Skočit na obsah

Fotka

HORNIK

• Please log in to reply
15 odpovědí na toto téma

#1 cailik

cailik

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 63 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2009 16:55

potreboval bych poradit na jaky skilu zacnu koapt jake kovy a a kde diky
  • 0

#2 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2009 17:08

nejsem si 100% jistej, ale neni to vzdy po 100?
  • 0

#3 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2009 17:43

ano po 100 kde a ktore sa popytaj RP v hre, poradim ze prvy navstiv ten dol co je pri cintorine
  • 0

#4 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2009 20:29

ano po 100 kde a ktore sa popytaj RP v hre, poradim ze prvy navstiv ten dol co je pri cintorine

Zobrazit příspěvek

šmarja Ayko, ty snad způsobíš že začnu být na "RP" alergickej.
  • 0

#5 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2009 21:25

měď, bronz(holt tady se rovnou kutá), železo, stříbro, zlato, syenit, rubicid, verdicid a dál ti to zatím může být fuk

je to vždy po 100 bodech skillu, první dva kovy jsou za hřbitovem, železo v rudých horách, stříbro v dračích horách, zlato ve zlatém dole, to ti pro začátek stačí
  • 0

#6 A-I

A-I

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2009 06:16

skill je po 100, ovšem kopat nový druh rudy jde už při (k*100 - bonus za sílu bez jakéhokoliv boostu), ne?

např: bronz už jde kopat se skillem 95 pro postavičku se základní silou 20(+5).
  • 0

#7 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2016 23:25

Mam takovou otázku, proč se tavení skilluje mnohem dýl než kutání? Docela mě to rozčiluje, nakutám 100vku a nataveno mam cca 60, ted je to tak ze natavim celej inventář a když to vyjde šoupne mi to jeden bodík. Furt musim kutat měď jen abych dojel skill v tavení.

• 0

#8 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2016 02:14

Taveni bylo vzdy obtiznejsi kvuli ex zbranim, ted je taveni trochu nedomysleny, resp. jeho dulezitost. Aby bylo jen na taveni rudy je docela blby.. btw u hornika se vykasli na taveni.. maximalne po zlato, pak na to kasli kovari si vytavi sami.. ikdyz vlastne nevim jak to ted je s novejma kovarema, kdyz je taveni pri kovani pro obchodnika uz ted jenom na skodu  :wink:

• 0

#9 KrutorMortalus

KrutorMortalus

Starší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPip
  • 399 Příspěvků:
  • Interests:Mort

Odesláno 30.01.2016 11:48

Já jsem třeba rozjel plátnéře a tavit se mi nechce znamená to, že horníci od zlata vejš netaví?

• 0

#10 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2016 12:15

Já zas nechci jen kopat a až se dostanu někam na verdicit nebo tak, kováři co tu jsou ted přestanou logovat a jiný kováři mi řeknou že netaví, ať si strčim rudu za klobouk a doesu jim ingoty:-)  Faktaby člověk naskillil tavení musí natavit tak dva tisíce rud, a to je fakt moc

• 0

#11 Modrin

Modrin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 315 Příspěvků:
  • Interests:Narden - Lovec a stopař
    Žiži Sršáň - Příslušník nižšího kléru, ozbrojená pěst řádu
    Jorg Drogunov - jeden z posledních žoldnéřů legie Jih

Odesláno 30.01.2016 12:45

Já zas nechci jen kopat a až se dostanu někam na verdicit nebo tak, kováři co tu jsou ted přestanou logovat a jiný kováři mi řeknou že netaví, ať si strčim rudu za klobouk a doesu jim ingoty:-) Faktaby člověk naskillil tavení musí natavit tak dva tisíce rud, a to je fakt moc

Zda se ti to moc? Tak to snizime na polovinu. Porad moc? Tak jeste na polovinu. Musis tavit v peci? Dame spec item do invu. Chlape, myslim ze uz hrajes hoodne dlouho, byt s prestavkou, abys vedel jak je to s nastavenim primerene obtiznosti a s primerenym uspokojenim spojenym prave s prekonavanim teto obtiznosti. Je ale ovsem pravdou, ze nekomu staci k tomuto opravdu velmi malo. Mysleno v dobrem, samozrejme.
  • 0

#12 KrutorMortalus

KrutorMortalus

Starší učeň

• PipPipPip
  • 399 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2016 13:56

Mě by spíš zajímalo jak je to v současný době s tavením u kovářů a plátnéřu a exc výrobkama.

• 0

#13 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2016 14:27

Zda se ti to moc? Tak to snizime na polovinu. Porad moc? Tak jeste na polovinu. Musis tavit v peci? Dame spec item do invu. Chlape, myslim ze uz hrajes hoodne dlouho, byt s prestavkou, abys vedel jak je to s nastavenim primerene obtiznosti a s primerenym uspokojenim spojenym prave s prekonavanim teto obtiznosti. Je ale ovsem pravdou, ze nekomu staci k tomuto opravdu velmi malo. Mysleno v dobrem, samozrejme.

Jo něco jsem odehrál, baví mě to tu zas po dlouhý době. Horničinu jsem dělal i tenkrát, jen jsem asi netavil.

Já si nijak nestěžuju, jen mi přijde nefér dodělat skill v kopání a muset nakopat cca čtyřnásobek, abych dostal a plno skill v tavení, jde o to že je to nesouměrný a irituje mě hláška "Těžba tohoto materiálu je pro tebe nadná"

/ Tak tedy otázka na kováře, tavíte si, nebo stačí když Vám budu prodávat jen rudu?

• 0

#14 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2016 15:27

No třeba já s kovářkou tavím až po adam a plátnéřka myslím verd,páč  další rudy už se nikomu nechtěli kopat na tavbu:D protože tak jako kopáč i kovář/plátnéř na to potřebuje hromadu rudy co nevyužije ....respektive kovář může nakovat hroty,plátnéř pouze neprodejný knoflíky:D

• 0

#15 Hilip

Hilip

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 233 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2016 15:37

Já třeba jedu horníka a jedu s ním i tavení právě kvůli té změně co se týká ex a neex výrobků. Pro kováře/plátnéře už je to docela zbytečné si tavit a jako horník si to sám naskilluješ, sice je to fakt nechutný opruz a už jsem kvůli tomu i několikrát na verdu chcípl, ale zase pak můžeš třeba i za víc prodávat ingoty (to záleží na tobě). Já to spíš dělám proto, že se za tu postavu už nudím. :) A taky mám líné kámoše kterým se nechce skillovat tavení a já je pomalu musím nutit do toho aby si aspoň vyskillovali to hlavní řemeslo. :D Na nikoho ale přímo nenarážím ( Nillit.e) :)

• 0

#16 KrutorMortalus

KrutorMortalus

Starší učeň

• PipPipPip
  • 399 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2016 20:33

Takže v současný době na výrobu exc itemů není třeba tavení. To je dobře ;)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních