Dotazy
Odesláno 30.12.2009 20:04
Mám pár otázek, mohl by mi někdo odpovědět nejlépe nějak přehledně.
1) Jaká je ted návštěvnosti demony?
2) Do jaké míry je nový hráč znevýhodněn oproti stavajícím?
3) Má demona funkční ekonomiku, funguje nabídka i poptávka? popř. volný trh
4) Do jaké míry zde hráči hrají RP.
5 ) Je RP podporováno ze strany DM či WB? Pokud ano, do jaké míry?
6) Jsou npc koncipované spíše pro PB nebo se dají zvládnout i se základními buildy - třeba pureclassy...
7) Dá se začínat sám nebo potřebuju partu?
8) Existují ve hře nějaké spolky do kterých mohu jít, jsou to DM spolky nebo hráčské spolky?
9) Dají se zkušenosti získávat i jinak než zabíjením monster ? Jakýkoli způsob - někde bylo třeba odstranování pastí za xp atd... Zajímají mě všechny možnosti
To by prozatím stačilo.
Odesláno 30.12.2009 20:53
ad 2.
1. Stale docela velka, na to jak je tahle hra stara
2. Mno tak to zalezi na hraci samotnem. Ma jistou nevyhodu v tom ze tu nikoho nezna, a ze nevi co, kde a jak, ale to jsou veci ktere se vcelku rychle daji zmenit.
3. Kupodivu ma.
4. Zaloz si postavicku a zjisti si toto sam

5. Mno jak z DM strany nevim, ale vim o dost zmenach ktere sme delali v modulu jen ciste kvuli RP.
6. Tohle si budes muset zjistit sam. Ale vicemene se da rict ze s equipem se na nohach udrzi cokoliv.
7. S partou je to snazsi.
8. Jo existuji. DM spolku tu myslim tolik neni.
9. Jo daji, ale nepamatuju si je vsechny. Zaloz si postavicku a zkousej

Odesláno 30.12.2009 21:00
Nevím kde to hodit tak jsem to dal zde.
Mám pár otázek, mohl by mi někdo odpovědět nejlépe nějak přehledně.
1) Jaká je ted návštěvnosti demony?
2) Do jaké míry je nový hráč znevýhodněn oproti stavajícím?
3) Má demona funkční ekonomiku, funguje nabídka i poptávka? popř. volný trh
4) Do jaké míry zde hráči hrají RP.
5 ) Je RP podporováno ze strany DM či WB? Pokud ano, do jaké míry?
6) Jsou npc koncipované spíše pro PB nebo se dají zvládnout i se základními buildy - třeba pureclassy...
7) Dá se začínat sám nebo potřebuju partu?
8) Existují ve hře nějaké spolky do kterých mohu jít, jsou to DM spolky nebo hráčské spolky?
9) Dají se zkušenosti získávat i jinak než zabíjením monster ? Jakýkoli způsob - někde bylo třeba odstranování pastí za xp atd... Zajímají mě všechny možnosti
To by prozatím stačilo.
Rád bych předeslal, že to je velmi subjektivní. Že jsem nebyl za poslední čtvrt rok moc ve hře, ale na druhou stranu jsem všude byl, všechno mám a všechno znám takže si dovolím o tom mluvit. Btw některa data jsem si vycucal z prstu a odhadl :o)
1)Nekde na strankach SOZ jsou tusim konkretní statistiky návštevnosti serverů. Jinak teď přes svátky je docela plno ve špičce kolem 35+ bych řekl. Není to zas tak dlouho co se do hry na demone stala fronta na GP klientu.
2)Se znalostmi nwn mechaniky se da při aktivním hraní chytit docela rychle.
3),,Ekonomika,, na demoně je docela rozsáhla kapitola.. Takže bych to zkrátil spíše na to, že pokud nejsi v něčem nejlepší a konkurence se neobjeví měsíc kvůli práci v realu tak se o dost víc vyplatí obíhat poklady. Každopádně je to subjektivní.
4)RP na demoně je jednou nahore jednou dole... při nejakych velkych global guestech když se zapojí nebo je zapojeno 60% serveru do příběhu se to hemží Icčkama na foru a davy ve hre hraji svou roli. Pak sou období ticha, kdy vevodí situační trhové RP. A ooc tlachání v partách s drobnými vyjimkami. Opět bych to shrnul, že RP na demoně je velmi umělé, nucené ve vetšině případech.
5)Záleží na xichtu :o) S rozumem a aktivníma DM/WB to jde docela slusne. Ale nepocitej s tim ze prides a pujde to samo. Kazdopadne ted je aktivita DM řekl bych minimalni, ale když se zacne dit něco zajimaveho tak verim tomu ze pridjou a podpori.
6)Díky silnému equipu se dá pořešit vše. Obzvlášt když na vetšinu drsnějších lokací se začinají vyvíjet systémy kde je potřeba kolem 4 lidí v partě, kde se navzájem doplní i šmudlové.
7)Vše je lepší v partě včetně systému pokladů, který generuje poklad dle počtu členů družiny. Bonusy na XP za druhy v partě.. Ale platí zde pravidlo lepší sólo než s partou blbounu nepoužitelnejch :o)
8)Hráčské spolky jsou, vetsinou to je
1.Lord + ochranci ( Alicijsky hrad )
2.rebeLOVE ( Pevnost rudého draka )
3.Straznici
4.Armáda ? Nevím jak to ted konkrétně je
5.Pak je spousta velkých part, které spolu craftí, obíhají poklady, šikanují ostatní atd.
9)Z craftu ani za cas ve hre XP nepribivaji, XP se dají získat převážne za zabíjení mobů, par začatečnickych guestu cca do 4 lvl. Za odpasteni získáš nejaky drobný xp ale když na 30 lvl dostanu 25xp za past tak je to moc .o)
Odesláno 31.12.2009 13:36
Odesláno 31.12.2009 14:17
To by prozatím stačilo.
da sa ale je to take mizive, ze sa na to spoliehat nemozes.

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních