Skočit na obsah

Fotka

menší problémek

• Please log in to reply
7 odpovědí na toto téma

#1 Twet

Twet

Nováček

• Rebel
  • Pip
  • 91 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 18:47

Po menší pauze jsem si chtěl zase zahrát nwn, ale když ho zapnu a dám play, tak hra téměř okamžitě spadne. Když dám "spustit jako správce" a hra nespadne, tudíž se dostanu na menu kde si můžu vybrat z nabídky jestli chci hrát single, multiplayer atd., tak se začne hra schazovat jakoby na lištu, už sem zkusil změnit nastavení obrazu, ovladače graf karty a dokonce reinstall, ale nic z toho nepomohlo.

OS mám Win 7 a grafická karta je Nvidia Geforce GT 220M.

Takže moje otázka zní...... Nevíte čim by to mohlo sakra bejt? :devil:
  • 0

#2 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 18:52

Pod win7 se mi taky hra schazovala "na listu". Zpusoboval to minimalizovanej firefox. Kdyz sem dal spoustet nwn v okne, tak uz ten problem nemam.
  • 0

#3 Twet

Twet

Nováček

• Rebel
  • Pip
  • 91 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 19:21

Pod win7 se mi taky hra schazovala "na listu". Zpusoboval to minimalizovanej firefox. Kdyz sem dal spoustet nwn v okne, tak uz ten problem nemam.

Zobrazit příspěvek

Aha, dík to mám jeden problém z krku .....co se týče toho padaní hry (i "schazování na lištu"), tak by ještě asi bylo dobrý zmínit, že to začalo až po nainstalovaní v. 1.69...
  • 0

#4 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 19:57

Nevim jestli ti to pomuze, ale me se od 1.69 automaticky ztraci focus na hru. (tzn ze se hra normalne najede ale nejde na nic kliknout) a pomahaji na to klavesove zkratky alt + tab (ve win7 i ten novy zpusob win + tab ). Zkus s tim srolovanim toto, jestli ti to nepomuze.
  • 0

#5 Twet

Twet

Nováček

• Rebel
  • Pip
  • 91 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 20:23

Nevim jestli ti to pomuze, ale me se od 1.69 automaticky ztraci focus na hru. (tzn ze se hra normalne najede ale nejde na nic kliknout) a pomahaji na to klavesove zkratky alt + tab (ve win7 i ten novy zpusob win + tab ). Zkus s tim srolovanim toto, jestli ti to nepomuze.

Zobrazit příspěvek

Bezva, tak tohle pomohlo, moc dík :devil: . Nicméně pořád musim tu hru spouštět "jako správce", ale to neni zas až takovej problém .....
  • 0

#6 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2010 21:58

Mno odklikavat to budes ve Win7 muset pokazdy, ale muzes nastavit alespon at se ti pod spravcem spousti automaticky.

Jdi do slozky kde mas nwn. Najdi nwnmain.exe, klikni na nej pravym tlacitkem mysi Nastaveni->Zalozka "Kompatibilita" a tady zatrhni spoustet jako administrator.
  • 0

#7 Fénix

Fénix

Mladší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPip
  • 193 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2010 09:10

Ahoj

Potřeboval bych také trochu poradit. Také mám s novým počítačem WIN7. A problém s NWN, že zhruba po 15 minutách hra zamrznw program přestane odpovídta. u NWN s pouštím jako administrátor a kompatibilita je nastavena na EXP pack2 a grafická karta ATI RADON HD 5450.

děkuji za rady
  • 0

#8 Keltak

Keltak

Neznalý

• Hráč
  • 12 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2010 09:37

Mám Win7 (64bit, měl jsem i 32bit) a NWN spadne tak jednou do týdne (pro mě ze záhadných důvodů, ale nevadí to). Karta ATI (4850). Spouštím jako administrátor. Žádné jiné režimy kompatibility. (to neberte jako problém, ale jako že to funguje)

Někdy kolem únoru-březnu sem řešil pády nwn (cca 10-30 minut intervaly), chybné zobrazení. -> ovladače GK (chyba u 10.2-10.3, nainstaloval jsem 10.1 a pak až 10.9 a zatím OK)
Problém zatím byl vždy v ovladačích ke GK.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních