...dostalo se mi do rukou
Odesláno 20.08.2009 21:49
dostalo se mi do rukou a byl jsem požádán, abych to sem dal. Nějak se autorovi nelíbí, a já se mu nedivím, že je dovolené v noci házet imploze na trhu a tím pozabíjet hráče, kteří za to nemohou. Přeje si, abyste se k tomu vyjádřili a DM to začalo řešit a viníka opět dostatečně potrestalo.
Já u toho nebyl...
Odesláno 21.08.2009 09:36

Pouze dodám tolik, jako přímý svědek, že tyto mrtvolky nebyly první, ani poslední

těsně před výše uvedeným screenem to na trhu odnesly další dvě postavy, v lokaci u hradu další a k okrádání tam také došlo,
ale k tomu už se asi musí vyjádřit zúčastnění a poškození.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Rodina Golds
Odesláno 21.08.2009 10:41
Vse zacalo u me male elfinky Aini nedaleko Oliosova chramu, v mistech kde jak znamo rostou dve lisky. Aini se vydala na drevo jak je siparovym zvykem a po nasekani prvniho stromu blize k chramu se vydala velmi linym krokem se sekyrkou v ruce a na lehko bez jakekoli zbroje ci helmice k druhemu stromu o lokaci dal.
Kdyz tu nahle se objevila postavicka Govado a v dobe kdy Aini byla skoro u stromu ji predbehnul a zacal sekat strom pred ni.
No nebylo by to v aini povaze si to nechat jen tak libit

Chvili jsem pockal co se bude dit.......Govado zacal znovu sekat strom, tak jsem relognul za jinou postavu (nizsi level), poprosil klerika o ress a vyjadril se hraci Dirty Bastard IV co si myslim o jeho chovani (tellem jsem mu napsal ze je dobytek.....asi ne zrovna vhodny zpusob, ale byl to tak)
Lognul jsem zpatky za Aini a cekal na klerika. Klerik prisel a zvednul mne.....po chvili vybavovani se s klerikem a podekovani mu se u stromu objevil znovu Govado s nastavenym dislike.....mno nez jsem stacil jakkoliv zareagovat Govado lezel mrtvy po par ranach sekerou od klerika.
Govado prosel ocistcem, Dirty Bastard IV relognul za Soňu a daval dislike vsem mym postavam a zda se ze i jinym, coz nechapu co ho k tomu vedlo. Mno Eriana to schytala jak je dobre videt na obrazku a ano nebyla sama. Z mesce ji bylo Sonou vybrano neco pres 6mescu.
Tak posudte sami jestli to je koser nebo ne

Odesláno 21.08.2009 13:03
Velice dobrej příběh.. Kdybych to viděl na vlastní oči, tak se asi zasměju :-) Prostě si mu sekal strom. Já jsem byl taky nepříjemný když mi nekdo sekal strom. To že si byl od něj pár metříků, znamená že seš druhej, tak si chránil kde byl první, podle mne : )))) Kdo dřív přijde ten dřív mele, tohle přísloví je na demoně asi nejpouživanější.
By the way, ve tvém krásném příběhu není popsáno z jakého důvodu ten klerik co tě zvedal napadl a zabil Govada ? Govado tě zabil, protože si mu sekal strom, což já prostě chápu i když je to zbytečný. Ale proč klerik zabil Govada ? ta postava klerika viděla že je někde nějaký Dislike ? Nebo ses posral ještě dřív než se něco zase stalo a napsal si mu to tellu, pomoc mi kamaráde on má na mne nastaven Dislike.
Být já Govadem po této události a zabil by mne člověk bez varování kterej tě resnul, kde jeho postava nebyla přítomna tohoto ohavného činu a byla zavolána tellem aještě k tomu bych viděl ruzné relogy tvýho acc, tak bych se asi taky podivil, jen bychto neřešil jako on relogem.
Ve všech případech Govado si bránil svoje políčko orané, pak ho najednou zabila nějaká cizí uplně neznámá postava (vysvětlit proč ho ten klerik zabil), Bastard viděl že jsou tam relogy postav a ruplo mu u kompu v kouli jak již sme x-let zvyklý.
Já si myslím, že kdybys nerelogoval hned postavu prtotože ses obával o svých 500 zlatých v mešci a klerika sháněl na klientu, tak by k této situaci vubec nedošlo a Govado by ještě teď craftil šípy.
Samozřejmě tím bys asi oddálil to co se ted stalo. Přepokládám
V mesci jsem nemel ani zlatku.
Proc ho zabil klerik nevim ja se o pomstu neprosil.
U stromu jsem lezel dost dlouho na to aby si Govado muj mesec prohrabal nebo buh vi co chtel delat.
Cela situace u stromu byla v ramci pravidel v poradku opak netvrdim.
Kdo komu sekal strom je tady naprosto irelevantni.
Relogy probehli jen z aini na amoniu a zpatky.
Dislike jsem nikomu nedaval ani jednou.
Jedine pravidlo ktere jsem maximalne porusil ze jsem ho osocil do tellu, ale udelal bych to znova.
Odesláno 21.08.2009 13:14
pak ho najednou zabila nějaká cizí uplně neznámá postava (vysvětlit proč ho ten klerik zabil),
Kdyz na zemi uvidis rozsekanou mrtvolu hrdiny a o metr vedle postavu se sekerou, co si jakoby nic vedle te mrtvoly seka drivi, nemusis byt Einstein, abys dotycneho odhadl jako nebezpecne individum a pro jistotu ho oddelal....
Jediny poruseni pravidel, ke kteremu doslo, je relog a msta druhou postavou ze strany Soni .... Pripadne jeste poruseni pravidel ze strany mrtvolky, pokud nesetrvala ve hre dostatecnou dobu, aby ji mohl vrah po jejim zabiti okrast (tak 2-3 min).
2-3 minuty to nebyli....vyckal jsem na dalsi akci hrace a ta byla sekani stromu (z toho mi plyne, ze s s mrtvolou jaksi zkoncil)
Odesláno 21.08.2009 13:15
Odesláno 21.08.2009 13:27
Prosím Vás, pánové Anštajnové !
V příspěvku bylo napsáno toto,
"Lognul jsem zpatky za Aini a cekal na klerika. Klerik prisel a zvednul mne.....po chvili vybavovani se s klerikem a podekovani mu se u stromu objevil znovu Govado s nastavenym dislike.....mno nez jsem stacil jakkoliv zareagovat Govado lezel mrtvy po par ranach sekerou od klerika"
Takže co prosím vykládáte o tom že někdo někde potkal rozsekanou mrtvolu.
Prosím všimněte si té věty: ¨o chvili vybavovani se s klerikem a podekovani mu se u stromu objevil ZNOVU Govado - TO ZNAMENÁ ŽE GOVADO BYL PRYC, KDYZ BYLA MRTVOLA RESSOVÁNA POTOM SE CHVÍLI SPOLU VYBAVOVALI A PAK PŘIŠEL OPET GOVADO.
(škoda že nevím jak se to dělá červeně aby to pro pány Anštajny bylo jasně napsaný)
Takže vysvětlení pánů Anštajnů: Klerik s DM boostem viděl co se stalo x lokací mimo před x minutami???
Ariadno: Prosímtě přečti si ten text pořádně a pak reaguj. Zrovna od člověka jak seš ty bych něčekal takovu stupiditu
Druhej Anštajne: Ty se příště lépe vyjádři ať pak nevznikají šumy.

Odesláno 21.08.2009 18:40
O sorcce nic nevím, na PVP si dělá práve Govado. Hodinu před uvedeným incidentem jsem u něj byl v práci na pivku a zdál se v poho. Pak přijdu domu, vlezu do hry, posadim si postavičku na trhu na lavičku a bum imploze. Neřešil jsem to, bral jsem to jako jeho pojetí humoru. Pak ale sejmul dalších pár postav, které ho neznají. Hmmm, říkám si to je možná už moc. Po té co mě někdo zvednul se nějak Soňa s tou mou a dlašími dalšími dostala do hádky a venku za branami ji ta moje zabila, uznávám, trošku (dost) nečestně zezadu když se prala ještě s jinou postavičkou. Tím jsem to měl za vyřešené. Jenže pak přišla za mnou nějaká elfka (nevím přesně a jméno si nepamatuju) že vzala Soně asi 7 000 penízků, jestli to nechci. Řekl jsem že mrtvoly neobírám, ať si to nechá a ona na to, že to jsou peníze o ktreré Sona obrala na trhu postavičky po jejich sejmutí. Řekl jsem elfce, ať jim to tedy dá (to už mi přišlo opravdu trošku moc). Mělo to pak ještě pokračování mezi Sonou a mou krasavicí, ale o tom se zatím šířit nehodlám. Když s ním mluvíte osobně, zdá se normální ale ve hře je to krapítko jiný člověk (což je škoda), svoje vysvětlení pro to mám a možná každý kdo ho zná osobně.Se mi asi zdá. Se zase někdo zastává té kilerky Sony? :)
Ale né nebanujte ji, já chci vidět teprve srandu co nastane až si doexpí tu sorcku
K incidentu u stromu se vyjadřovat nebudu, ale mám postavy dobrého smýšlení a tak vím, že bych sotva někoho mordoval proto, že mi bere nějaké klacíčky.
Ještě že nejsem DM a nemusím to řešit

Odesláno 22.08.2009 11:18
Zajimalo by me docela, jak je to s tim, ze to dela kazdej patej. Mam to chapat tak, ze zabijeni implozi na trhu je bezna vec?
Ohledne akce u stromu, to resit nebudu....screeny nejsou a z vypraveni tam nedoslo k poruseni pravidel.
Odesláno 22.08.2009 11:33
No nejsem si jist, že každý pátej je klerikCo se tyce imploze na trhu, neni o cem diskutovat....seknutej za to bude o tom zadna.
Zajimalo by me docela, jak je to s tim, ze to dela kazdej patej. Mam to chapat tak, ze zabijeni implozi na trhu je bezna vec?

Odesláno 22.08.2009 13:06
Co se tyce imploze na trhu, neni o cem diskutovat....seknutej za to bude o tom zadna.
Ohledne akce u stromu, to resit nebudu....screeny nejsou a z vypraveni tam nedoslo k poruseni pravidel.
Já zažil i případ, kdy postava seděla na lavičce(AFK) a přiběhla si klerička co si tam chtěla sednout tak dala implozy, AFKujícího zabila, oživila a sedla si na tu lavičku....
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních