Skočit na obsah

Fotka

Mard

• Zamčené téma Téma je zamčeno
24 odpovědí na toto téma

#1 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2009 21:31

Jedno napadení bez odporu.

Přiložený soubor  bez_odporu.JPG   208.27K   288 Počet stažení

Pak resskill...

Přiložený soubor  resskilu.JPG   252.07K   240 Počet stažení
  • 0

#2 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 08.09.2009 22:03

Mozkovo obrazek ze hry. Z nejakych tech. duvodu to sem neslo dat, tak snad mu to omluvite:).

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  hm....JPG   154.16K   253 Počet stažení

• 0

#3 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2009 22:04

To je ovšem velice zajímavé.
  • 0

#4 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2009 22:08

Kdyz se porovnaj screeny tak se mi zdá že Drakon dal odpor Mardovi a pak při screenu ho zrušil aby to na oko vypadalo.
Pže mard odpor nedával, ale měl ho od Drakona. Tudíž Mard jediný co porušil je resskill.
  • 0

#5 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2009 22:10

nene proste bug
  • 0

#6 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2009 22:10

kdybych odporo vykliknul, aby to vypadalo na oko, jak jsi řekl.. jeho ikonka vedle jména by se na mě furt mračila ;)
  • 0

#7 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2009 22:16

noo resskill byl tak ze jsem te ressl a kard zautocil na tebe (pritelicek) drakon ho zabil a to Marda vyotcilo no asi te zabil a pak znovu ressl ...a uz tam nebyl :)
  • 0

#8 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2009 22:18

noo resskill byl tak ze jsem te ressl a kard zautocil na tebe (pritelicek) drakon ho zabil a to Marda vyotcilo no asi te zabil a pak znovu ressl ...a uz tam nebyl :)

Zobrazit příspěvek

takže ty jsi toho karda na mě vlastně poslal úmyslně, aby jsi mě mohl znovu zabít...
  • 0

#9 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2009 22:19

sel automaticky...
  • 0

#10 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2009 22:21

sel automaticky...

Zobrazit příspěvek

a proč ji ho teda vyvolal, když jsi věděl že pujde automaticky ? :) jo vlastně aby jsi měl důvod mě znovu sundat, sorry :)
  • 0

#11 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2009 22:23

to mas jedno jeslti si ja na tebe zavolam vlka na 5 lvl nebo ty na Marda sorcku ne?
  • 0

#12 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2009 22:25

Já na tebe někoho volal ? Krom klerika teda, aby ti pomohl... jinak vim prd. Myslíš že bych měl nutkání dělat ze sebe tebe a vyhonit si nad tebou ego? Navíc cizí sorckou ?
  • 0

#13 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2009 08:02

Mně se líbí hláška "mard je [sedmikráska], sundal jsem ho už asi 4x" :smile:
řezání hlav už není a o RP ani nemluvě, někde si na něj počkejte na fešáka :)
  • 0

#14 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 09.09.2009 08:16

Zajímavej problém, ale kdyby Drakon zrušil odpor, tak by přece v playerlistu měl od marda zkřivenej ksicht (druhá strana odpor má) a drakon to tak neviděl, přitom mard to měl vpohodě.

no co ste oba bugeři :smile:
  • 0

#15 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2009 08:27

Tam byl jasnej ress-kill, největší svinstvo všech svinstv , 5 lvl dolů + vybílení inventáře na novo. Měl postihy a přítelíček se dal kdykoliv odvolat. Nenjen propustit nebo jak to je v češtině ale stačio na něj kliknout a dát Follow me a on be odletěl.

Nebo se to jen tak přejde ? No asi jo :smile: :dntknw:
  • 0

#16 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2009 09:31

Tam byl jasnej ress-kill, největší svinstvo všech svinstv , 5 lvl dolů + vybílení inventáře na novo. Měl postihy a přítelíček se dal kdykoliv odvolat. Nenjen propustit nebo jak to je v češtině ale stačio na něj kliknout a dát Follow me a on be odletěl.
Nebo se to jen tak přejde ?  No asi jo  :smile:  :dntknw:

Zobrazit příspěvek

a máme tu posledního vystřízlivělého ze srazu :D sme komplet :D
  • 0

#17 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 09.09.2009 11:22

Ja si proste nemuzu pomoct ale na Mozkovo skreenu mne chybi takova ta hlaska Rashant de Aers te nema v oblibe:). Ja nevim jestli ej to jen muj postrech nebo to tam neni naschval. Jelikoz jeho okno logu je uplne otevrene a zavina pocatecnim logem Demona verze bla bla bla. A podtim proste nevidim to ze mu ci obracene hodil Odpor. By to tam bylo videt:). Amen:).
  • 0

#18 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2009 11:35

Bylo to tak, předtim sme byli ve městě a měl sem od něj odpor, pak se odlogl, já šel ven, on přišel napadl s tim že odpor má. Ale já prostě od něj už odpor neměl, od chvíle kdy se odlogl, ani se mi nevyspalo nic že by mi ho znovu hodil ;)
  • 0

#19 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2009 11:36

taky na to koukám, jedinej odpor tam má moje Lorn, kterej sem zapínal já sám
  • 0

#20 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2009 12:27

Ja si proste nemuzu pomoct ale na Mozkovo skreenu mne chybi takova ta hlaska Rashant de Aers te nema v oblibe:). Ja nevim jestli ej to jen muj postrech nebo to tam neni naschval. Jelikoz jeho okno logu je uplne otevrene a zavina pocatecnim logem Demona verze bla bla bla. A podtim proste nevidim to ze mu ci obracene hodil Odpor. By to tam bylo videt:). Amen:).

Zobrazit příspěvek

No sice to tam napsany nema v logu. Log ma vyjetej celej. Ale má je oba červené - z čehoz se dá za normální situace usuzovat že na ně odpor měl/má - což není porušení pravidel.
Spíše ten resskill je horší pro něj.

Edit: Nechcete mi snad tvrdit že zaútočení na postavičku která je vůči mému postoji celá červená je porušení pravidel? To bychom je tu porušovali pak všici, že? :smile:
  • 0

#21 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2009 13:00

K odlogum: Zde asi nedoslo k poruseni pravidel o odporech, jako spis o nejakem k odlogovavani (ted presne nevim). Kazdopadne kdyz postava odlogne, a relogne na ten sam server (neprobehl rest.), zustanou ji nastavane odpory, ale pro postavy jez zustaly na serveru ne. Takze zde bych spis resil proc se mozek odlogl.

Nicmene do tohoto topicu by nemely co remcat jine postavy (tim mam na mysli i sebe) nez akteri a DM.
  • 0

#22 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2009 13:50

K odlogum: Zde asi nedoslo k poruseni pravidel o odporech, jako spis o nejakem k odlogovavani (ted presne nevim). Kazdopadne kdyz postava odlogne, a relogne na ten sam server (neprobehl rest.), zustanou ji nastavane odpory, ale pro postavy jez zustaly na serveru ne. Takze zde bych spis resil proc se mozek odlogl.

Nicmene do tohoto topicu by nemely co remcat jine postavy (tim mam na mysli i sebe) nez akteri a DM.

Zobrazit příspěvek

vono je to fakt v prohřešcích :D tak proč na to drakonek na klientu odkazoval jako pro pobavení?? tak já už teda nic nenapíšu no když je to jako vážný :)
  • 0

#23 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2009 14:35

1)jak tak koukám kard (pes) utočil 1 kolo pak už ne takže bych předpokladal že ho mard zavolal
2) drakon utočil na psa nadale i když už pes neutočil na nej ( 5 utoku to je pro nej vic jak 1 kolo jelikož si mezi nima eště vzal zbran takže
3 ) z toho vyplívá že po resu pes utočil na drakona pak si ho mard zavolal a drakon mu dal dve rany vytah zbran dobeh psa a mlatil dál - nvm jak pro některe lidi ale pro mě utok na přitelička - utok na postavu ( nebo snad mužu vzít třeba bulvu a zabijet lowlevli bez odporu? težko :dntknw: ) z čehož vyplívá že mard vykuchal drakonka v sebeobraně(obraně milovaneho mazla) a pokud vim tak zakaz resskilu neplatí pokud oživený a nekoho utočí
dejme tomu že de postava A a B po dz A zvedne C C zautoči na B a A na něj nesmí? blbost

btw když se človek pořadne podívá tak ti dva jen blbli z legrace viz mard mlati drakona drakon mlati marda a mard healne drakona a pak mu hodi ničení kdyby ho chtel zabít mu nedá heal :laugh:
btw drakonku todle mě přijde jako snaha na něj něco navlíct:) + ta hláška výborně tohle sem chtěl takže si asi zase lognu a mrknu jak budeš zesranej na trhu na lavicce :smile:

jo zlatý voči kdyby tu nevznik flame tak si toho dm ani nevšimnou
  • 0

#24 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2009 15:11

Blbnuli z legrace :smile: :dntknw: Myslíš že kdyby to bylo z legrace tak by mi jeho chování vadilo a chtěl bych to dát na fórum ? Ne opravdu se na něj nic nesnažím na vlíct, ale tenhle hráč poslední dobou se mi zdá dost ujížídí. Ale co.. du se ze*rat na trh :D
  • 0

#25 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 09.09.2009 21:49

...a vyhonit si nad tebou ego?

Zobrazit příspěvek

Ten je dobrej :)