidit tu paradu kolem svatby, šaty, prsteny a další věci, čehož se zase chytli další hráči a hezky to obohatili, viz "blahopřání" tehdejšího Lorda. Chci tim jen říct, že to je na Démoně to hezké, že si tu hrači můžou dělat skoro co chtějí od velkých epických dobrodružství po trpasličí terminátroy a do toho do zblbnutí mlátit erynky (což JE zabava ne že ne)

V poslední době jsem toho dost vyvedl, a několikrát hodně ucákl, takže koho se co dotklo tak se omlouvám :wink:

Přeji příjemnou hru...
  • 0

#12 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2010 09:40

ja tiez nemam kazdy den cas venovat sa Demone no par krat do tyzdna si ho najdem

WB byt nemozem, neviem ani poriadne skriptovat ci ako sa to pise, viac mi vyhovuje post nezavisleho pomocnika WB (ked mam cas a chut urobim)

a ked bude na demone post nieRPiaceho DMka tak sa budem hlasit, lebo na RP mam chut malo kedy, nutit niekoho na RP ked chut nema je nespravne, co tak mu , ak teda si s nim DM chce zahrat, dat mu nejaky nie moc RP qwestik, ci nieco podobne :wink:

je predsa lepsie ked po celom dni v praci pride hrac domov, nezbije manzelku a deti ale zapne demonku a ide mlatit potvory :wink: (obrazne povedane)
  • 0

#13 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2010 16:36

Zkazit se dá ledacos. Paulovo bezdůvodné vybití celé družiny pak hodinový monolog a když ma dobrou naladu a hrači moc neremcají, tak je i zvedne...
to mi moc neštimuje. DM ma hru směrovat a nechat vývoj na hráčích ne diktovat. V čem je lepší než když jsem svrhnul Varatrixe a prohlasil se Lordem aby byl na Démoně nějakej záporák a mohl vzniknout odboj a mohlo se vymyslet tucet dalších věcí, mimo jiné by konečně měli Rebelové důvod rebelovat :) snaha byla jen se to udalo bez Paulovo vědomí a to chudak nepřenesl přes srdce, že se s nim nikdo neporadil :)

Zobrazit příspěvek

Lordem se nemůže prohlásit kde kdo, protože funkce lorda má svá privilegia a skrze lordskou hůlku se dá napáchat hodně špatností. Takže to není o tom, že by někdo něco neunesl přes srdce, ale o tom, že si někdo myslí, že zrovna tobě taková moc do rukou nepatří.
  • 0

#14 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2010 17:02

Ale ja jsem po nikom Lordskou hůlku nevyžadoval :wink: Jediné o co jsem měl zajem bylo erpé akcí vyvolat nějakou reakci, která se ovšem zvrhla v ooc osočovaní a nadavky.
Asi jsem to špatně podal a nikdo to nepochopil :wink:
  • 0

#15 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 26.12.2010 21:11

Post lorda je odměnou spořádanému hráči, ne pacholkovi kterej si tu mává a doufá, že z něj každej padne na zadek. Sakra kéž by tu byl opět aren, to byl poslední pořádnej lord.
  • 0

#16 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2010 21:16

Nic ti nebraní jit za Tao Kanem na Thalii. Kdy pochopíš, že my šlo o akci a ne o titul jako takovej. Prosil jsem se tě abys mi změnil jmeno a hodil tam ty čtyři písmena? Chtěl jsem po tobě hulky, bo možnosti co Lord ma? Ne! Mělo se hrát a ne začít hystericky vykřikovat, co si to ten pacholek dovoluje. Ale tobě vytekly nervy a místo aby sis o tom aspon promluvil si do mě začal hučet, brat mi klíče od Hradu a vyšilovat. Určo nejsem nejlepší hráč, na to tu jsou jiní, ale aspon se snažim...
  • 0

#17 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 26.12.2010 21:26

Uvidíme
  • 0

#18 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2010 21:53

Nic ti nebraní jit za Tao Kanem na Thalii. Kdy pochopíš, že my šlo o akci a ne o titul jako takovej. Prosil jsem se tě abys mi změnil jmeno a hodil tam ty čtyři písmena? Chtěl jsem po tobě hulky, bo možnosti co Lord ma? Ne! Mělo se hrát a ne začít hystericky vykřikovat, co si to ten pacholek dovoluje. Ale tobě vytekly nervy a místo aby sis o tom aspon promluvil si do mě začal hučet, brat mi klíče od Hradu a vyšilovat. Určo nejsem nejlepší hráč, na to tu jsou jiní, ale aspon se snažim...

Zobrazit příspěvek

A kdy pochopis ze te nikdo nechtel za lorda jak IC ani OOC ze ty jsi si takovou blbost vymyslel a nastval jsi tim daleko vic lidi to nepochopis zase ty a ja bych ti ten titul Pako Lord klidne dal :wink:
se tu do Paula prestan navazet
  • 0

#19 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2010 22:13

Tak at se začne Paul chovat jako DM a ne jako hrač co dostal jen větší možnosti rozvíjet svůj! přiběh.

PJ - Zkratka pro Pán Jeskyně. Užívá se ve hře Dračí Doupě. Označuje hráče, jenž má funkci vypravěče, tvůrce příběhu.

the Dungeon Master (often abbreviated as DM) is the game organizer and participant in charge of creating the details and challenges of a given adventure, while maintaining a realistic continuity of events.[1][2] In effect, the Dungeon Master controls all aspects of the game, except for the actions of the player characters,

Pár výňatků, co je to vlastně PJ, DM, GM a další osoba ukrývající se pod těmahle zkratkama. Dneska už ovšem význam slov Pán Jeskyně ztratil smysl...
  • 0

#20 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 29.12.2010 15:56

vysledok ankety mi staci, a ten pokec si pokracujte inde :wink: dakujem
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních