UNGENT REAGOVAT Je pochopitelné, že byste mohla být trochu obavy, protože nevíte, ale já jsem lukrativní byznys návrh zájmu podělit se s vámi. Dostal jsem tvůj odkaz na mé hledání někoho, který je v souladu s mým navrhované obchodní vztah. Já jsem pan Patrick KW Chan, výkonný ředitel a finanční ředitel z Hang Seng Bank Ltd jsem skryté obchodní doporučení pro vás. Já musíte mi pomoci při realizaci podnikatelského projektu z Hongkongu do vlasti. To je přenos velké sumy peněz. Vše o této transakci musí být právně učinit bez zádrhel. Prosím, zkuste dodržovat velmi diskrétně ve všech záležitostech, na toto téma. Jakmile prostředky byly úspěšně převedeny do vašeho účtu, sdílíme v poměru k dohodnuté oběma z nás raději se mě na můj soukromý e-mailovou adresu (patrickchung_2007@yahoo.com.hk) a nakonec po tom budu poskytovat více informací? Je tato operace. Prosím, pokud nemáte zájem smazat tento e-mail a ne lov mě, protože jsem vložil svou kariéru a život mé rodiny jsou ve hře s tímto podnikem. Přestože se odvážil nic nezíská. Vaše nejbližší reakci na tento dopis ocenil. Kind regards, Pan Patrick Chan

Co vás v e-mailu pobavilo..
Započal
Paul325
, 09.09.09 22:05
6 odpovědí na toto téma
Odesláno 09.09.2009 22:05
Další zajímavej spam.. ale tyhle počeštěný zprávy sou brutus
Odesláno 09.09.2009 22:39
Du do toho. Hned mu napíšu.

Odesláno 10.09.2009 09:45
Napišme mu všichni, že jsme z Demony a že soucítíme, a každý mu pošleme jednu virtuální zlatku
Odesláno 11.09.2009 11:37
Až v pondělí dorazim domů, tak se klído ozvy a do svatyně vyrazíme
pokud se mne nebojíš

pokud se mne nebojíš

Odesláno 11.09.2009 12:26
No že seš to ty tak si můžeš vybrat...
Bud sexy chlapák, byť v poslední době krapet zarostlý a vonící po ginu.. (Kallor)
nebo sexy mrštná fešanda bez vady na kráse (s tou bych tam šel teda určo víc raději) (Lorn)
Bud sexy chlapák, byť v poslední době krapet zarostlý a vonící po ginu.. (Kallor)
nebo sexy mrštná fešanda bez vady na kráse (s tou bych tam šel teda určo víc raději) (Lorn)
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních