Thunderbird
Odesláno 27.09.2009 09:20
Odesláno 27.09.2009 09:40
Pouziva nekdo? Da se nejak nastavit aby postu ze schranky, nestahnul ale zkopiroval? a da se pripadne nejak stazena narvat zpet do schranky? :D
No za predpokladu ze myslis POP3 pristup k postovej schrane, tak urcite to ide nastavit .. v nastaveni uctu musi byt neco ako "Ponechat spravu na serveri" a bude tam aj nieco take, ze spravu zo serveru ma zmazat az ked bude zmazana lokalne .. alebo nemazat nikdy.
Odesláno 27.09.2009 09:42
No za predpokladu ze myslis POP3 pristup k postovej schrane, tak urcite to ide nastavit .. v nastaveni uctu musi byt neco ako "Ponechat spravu na serveri" a bude tam aj nieco take, ze spravu zo serveru ma zmazat az ked bude zmazana lokalne .. alebo nemazat nikdy.
myslel sem si to :) ok, a reuplod posty? :D to je zas dotaz od kamosky co si stahla 400 mailu do notesu a je zoufala
Odesláno 27.09.2009 10:14
No obavam sa, ze pomocou POP3 to nie je vobec mozne .. upload by bol mozny pomocou IMAP protokolu, ale to musi pravdaze podporovat mail server > kazdopadne transfer mailov medzi lokalnym POP3 uloziskom a IMAP kontom som nikdy neskusal .. prave z dovodu, pre ktory hladas riesenie pouzivam vyhradne IMAP :)myslel sem si to :) ok, a reuplod posty? :D to je zas dotaz od kamosky co si stahla 400 mailu do notesu a je zoufala
Odesláno 27.09.2009 10:16
ok, diky :)No obavam sa, ze pomocou POP3 to nie je vobec mozne .. upload by bol mozny pomocou IMAP protokolu, ale to musi pravdaze podporovat mail server > kazdopadne transfer mailov medzi lokalnym POP3 uloziskom a IMAP kontom som nikdy neskusal .. prave z dovodu, pre ktory hladas riesenie pouzivam vyhradne IMAP :)
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních