Skočit na obsah

Fotka

Napady a navrhy od DoomHemera

• Please log in to reply
121 odpovědí na toto téma

#1 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2010 21:56

1 Opravit Bug s Lanom do DO2,

2 Zrusit lvl limit pre lano do DO2 alebo ho znizit o par lvl

3 Pridat do Demony material na vyrobu pasci, trebars k BumBacovi

4 Udelat to tak aby aj za zabitie NPC pascou dostal hrac XP

5 umoznit nosenie zbrani v meste, alebo aspon v pristave.

6 udelat to tak aby sa osobne veci (ID karta, mesec, pero, emocna hulka) nezaradovali medzi veci ktore sa daju kradnut

7 uz je to nejaky cas, nemohla by sa sprovoznit juzna brana z rezidencie?

8 rozdelit bylinky ako kvetinky. teda nie nahodny vyber ale kazda bylinka by sa nachadzala len v urcitych lokaciach.

9 trosku zaplnit zapadnu cestu, ci uz lovnou zverou alebo nejakymi slabsimi NPC.

10 Spojit les ticha (tam kde sa da spat) s juznou cestou krizovatka (lokacia severne od temneho lesa)
  • 0

#2 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2010 22:42

8 rozdelit bylinky ako kvetinky. teda nie nahodny vyber ale kazda bylinka by sa nachadzala len v urcitych lokaciach.

Zobrazit příspěvek

tak při tomto jsem se fakt pobavil!

jinak některé věci by se mohli upravit.
  • 0

#3 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 20:23

11 Uprava smrti: zrusenie postavy ducha v ocistci. Kazdy presun do ocistca je pernamentny do najblyzsieho restartu. Po kazdom restarte sa postava objavi vo svojom meste (Alicia/Rebely) zachovava sa ucinnost omse a teda okamzite ozivenie. Po smrti postavy bude mat obmedzeny casovy limit na kriesenie (1minuta) s tym ze odlog toto odpocitavanie nezastavuje.

mnou videne vyhody a nevyhody:
smrt neznamena stratu XP, ale odstavi hranie postavy na neurcity cas
Strata penazi ostava, avsak by som navrhoval zvysit limit z 10k pripadne ho uplne zrusit.
Po neocakavanych restartoch (vid dnes) sa nestane ze postava ostane osamotena v dungeone bez kuziel a pomoci po lognuti.
Taktiez to znizi moznosti kamperov a looterov. ktory budu musiet po kazdom restarte dobiehat na svoje oblubene 'pracoviska'
ocakavam napor klerikov do kazdej vetsej vypravy a lepsiu koordinaciu vyprav.

12 moznost spania vzdy ked niesu pobliz nepriatelia. Alebo aspon rozsirit spacie miesta vo vetsom meritku.
  • 0

#4 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 20:41

Tomuhle se říkájí nápady udělané "na koleně".

To jako když mám jednu postavu tak za kterou hraju tak mám po smrti čekat x hodin abych se mohl oživit?
Tohle je jeden z nejblbějších nápadů co jsem kdy slyšel :)
  • 0

#5 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 11.01.2010 20:47

A co je na tom divneho, prece se to tak dela normalne. Umres, neni s tebou nebo i jinde snadno dostupny klerik, tak opoustis beze slova grupu a relogujes s jinou postavou a jdes expit ji.
Nekolikrat jsem to jiz u partaka v grupe zazil, hlavne ze se expi dal, co to neni tak podstatne.
  • 0

#6 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 20:58

Já myslel že tohle je relax RP server a lidé se sem chodí pobavit. Nevidím co je za zábavu ležet někde mrtvý vy snad ano? popřípadě být xxxx hodin zavřenej v očistci než bude restart
  • 0

#7 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 21:23

DoomHemere, ty by si měl jít dělat komika, některé věci, které vypustíš jsou fakt úsměvné.
Jediné body, které by mohly být zpracovány jsou 4, 6, 7, 9, 10. O ostatních s myslím nemá ani cenu nějakým způsobem uvažovat.
  • 0

#8 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 21:34

DoomHemere, ty by si měl jít dělat komika, některé věci, které vypustíš jsou fakt úsměvné.
Jediné body, které by mohly být zpracovány jsou 4, 6, 7, 9, 10. O ostatních s myslím nemá ani cenu nějakým způsobem uvažovat.

Zobrazit příspěvek

5z12ti je slušná úspěšnost
  • 0

#9 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 21:41

Zobrazit příspěvek

a ked vidis moznost u 4, preco nie aj 3? ved to spolu suvysi? a navrch by to bolo jednoduchsie.

ale budem rad za kazdy jeden splneny bod. :wink:
  • 0

#10 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 21:42

Jestli je tohle topic pro seriózní nápady tak já sem taky něco dám. (něco jednoduchého)

1 ) Dát druidovi do spellbooku kouzlo oživ mrtvého (na okruh 8 bych řekl).
2) Dodat do hry více skladatelných itemů, + i takové které nejdou používat a třeba jen na prodej k NPC.
  • 0

#11 Illnath

Illnath

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 21:45

aspon se snaží a něco vymejšlí :wink: je to lepší než nic...
  • 0

#12 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 22:08

Jestli je tohle topic pro seriózní nápady tak já sem taky něco dám. (něco jednoduchého)

1 ) Dát druidovi do spellbooku kouzlo oživ mrtvého (na okruh 8 bych řekl).
2)  Dodat do hry více skladatelných itemů, + i takové které nejdou používat a třeba jen na prodej k NPC.

Zobrazit příspěvek

hele precitaj si nazov topicu. toto je priestor pre moje napady, zaloz si vlastny topic :wink:
  • 0

#13 Hastrman

Hastrman

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 282 Příspěvků:
  • Interests:Necromancy and death magic

Odesláno 11.01.2010 22:17

Zobrazit příspěvek

Podle mě to lano by se mohlo dát tak, aby se po něm dalo šplhat dolu
na levlu o 1 vyšší nez je max u toho pokladu v DO1 (teď nevim jestli to je 15 nebo 16).
  • 0

#14 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 22:26

Podle mě to lano by se mohlo dát tak, aby se po něm dalo šplhat dolu
na levlu o 1 vyšší nez je max u toho pokladu v DO1 (teď nevim jestli to je 15 nebo 16).

Zobrazit příspěvek

16, ono hlavne ide o to ze ked mozes splhat lanom dole, uz nemas ziaden poklad lebo mas vysoky lvl.

preto tam musim moja postavicka stanovat pred vchodom do DO2 lebo preliezat pokazde cely dung a zistit ze to tam niekdo vybielil mi pride zbytocne ziskavanie xp. co vedie k tomu ze mam vysoky lvl a mizernu vybavu.
  • 0

#15 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 22:37

hele precitaj si nazov topicu. toto je priestor pre moje napady, zaloz si vlastny topic :wink:

Zobrazit příspěvek

Přeci si nebudem zakládat každý svůj topic, to by tu pak byl neskutečný bordel.
  • 0

#16 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 22:44

Co topic, když má Doomhammer k dispozici celou sekci jen pro sebe :) Je úplně dole, názvem Žu... ;)
  • 0

#17 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 23:21

16, ono hlavne ide o to ze ked mozes splhat lanom dole, uz nemas ziaden poklad lebo mas vysoky lvl.

preto tam musim moja postavicka stanovat pred vchodom do DO2 lebo preliezat pokazde cely dung a zistit ze to tam niekdo vybielil mi pride zbytocne ziskavanie xp. co vedie k tomu ze mam vysoky lvl a mizernu vybavu.

Zobrazit příspěvek

takže hledáš jen jak si usnadnit kempení...no právě sis pohnojil topic
  • 0

#18 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2010 23:57

takže hledáš jen jak si usnadnit kempení...no právě sis pohnojil topic

Zobrazit příspěvek

Což je očividně přesně ten důvod, proč to tam asi je ne? Chceš poklad? Tak si to oběhni.
  • 0

#19 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2010 00:21

Což je očividně přesně ten důvod, proč to tam asi je ne? Chceš poklad? Tak si to oběhni.

Zobrazit příspěvek

osobně mi víc vadí že vyšší lvl v lokaci ničí poklad adekvátním lvlům než 5ti minutová procházka dungeonu

ale chcete nápady..fajn

-poklad nevybere postava dřív jak pul hodiny po aktivní hře
-po deseti minutách neaktivity autoodlog
  • 0

#20 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2010 07:38

osobně mi víc vadí že vyšší lvl v lokaci ničí poklad adekvátním lvlům než 5ti minutová procházka dungeonu
ale chcete nápady..fajn

-poklad nevybere postava dřív jak pul hodiny po aktivní hře
-po deseti minutách neaktivity autoodlog

Zobrazit příspěvek

keby ste podporili moj navrh Smrti a restartu. tak by sa vyriesil tento problem. ale to vam bolo zatazko.

ten desetiminutovy autoodlog zapracujem nabuduce ku vsetkym nesplnenym podnetom. :wink:
  • 0

#21 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2010 11:33

Hmmm tak tohle seriozní taky není?

Nechcete DM nebo WB založit nějaké téma na seriozní návrhy, kde nebude trpěn spam a prostě hráč podá návrh a DM nebo WB se vyjádří k němu?
  • 0

#22 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2010 11:35

Nechcete DM nebo WB založit nějaké téma na seriozní návrhy, kde nebude trpěn spam a prostě hráč podá návrh a DM nebo WB se vyjádří k němu?

Zobrazit příspěvek

hledej a najdeš ho tu
  • 0

#23 ArashX

ArashX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 205 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2010 11:38

hledej a najdeš ho tu

Zobrazit příspěvek

Pokud myslíš ten hlavní úplně nahoře tak ten je zaspamovaný nejvíc, ale asi to tam postnu znovu to je fakt.
  • 0

#24 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2010 18:43

Zobrazit příspěvek

ono to bol aj tento topic, akurat ste sa mi sem 'nasrali' vy bezny hraci a tym ste vystrasili vsetky WB a DM. ved oni sa vas boja. :wink:
  • 0

#25 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2010 22:08

13. Magove hole, kedze v nich mame naviac kuzla pride mi hlupe ich skovavat pokazde ked pridem do mesta. potom zneho vyjst a hladat noclaharen mimomesto aby som naspal vsetky kuzla.

takze bud zrusit obmedzenie nosenia zbrani, alebo spravit vynimku pre magove hole. alebo tie kuzla skovajte do ineho predmetu (nahrdelnik alebo celenku)
  • 0

#26 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2010 23:06

Jo to už jsem zkoušel prosadit jak rp cestou tak ooc, ale prej nic ,)
  • 0

#27 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2010 01:11

13. Magove hole, kedze v nich mame naviac kuzla  pride mi hlupe ich skovavat pokazde ked pridem do mesta. potom zneho vyjst a hladat noclaharen  mimomesto aby som naspal vsetky kuzla.

takze bud zrusit obmedzenie nosenia zbrani, alebo spravit vynimku pre magove hole. alebo tie kuzla skovajte do ineho predmetu (nahrdelnik alebo celenku)

Zobrazit příspěvek

Ne.
  • 0

#28 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2010 08:59

1 Opravit Bug s Lanom do DO2,

Zobrazit příspěvek

o zadnym bugu nevim

Zobrazit příspěvek

To lano tam je pro ty, co jdou do pater jeste nizsich - aby nemuseli probihat patro prvni. Tvuj ideal - tedy lano od 1 do 16 lvl ustici primo k truhle - tedy zatim neplanujeme ;]

3 Pridat do Demony material na vyrobu pasci, trebars k BumBacovi

Zobrazit příspěvek

To uz tu nekolikrat bylo, vzdy skapalo na nulovem efektu (nulova vyuzitelnost takovych pasti)

4 Udelat to tak aby aj za zabitie NPC pascou dostal hrac XP

Zobrazit příspěvek

Jestli ano, tak by vyroba takove pasti musela byt tak draha, ze by to stejne nikdo nevyuzival.

5 umoznit nosenie zbrani v meste, alebo aspon v pristave.

Zobrazit příspěvek

nevidim duvod

6 udelat to tak aby sa osobne veci (ID karta, mesec, pero, emocna hulka) nezaradovali medzi veci ktore sa daju kradnut

Zobrazit příspěvek

neda se

7 uz je to nejaky cas, nemohla by sa sprovoznit juzna brana z rezidencie?

Zobrazit příspěvek

mohla

Zobrazit příspěvek

huh?

9 trosku zaplnit zapadnu cestu, ci uz lovnou zverou alebo nejakymi slabsimi NPC.

Zobrazit příspěvek

trosku zaplnena je

10 Spojit les ticha (tam kde sa da spat) s juznou cestou krizovatka (lokacia severne od temneho lesa)

Zobrazit příspěvek

ty lokace na sebe nenavazujou, takze ne
  • 0

#29 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2010 09:02

11 Uprava smrti: zrusenie postavy ducha v ocistci. Kazdy presun do ocistca je pernamentny do najblyzsieho restartu. Po kazdom restarte sa postava objavi vo svojom meste (Alicia/Rebely) zachovava sa ucinnost omse a teda okamzite ozivenie. Po smrti postavy bude mat obmedzeny casovy limit na kriesenie (1minuta) s tym ze odlog toto odpocitavanie nezastavuje.

Zobrazit příspěvek

Nesmysl.

13. Magove hole, kedze v nich mame naviac kuzla  pride mi hlupe ich skovavat pokazde ked pridem do mesta. potom zneho vyjst a hladat noclaharen  mimomesto aby som naspal vsetky kuzla.

Zobrazit příspěvek

Hole se tusim zkousely pridat jako vyjimka, ale nakonec to padlo na technicky implementaci. Ostatni jsou blbosti.
  • 0

#30 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 18.01.2010 09:16

To noseni zbrani ve meste, ja vim s mecem v ruce se po meste nebeha. Ale viz kouzla navic ktera musis znovu naspat a take nehody kdy si misto kraft noziku vezmu nozik obycejny a v lagu, nebo kvantu textu si nevsimnu varovani strazi..., mozna by toto omezeni mohlo padnout.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních