Jistě se některým z vás stalo, že jste zatoužili po nějaké knize, ale ejhle...vyprodáno a reedice v nedohlednu. Kdoví, třeba se právě na tu vaší snáší prach v něčí knihovně.
Sháním knihu Domácí kuchařka od Magdalény Dobromily Rettigové a Vrahova hygiena od Amélie Nothomb
Na ceně se jistojistě dohodneme.

Sháníme knihu
Započal
Ca5per
, 26.08.10 19:51
6 odpovědí na toto téma
Odesláno 26.08.2010 19:51
Odesláno 26.08.2010 23:24
Hehe, to jsem si říkal, jestli tu náhodou Vrahova hygiena nebude :D Nedávno jsem si ji půjčoval v Ostravské knihovně. Je to fakt problém sehnat.
Doporučuju ji "ztratit" z knihovny a zaplatit, ale já na to nějak neměl koule nebo svědomí nebo co.
A Prétextat je fenomenální!
Doporučuju ji "ztratit" z knihovny a zaplatit, ale já na to nějak neměl koule nebo svědomí nebo co.
A Prétextat je fenomenální!
Odesláno 27.08.2010 21:02
To mi povídej, svědomí je prevít! Ale hlavně tam byla knihovnice s uhrančivýma očima, kterou jsem se odhodlával pozvat na kafe, tak jsem si nechtěl udělat vroubek.
Odesláno 27.08.2010 23:32
Ideální důvod ji pozvat: "Promiňte slečno, já tu knihu ztratil. Moc mě to mrzí, můžu vám to nějak vynahradit? Co takhle kafe? Ne? Něco ostřejšího?"
Odesláno 30.08.2010 19:02
Tak Kuchařku už mám. :-)
Stále ještě sháním knihu Vrahova hygiena od Amélie Nothomb. Zaplatím několikanásobek původní ceny.
Stále ještě sháním knihu Vrahova hygiena od Amélie Nothomb. Zaplatím několikanásobek původní ceny.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních