Skočit na obsah

Renek Delxserg

• Please log in to reply
26 odpovědí na toto téma

#1 Host_curmande_*

Host_curmande_*
  • Host

Odesláno 31.12.2009 16:15

Nejsem jeden z tech bonzacku ale stve me kdyz dou do me dva a jeden nemá odpor.
Postava:Renek Delxserg
acc:Jaczk
Prohřešek:útok bez odporu

Přiložené soubory

• 0

#2 Host_Osliarcha_*

Host_Osliarcha_*
  • Host

Odesláno 31.12.2009 16:23

no bez odporu ..../asi mi chtel jen sundat rukavice :wink: /

Přiložené soubory

• 0

#3 Host_curmande_*

Host_curmande_*
  • Host

Odesláno 31.12.2009 16:29

on tam nedal odpor nikomu ne?
  • 0

#4 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2009 16:33

Ani o svátcích není klidu :wink:
  • 0

#5 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2009 17:42

opravte ma, ale je technicky mozne ze screeny s vypisom postav sa robili po bitke. teda v case ked napadnuta postava mohla kludne kliknut na tlacitko "naklonnost/odpor" a tym si to prehodit.

a naopak dotycny utocnik moze zautocit bez odporu a po bytke ten odpor dat a urobit screen.

pointa je ze tieto screeny nic nedokazuju a ide len o slovo proti slovu pripadne kdo je vetsi kamarat s DM :wink:
  • 0

#6 Host_curmande_*

Host_curmande_*
  • Host

Odesláno 31.12.2009 17:56

no hele kdybych ho odklikl tak by tam byla ta zamracena drzticka z jeho strany
  • 0

#7 Host_curmande_*

Host_curmande_*
  • Host

Odesláno 31.12.2009 17:57

a pak sem udelal screen jak na me utoci primo tam v dztku
  • 0

#8 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2009 18:09

stačilo troška slušného chování a mohli odejít po svých., ale....viz screen....celý boj vznikl z přihlouplého chování dané skupinky, to jejich pseudo cizojazyčné RP kdy mě adresně-neadresně nadávají....tak si to líbit nenechám.

škoda že jsem nevyfotil víc, bylo tam toho o dost víc.

Přiložené soubory

• 0

#9 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2009 18:21

výborně se bavím... vtip dne , to snad ani nepatří do této rubriky :-D, at žíje silvestr.
z nostalgie mi tu už chybí jen Brudrovy hlášky mezi 2-5 hodinou ranní.

16:22:40 SM*Miking: lool jak ma kurmik na tom screnu **** :D

16:22:52 SM*Miking: sprosty slovo tam má

16:23:01 SM*Miking: na F10

16:24:46 curmík: neeee

16:25:04 SM*Miking: stejně s tech skrenu není nic vidět

16:25:09 curmík: to je anglická pochvala

16:25:58 curmík: to mam jenom nazev ale rve to výýkup drahokamůů

16:35:06 Alah_Kouzelný: takhle ho napráskat chudáka, ještě ani odpor dát neumí a zkouší odzbrojení na mnicha a oni ho hned daj do prohřešků

16:35:07 ZED.©®: to říkám furt, perm. odpor a je klid

16:35:13 M4rSX: tak potkat Mateho v DZ je vzdycky sranda :-)

16:35:48 Alah_Kouzelný: já ho potkal asi jednou, a to jsem s mnichem zrovna vybral všechny malý :)

16:36:28 M4rSX: ja 2x a pokazdy tam pri utoku na nas lehnul :-)

16:36:36 Alah_Kouzelný: a leton co byl s nim mi hned vyhrožoval jak mě zabije :D

16:36:56 ZED.©®: leton umi pekne vyhrozovat po boku masérů

16:37:10 ZED.©®: mě vyhrožoval když měl za zadkem Sonu :)

16:37:28 Alah_Kouzelný: se nim nebudu bavit, hrdinsky jsem utek do banky a nebavil se s nim :)

16:37:46 curmík: co?

16:37:50 curmík: s kym sem byl?

16:38:08 curmík: na koho sem utocil?

16:38:11 curmík: komu sem vyhrozoval?

16:38:18 curmík: ja takovej hodnej obcan....
  • 0

#10 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2009 19:39

stačilo troška slušného chování a mohli odejít po svých., ale....viz screen....celý boj vznikl z přihlouplého chování dané skupinky, to jejich pseudo cizojazyčné RP kdy mě adresně-neadresně nadávají....tak si to líbit nenechám.

Zobrazit příspěvek

Nevím jestli to je tím, že už jsem krapet v ráži, ale "co je to za ukrajince" mne odrovnalo. :wink:
  • 0

#11 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2009 19:44

No caspiku já se vůbec bavím páč znám pseudo RP obou stran takže myslím,že tihle dva si nemaj absolutně co vyčítat. A to,že někdo RP blbne na kvadrát ještě neomlouvá útok bez odporu ať tak či onak to je porušení pravidel. Nicméně já už takových zažila a ani ve snu by mě nenapadlo to řešit veřejným žalováním na foru. Pokud si to chtěl pořešit měl si ty screeny zaslat nějakýmu DMku a ten by si s tím poradil.
  • 0

#12 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 31.12.2009 20:08

Cheche viděl bych to takhle porušení pravidel:

1. Pravidla slušného chování
1.2. Sprostá mluva není tolerována, server je otevřen všem věkovým kategoriím bez rozdílu, tedy vždy mějte na zřeteli, že přicházíte do kontaktu i s dětmi! Platí pro všechny druhy komunikace.
5) Nutné mít nastaven odpor. Nastavujte raději předem ať to potom nehledáte.

Nikde neni napsáno, že se to nevztahuje na anglickou sprostou mluvu, takže asi tak. Nedivim se, že Leton hledá kdejakou chybičku :D prej se na něj dokonce pořádaj lovy.
  • 0

#13 Host_curmande_*

Host_curmande_*
  • Host

Odesláno 01.01.2010 01:14

eh cože fakt? on se polepší stastny a veselý do novýho roku
  • 0

#14 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2010 08:54

mno jo to je celej curmík příjde nadává , provokuje napadne člena party nekdo jinej ho sundá (zjevne ho nekdo pobliž zvedl kvuli postihu) a už brečí na fóru nehledě na svoje přestupky to je snad klasika u něj a ještě se to tu snaží hrát na dm a má na všech screenech schovaný chat a mít fu.. pod f10 je hodně drzý teda
a curmiku 100% si mlatil i ty do něj a taky bez odporu navíc ste šikovně udělali screeny aby nebylo videt kdo vlastne zacal ( pravdepodobne eustach a spol napadl druhou skupinku) což by znamenalo že tys ho napad bez odporu :wink:
takže v podstate jedinej prokazanej prohřešek
eustach nadavání
leton nadávání

btw provokovat partu s postavou co sundam i nožema na šití pak se schovavat za merina a eustacha a nasledne eště brečet na foru + se zajisté smát chciple partě po tellu (to seš celej ty :wink: ) seš fakt velkej machr když máš za sebou dva partaky s ultra výbavoou ale sám proti renkovi bys vychlastal haste a zastavil až na trhu jak te znám a provokoval ho v no pvp jak máš ve zvyku
  • 0

#15 Host_curmande_*

Host_curmande_*
  • Host

Odesláno 01.01.2010 10:48

eh no drax si samozrejme zase musí hrát na velkýho machra........
ale my sme přišli do dztka a byla tam druha parta ......jelikoz sme s eustachem celej den mluvili nejakou zkomolenou anglictinou a obcas nam ulitavalo fu....tak sme to rikali automaticky no a munen mi hodil odpor zirkon a pak ten gamabimbas nebo jak se menoval no munen na me vystrelil tak sem do nej sel a pak ke me pribeh bez odporu ten tlustej a jeste me sejmul....no a k ty f10 to ze mam jako nazev neco na f10 neznamena ze to vykrikuje to jakej mam nazev toho macra
...a ty chaty co sem zacernil sme si psali s eustachem a nemusí to vidět každej

.....jo a ještě dodam že sem do toho orka nemlatil ja sel do munena a on mi sel do zad a sejmuli me tak behem 5 sekund takze sem nemel sanci se ani otocit na toho orka

....jo mozna to neni na tech screenech videt ale jich bylo asi 5 ..a my sme byly 3....takze prosím pomlc draxi
  • 0

#16 Host_Osliarcha_*

Host_Osliarcha_*
  • Host

Odesláno 01.01.2010 10:50

..no tak ja vam napisu jak to bylo,

Prisli jsme do dz, hned v prvni mistnosti jsme potkali tu partu, my psali to co vidite na screenech "Radoby nase RP" . ... no ono v Te dobe urcite Ukrajince taky nikdo neznal . takze asi tak 1:1 na vynikajici RP.

CHteli jsme odejit, ale pak jsme se press tell dohodl s jednim hracem z druhe party ze dame fight. At je trosku sranda (oziveni).. Tak proc ne. Prvni kdo zautocil ale nebyl nikdo od nas ale nybrz Gemineus haze odpor na mne a pise ze zemru. Zacina boostit (brano jako boj) vychvaluje se mizenim do stinu , tak pouziju svitek na TS a jdem do sebe... strhla se bitka nacez koukam do vypisu ze hry ze najednou odpor od xanos kross a zirkon, no nuteklo ani par vterin a uz byli v dz. Zirkon masivne posiluje buffama Geminea ve ferovem boji proti Eustachovi .Po te co i pres "kamaradicske" boosteni umrel. Teda musim dodat ze na Geminea utocil jen Eustach ... coz Omne se rict neda na mne utocil jeste dotycny provinilec bez odporu (snazil se mi vyrazit rukavice coz nejde , ale tak aspon se clovek zasmeje).

No a pak RP privolany Zirkon telem mi Mordenkainen's disjunction vse sundal (sr)
a pak mne zkamenel.

Pripomina mi to diskoteky, kdy byl jeden ten nejslabsi prudic (vzdy vyprovokuje bitku

a pak v ustrani kouka a fandi kdyz nabehnou jeho silnejsi kamaradicci. Tem se rika u nas.. psat to nebudu cele at se nekdo nenastve trebas "Mr*ky").

No mozna to byla odplata za to ze tusim dva dny predtim s postavou Mate na mne (Eustach) zautocil v dz za polozeni pasti . teda zacal mi strilet do zad, ale to jak psano nahore je jeho styl vyrizovani veci... no zemrel a po te co ho Havran zvedl tak mi hned napsal ze si mne najde. Tak asi ooc to psal tak si mne nasel s jinou postavou, ale ta mne taky nezabila a tudiz ho nenaplnila euforii z me herni smrti :wink:

tak snad vse...
  • 0

#17 Host_Osliarcha_*

Host_Osliarcha_*
  • Host

Odesláno 01.01.2010 11:01

mno  jo to je celej curmík příjde nadává , provokuje napadne člena party nekdo jinej ho sundá (zjevne ho nekdo pobliž zvedl kvuli postihu) a už brečí na fóru nehledě na svoje přestupky to je snad klasika u něj  a ještě se to tu snaží hrát na dm a má na všech screenech schovaný chat  a mít fu.. pod  f10 je hodně drzý teda
a curmiku  100% si mlatil i ty do něj a taky bez odporu navíc ste šikovně udělali screeny aby nebylo videt kdo vlastne zacal ( pravdepodobne eustach a spol napadl druhou skupinku) což by znamenalo že tys ho napad bez odporu  :wink: 
takže v podstate jedinej prokazanej prohřešek
eustach  nadavání
leton nadávání

btw provokovat partu s postavou co sundam i nožema na šití pak se schovavat za merina a eustacha a nasledne eště brečet na foru + se zajisté smát chciple partě po tellu (to seš celej ty :wink:  )  seš fakt velkej machr když máš za sebou dva partaky s ultra výbavoou ale sám proti renkovi bys vychlastal haste a zastavil až na trhu jak te znám a provokoval ho v no pvp jak máš ve zvyku

Zobrazit příspěvek

nebyls tam , tak se nevyjadruj je to zas h.. za h.... jak te vsichni zname
  • 0

#18 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2010 11:05

..no tak ja vam napisu jak to bylo,

Prisli jsme do dz, hned v prvni mistnosti jsme potkali tu partu, my psali to co vidite na screenech "Radoby nase RP" . ... no ono v Te dobe urcite Ukrajince taky nikdo neznal . takze asi tak 1:1 na vynikajici RP.

CHteli jsme odejit, ale pak jsme se press tell dohodl s jednim hracem z druhe party ze dame fight. At je trosku sranda (oziveni).. Tak proc ne. Prvni kdo zautocil ale nebyl nikdo od nas ale nybrz Gemineus haze odpor na mne a pise ze zemru. Zacina boostit (brano jako boj) vychvaluje se mizenim do stinu , tak pouziju svitek na TS a jdem do sebe... strhla se bitka nacez koukam do vypisu ze hry ze najednou odpor od xanos kross a zirkon, no nuteklo ani par vterin a uz byli v dz. Zirkon masivne posiluje buffama Geminea ve ferovem boji proti Eustachovi .Po te co i pres "kamaradicske" boosteni umrel. Teda musim dodat ze na Geminea utocil jen Eustach ... coz Omne se rict neda na mne utocil jeste dotycny provinilec  bez odporu (snazil se mi vyrazit rukavice coz nejde , ale tak aspon se clovek zasmeje).

No a pak RP privolany Zirkon telem mi  Mordenkainen's disjunction vse sundal (sr)
a pak mne zkamenel.

Pripomina mi to diskoteky, kdy byl jeden ten nejslabsi prudic (vzdy vyprovokuje bitku

a pak v ustrani kouka a fandi kdyz nabehnou jeho silnejsi kamaradicci. Tem se rika u nas.. psat to nebudu cele at se nekdo nenastve trebas "Mr*ky").
No mozna to byla odplata za to ze tusim dva dny predtim s postavou Mate na mne (Eustach) zautocil v dz za polozeni pasti . teda zacal mi strilet do zad, ale to jak psano nahore je jeho styl vyrizovani veci... no zemrel a po te co ho Havran zvedl tak mi hned napsal ze si mne najde. Tak asi ooc to psal tak si mne nasel s jinou postavou, ale ta mne taky nezabila a tudiz ho nenaplnila euforii z me herni smrti  :wink:

tak snad vse...

Zobrazit příspěvek

K tomuhle musím říct jen jedno....zcela ti věřím páč bez nějakýho přehánění tohle je přesně jeho styl hry a k Zirkonovi se vyjadřovat nebudu . Páč tu každej ví jak to s ním je....pokud je tu sám odpor se nekoná...pokud je tu s někým obvykle s Vaeglem tak hned lítaj odpory. Nicméně trvám na tom,že pokud tam byl nějakej prohřešek měl se řešit zasláním screenu DM a ne žalováním na foru.
  • 0

#19 Host_Osliarcha_*

Host_Osliarcha_*
  • Host

Odesláno 01.01.2010 11:55

Zobrazit příspěvek

Dotycne slovo f*ck neni sprosty pokud mas trochu logicky uvahy a pokud si zil nekdy v cizine jako ja trebas, tak vis, ze to znamena v tehlete situaci toto: hergot
- sakra
  • 0

#20 Host_curmande_*

Host_curmande_*
  • Host

Odesláno 01.01.2010 12:03

no jo me nenapadlo poslat to dmkum abych je neotravoval i na silvestra
  • 0

#21 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2010 13:14

Omlouvám se vím že bych sem neměl psát, ale já si nemůžu pomoct.

Dotycne slovo f*ck neni sprosty pokud mas trochu logicky uvahy a pokud si zil nekdy v cizine jako ja trebas, tak vis, ze to znamena v tehlete situaci toto: hergot
- sakra

Hehe kupodivu, mám bratrance z anglie a pamatuju si, že když se jednou naštval u hry a ujelo mu tohle slovíčko, tak dostal od matky nařezáno na holou. Jako to snad nemůžeš myslet vážně ne? Když se kouknu na překlad tak ano, opravdu ten nejmírnější překlad toho slova je zřejmě sakra, ale tahle "nadávka" určitě nebyla určena ke klení, nýbrž k urážce a když se koukneš na definici sprotého slova.

Sprostá slova (sprosté slovo odborně nazýváme vulgarismus) vyjadřují negativní a silně emotivní postoj k věci či člověku, vůči nimž jsou směrována

Tak z toho jasně plyne že to bylo použito jako sprosté slovo. Opravdu to je úroveň...
  • 0

#22 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2010 13:22

Jak to tu tak ctu, tak mi prijde ze se obe strany domluvili aby nam udelali vtipneho silvestra, ze mam pravdu?
  • 0

#23 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2010 13:30

Dotycne slovo f*ck neni sprosty pokud mas trochu logicky uvahy  a pokud si zil nekdy v cizine jako ja trebas, tak vis, ze to znamena v tehlete situaci toto:  hergot
- sakra

Zobrazit příspěvek

Ma pravdu ten pan.

Tak ci tak, zadam vroucne dotycne, aby hrali v cestine, myslim ze EN/US serveru je hrozna fura a jestli mate onu potrebu se vyjadrovat anglicky tak tam se muzete doslova vyradit do haleluja ;)

Neni to nikde vylozene zakazane to ne, ale kuprikladu me osobne by to zkazilo veskerou RP atmosferu, tim jsem si jist. Na druhou stranu napriklad elipsuv nebo eliteruv herflig to je radost si zahrat, zkuste to nekdy s nima, abyste videli, ze se da pekne cizy jazyk s cestinou skloubit a docilit pobaveni pritomnych hracu a o to by nam preci melo jit predevsim, no ne? :)

Stastnej novej rok
  • 0

#24 Host_curmande_*

Host_curmande_*
  • Host

Odesláno 01.01.2010 14:54

hehe no dobre anglicky mezi lidma mluvit nebudem ale mezi sebou muzem ne?:) kdyz nejsou pobliz hraci

....mimochodem taky stasnej novej rok wekslo
  • 0

#25 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2010 14:55

já doufám, že jednou přijde den osvícení nebudou tu takové kraviny furt :) doporučuju mu příště whisnout "ok, zabils mě s pomocí kamaráda bez odporu, gratuluji, nebudu to dávat na forum, ale vrátí se ti to, jen si počkej", on napíše "jo jasně vole neumíš to hrát tak to nehraj" a za pár dní najít zabít okrást nezájem :)
  • 0

#26 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 01.01.2010 18:10

On jde nekdo do PvP s necim jinym nez sorckou ? Noobove. :wink:
  • 0

#27 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2010 18:41

Skoda ze sa zrusilo rezanie hlav to by bolo srandy :) tolko ludi v ocistci joooj :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních