Skočit na obsah

Fotka

Poděkování

• Please log in to reply
301 odpovědí na toto téma

#1 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2010 11:40

Rad bych lehce povznesl iniciativu z topicu Podekovani - free spam a vytvoril vlastni vystavenou sekci .)

Na stiznosti myslim netreba zakladat topic, jelikoz se smeruji temer do vsech topicu hehe.

Nuze, dekujte, hladte po dusi, jelikoz myslim, ze se nam tu vytvari komunita prijemnych a rozumnych lidi, kterym jde o to si skvele zahrat a u hry relaxovat :) ostatne tak jak tomu bylo v prvopocatku Demony

W.
  • 0

#2 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2010 16:27

Rád bych poděkoval hráčce Turiel za její postavu Belenien. Obě jsou naprosto úžasné a jsem moc rád, že jsme se takhle hezky usadili na Démoně. Doufam, že se ji tu libí a bude pokračovat v té báječné hře a že se někdo další přidá. Dík patří i všech, kterých se naše hra týká a líbí se jim.
  • 0

#3 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2010 18:33

Děkuji neznámemu DM za pravou cikánskou férovku. Nejdřív sem se smál, ale když se na mě vyvalilo 20 cikánek plus pár cikánů, tak sem se rychle smát přestal. Zde je screen, jinak ten výpis textu sem tam dával z jinýho screenu.
  • 0

#4 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 28.06.2010 00:11

Děkuji.
  • 0

#5 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 10.07.2010 16:17

Díky CS Martiusovi za výbornou spolupráci.
  • 0

#6 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2010 18:52

děkuji paulíkovy za včerejší akci v aréně. Byla to krásná podívaná.
  • 0

#7 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 23.09.2010 18:41

Poděkování Razfallow za skvěle zahrátou oběť přepadení, což je věc skoro nevídaná, kor v souvislosti s hysterickym zachvatem Jelena, který nerozdejchal, že mu někdo bije postavičku...Takže Razfallow very gůd, Jelen very bééd...
  • 0

#8 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2010 12:49

dakujem osobe co spojazdnila forum :wink:
  • 0

#9 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2010 00:12

Dík neznámému DM za masakrální zpestření expení u skřetvědů. Unikátní použítí nášlapných systému a dalších serepetiček jsem tu ještě neviděl. Ze skřetvědů se na chvíli stal opravdu vymazlený dung, kdy člověk netušil co přijde dal a bal se o kejhák :) fakt paráda a klobouk dolu. Se spartou sme jen zíraly i některé efekty, co jsme v nwn viděli poprvé...
  • 0

#10 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2010 01:04

Dík neznámému DM za masakrální zpestření expení u skřetvědů. Unikátní použítí nášlapných systému a dalších serepetiček jsem tu ještě neviděl. Ze skřetvědů se na chvíli stal opravdu vymazlený dung, kdy člověk netušil co přijde dal a bal se o kejhák :) fakt paráda a klobouk dolu. Se spartou sme jen zíraly i některé efekty, co jsme v nwn viděli poprvé...

Zobrazit příspěvek

můžu jen potvrdit..obzvláště ty sekery v chodbě byly masakrální :) moc díky
  • 0

#11 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2010 06:41

Poděkování Razfallow za skvěle zahrátou oběť přepadení, což je věc skoro nevídaná, kor v souvislosti s hysterickym zachvatem Jelena, který nerozdejchal, že mu někdo bije postavičku...Takže Razfallow very gůd, Jelen very bééd...

Zobrazit příspěvek

to víš , Jelen je RP hráč, drží sa hesla: si jelen tak si toho važ, a v tomto duchu radšej zdrhne
  • 0

#12 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 29.09.2010 23:24

díky za poslední dva dny hráčům i DMkům..doufám že bude dál všechno pěkně pokračovat
  • 0

#13 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2011 22:16

dakujem Mikingovi, pobavil ma dnes pri vyprave hlaskami :wink:
  • 0

#14 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2011 22:16

Poděkování CS a DM za pěkný quest, který jsem si mohl zahrát 22.01.2011 cca. od 18.00 hod. Quest se odehrával částečně na Rudé cestě, Alicie přístav a hrad Alysie.
  • 0

#15 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:
  • Interests:Glorius Pivkus, Manfréd Timonen, Timo Timonen, Pepan z Josefova, Kara Steel, John Mešuge, Marcus, Samuel, Erik

Odesláno 27.01.2011 11:46

Dík WBéčkům, bo kdo v tom má prsty za upravené lokace a velice pěkný sever, dlouho jsem tam nebyl a to co tam je teď je paráda (oblast ledu nemá chybu).

Škoda jen že to nepřišlo dříve a doufám, resp. přeji si, že se maká na návaznosti, ty hradby tam chtějí pokračování ...... :wink:
  • 0

#16 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 28.01.2011 07:42

Velké poděkování CS za včerejšího minotaura strážce v Salekových síních - tuto tvář Demony jsem věru nečekal a moc hezky mě překvapila a potěšila. RP jestě zcela neumřelo a to je moc fajn.
Takže ještě jednou díky, bavil jsem se moc.
  • 0

#17 Theurg_

Theurg_

Neznalý

• Hráč
  • 18 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2011 21:50

Poděkování hráčům xxxMikyxxx, Paulus, Ratamahata za spolupráci ne pěkném questu, o který jsem se pokusil.
  • 0

#18 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:
  • Interests:Glorius Pivkus, Manfréd Timonen, Timo Timonen, Pepan z Josefova, Kara Steel, John Mešuge, Marcus, Samuel, Erik

Odesláno 10.02.2011 07:55

No pánové ty koně to je paráda, jen tak dál..... :wink:
  • 0

#19 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2011 09:27

No pánové ty koně to je paráda, jen tak dál.....  :wink:

Zobrazit příspěvek

Ty koně sou užasný novej vzhled a jak se pohybuje při boji atd... fakt bomba ... moooc děkuji ... povedlo se ...
Ještě ty barvičky by to chtělo ... ale i tak je to hezký ... :wink:
  • 0

#20 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2011 17:49

Dekuji Aykovi a vsem kteri to dopustili :wink:

Hiosu se stal soucasti Demony a pro me to je ta nejvedsi cest a pocta.
Dekuji ,dekuji ,dekuji.
  • 0

#21 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2011 22:54

Nevím, jestli za předělávkou lokací na jih od Alicie stojí pouze Ayko, ale chválím, je to velmi povedená změna.
  • 0

#22 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 14.04.2011 12:40

Musím poděkovat všem hráčům, kteří mají tyto postavy Yauk, Gorath, Nathrae, Shanee, Lister a Amywien za pěkné hraní, u které jsme rozehráli 13.42011. cca. 21 hod až do 03:00 hod dne následujícího. Už dlouho jsme se tak při hře nebavil a také Dmku za vložené malé questy.
  • 0

#23 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2011 14:02

Na tyhle dekovacky moc nejsem, ale diky Paulovi a vsem zucastnenym hracum za RP s drowim kouzelnikem.
  • 0

#24 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2011 09:00

chtel bych timto podekovat hracum Treci-e a Maae za jejich skvelou hru a naramne pobaveni znudeneho a co se tyce Demony uz mene skeptickeho DMka

:wink:
  • 0

#25 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2011 21:21

ani nie tak podakovanie ako poklona tym co zacinali a kopali verd v rub vybave, klobuk dole, uz chapem preco tie zbrane boli take drahe
  • 0

#26 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2011 17:02

dakujem neznamej druidke za to ze nas , dvoch looterov donutila k RP, dobre som si zahral
  • 0

#27 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2011 21:12

rád bych poděkoval za spolupráci "dvěma neznámým looterům" :grin: ,která se u některých jen tak nevidí,klobouk dole,krásně ste se toho ujali a ještě krásněji ste se o druidku starali :devil:
  • 0

#28 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 04.07.2011 01:46

Tímto bych chtěl poděkovat Glorfindelovi za jeho příjemné spestření,které sme při už asi dnešním 7 vybírání DO nečekali a donutil nás tak k absolutnímu RP,za což mu děkuji. Kolikrát nám šlo už i o kejhák,a tím to bylo napínavější, a pak ten pocit že už sme konečně venku,nedokáže si nikdo představit :grin: Jen bych si dovolil podotknout,pustil sis nás moc k tělu .Takže za naši celou partu ,která se toho zúčastnila,děkuji :devil:
  • 0

#29 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2011 13:51

rád bych poděkoval organizátorům turnaje a všem kteří se zapojili v řádně daný termín nebo se řádně omluvili

zároven bych rád těm, kteří neměli tu slušnost se omluvit z neúčasti řekl, že bejt to na mě tak ste dávno vodepsaný. Vaše postavy bych nechal nastoupit ke zdi a rozstřílet první alicijskou střeleckou rotou
  • 0

#30 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2011 14:09

Já bych taky chtěl poděkovat, za turnaj :) Příště si vemu něco jinýho.

Taky bych rád něco řekl těm, kteří se ani neobtěžovali omluvit nebo na konec nepřišli a mlčky se tomu vyhli.
Jen bych chtěl říci, že organizátoři to dělají pro nás ve svém volném čase, ještě k tomu v neděli od rána a výmluvy typu: Mlčím - jsem neviditelný, nepřijdu, nechci nebo nejsem 30lvl, bojím se buildů opravdu nejsou na místě. Jde jen o zábavu a je úplně jedno kdo vyhraje nebo prohraje. (alespon mne je)

Postih za to asi nedostanete, ale já bych Vás už nadobro vyloučil ze všech společenských akcí nebo do tý doby dokud byste nějak nevynahradili čas organizátorům.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních