Skočit na obsah

Fotka

Neustálé pády

• Please log in to reply
18 odpovědí na toto téma

#1 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 11.03.2009 16:44

Čau
Hrál sem tu před pár lety (cca 2 roky) pod přezdívkou Whow a už tehdy začal ten problém, který se vám teď chystám popsat.
Nedokážu si to vysvětlit, ale po nějaké době ve hře (15 min +- možná i méně)se mi sekne hra tím způsobem, že běžím a naráz mám prázdný inventář, nic na sobě a nikoho nevidím prostě jako kdyby spadl server. Jediné co jsem zatím zkoušel je si odvirovat počítač, ale internetem to nebude, protože běžně hraju různé on-line hry, které mi toto nedělají. Jakoukoliv radu ocením, díky
  • 0

#2 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 11.03.2009 17:18

zkoušel jsi třeba snížit detaily a omezit různé grafické efekty ve hře? stejně tak snížení rozlišení by mohlo pomoct
  • 0

#3 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 11.03.2009 17:40

I nastaveni zvuku to muze delat...v pokrocilym nastaveni to predelat....me se semtam zahadne prenastavi zvuk a zacne se to silene skubat
  • 0

#4 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 11.03.2009 22:15

I  nastaveni zvuku to muze delat...v pokrocilym nastaveni to predelat....me se semtam zahadne prenastavi zvuk a zacne se to silene skubat

Zobrazit příspěvek

Všechno jsem ozkoušel a jako zázrakem mi to jelo hodinu a půl bez pádu. Ale potom mi to spadlo tak 8x za sebou, takže se to ještě asi nevyřešilo.
  • 0

#5 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2009 01:02

Jo hele tohle se mi taky stávalo, jakou máš grafickou kartu? Já mám totiž od ATInky a tím to bylo. Někdo mi na to něco poradil, ale už si to nepamatuji, tímto žádám kdo s tím měl taky problém, nejsem si jist zda to nebyl ZED nebo někdo takovej, aby se tu k tomu taky vyjádřil. Dík.
Hrál jsem prostě řekneme přes hodku a tak, někdy dve a pak pád a bylo to tou grafárnou. Tak se pochlub jakou máš :closedeyes:
  • 0

#6 Foisil

Foisil

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2009 08:38

Me to s ATI X800 padalo hodne v mistech kde byla voda, musel jsem vypnout antialiasing. A pak to jeste padalo kdyz magove na sebe zacali kouzlit nejakej hnus, to byl stoprocentni pad, tenkrat jsem zkousel kde co, ale nic nezabralo, nebo treba pul dne bezelo dobre a pak to padlo take 5x za hodku.
Ted mam 4850 a zatim musim zaklepat vse v pohode.
  • 0

#7 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2009 17:14

Jo hele tohle se mi taky stávalo, jakou máš grafickou kartu? Já mám totiž od ATInky a tím to bylo. Někdo mi na to něco poradil, ale už si to nepamatuji, tímto žádám kdo s tím měl taky problém, nejsem si jist zda to nebyl ZED nebo někdo takovej, aby se tu k tomu taky vyjádřil. Dík.
Hrál jsem prostě řekneme přes hodku a tak, někdy dve a pak pád a bylo to tou grafárnou. Tak se pochlub jakou máš  :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

Mám ATI x1650, kdyby jste věděli co s tím prosím poraďte.
  • 0

#8 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2009 23:56

Nenapadá vás něco co by pomohlo? Nedá se s tím hrát :(
  • 0

#9 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2009 00:01

jo to opravdu neda.... bojujeme a mu to spadne a mobove hend vsichni do me a tak porad lezime
  • 0

#10 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2009 00:02

Zítra nebo pozítří se Ti doma kouknu co jsem měl za ATInku, jinak problém jak to vyřešit, vím že se někde muselo něco přepsat, ale asi si nevzpomenu co už. Popřemýšlím nad tím, snad si vzpomenu.
  • 0

#11 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 15.03.2009 13:15

Zkus nainstalovat staré animace:

http://nwvault.ign.c...ad.php?id=79677

Rozbalit do override adresáře NWN.
  • 0

#12 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2009 23:19

Zkus nainstalovat staré animace:

http://nwvault.ign.c...ad.php?id=79677

Rozbalit do override adresáře NWN.

Zobrazit příspěvek

Vše co jste psali jsem zkoušel, nic bohužel nezabralo. Myslím si že by mohla být chyba v internetu resp. nějaká stráta packetů ... proto jsem si zavolal na poskytovatele a řekli mi že se na to podívají ... protože mě už nic jiného nenapadá, co jsem hrál pul roku tak pohoda (asi pred 2 rokama) a pak to začalo, tak jsem přestal a ten problém přetrvává. Ale zase jak by to bylo možné, když vše ostatní šlape tak jak má. :grin: :grin:
  • 0

#13 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2009 17:12

zkousel si reinstal windowsu?

na jednu stranu je to uhozeny, ale win muze delat spoustu problemu, obzvlast pokud je na pocitaci dlouhou dobu.
kdyz jsem zkousel hrat 9Dragons vecne mi to hazelo BSOD a pomohl jedine reinstal.
Takze jestli jsi to nezkousel, mozna bys mel :grin:
  • 0

#14 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2009 14:39

zkousel si reinstal windowsu?

na jednu stranu je to uhozeny, ale win muze delat spoustu problemu, obzvlast pokud je na pocitaci dlouhou dobu.
kdyz jsem zkousel hrat 9Dragons vecne mi to hazelo BSOD a pomohl jedine reinstal.
Takze jestli jsi to nezkousel, mozna bys mel  :grin:

Zobrazit příspěvek

Toto jsem nezkoušel, ale ještě jsem sám windows nepřeinstalovával, tak nevím, jestli bych si s tím poradil. Jinak ještě jeden poznatek, kterej si nedokážu vysvětlit. Pokaždé když dojdu domů a zapnu PC, jede mi to hodinu bez pádu, potom to padne po půl hodině a pak po čtvrt a pak co 5 minut a už je to nehratelné, zajímavé že to tak je vždy.
  • 0

#15 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2009 14:54

mno mne takhle padalo pc jen jednou, a druhy den uz to byly minutove intervaly pred BSOD, a zpusobovaly to ramky.
jeste je tu tahle moznost. i kdyz asi bych typoval ty windowsy :grin:
  • 0

#16 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2009 14:57

Toto jsem nezkoušel, ale ještě jsem sám windows nepřeinstalovával, tak nevím, jestli bych si s tím poradil. Jinak ještě jeden poznatek, kterej si nedokážu vysvětlit. Pokaždé když dojdu domů a zapnu PC, jede mi to hodinu bez pádu, potom to padne po půl hodině a pak po čtvrt a pak co 5 minut a už je to nehratelné, zajímavé že to tak je vždy.

Zobrazit příspěvek

Jo tohle mi to presne taky delalo.
Vcera jsem si dal notase a kompa vedle sebe a projizdel jsem ruzne veci v nwn poznamkach ale nikde jsem nenasel kde by se neco pripisovalo nebo dodavalo.
Takze Ti bohuzel neporadim, nevzpomenu si uz :(
  • 0

#17 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2009 22:12

Jo tohle mi to presne taky delalo.
Vcera jsem si dal notase a kompa vedle sebe a projizdel jsem ruzne veci v nwn poznamkach ale nikde jsem nenasel kde by se neco pripisovalo nebo dodavalo.
Takze Ti bohuzel neporadim, nevzpomenu si uz :(

Zobrazit příspěvek

Aha, to je skoda. A ceho se to tykalo? Grafarny? Vazne nevim co s tim delat uz ... dneska vecer to byl horror ... kazdych 7 min presne to padlo. :grin: :grin:
  • 0

#18 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2009 22:14

Aha, to je skoda. A ceho se to tykalo? Grafarny? Vazne nevim co s tim delat uz ... dneska vecer to byl horror ... kazdych 7 min presne to padlo.  :grin:  :grin:

Zobrazit příspěvek

Ano, grafarny, a presne ATInky a pamatuji si jen jak jsem expil v morlagu a pad a za chvili zas a ta jedna postava mi rekla nakej figl, tak jsem to zkusil a od te doby to jede oukej. A nebyl jsem jedinej s tou ATInou, par lidem to tu taky blbo, ale tem co tu hrali driv (dva roky ci vice)..
Bohuzel si ale nevzpomenu uz.
  • 0

#19 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2009 22:26

Zobrazit příspěvek

Na přeinstalování windousů není nic složitýho. Jinak to, že ti to po zapnutí PC jede hodinu bez pádu a pak jdou intervaly dolů může znamenat přehřejvání grafárny, zkus si nainstalovat EVEREST a průběžně sledovat po pádech teplotu.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních