Neustálé pády
Odesláno 11.03.2009 16:44
Hrál sem tu před pár lety (cca 2 roky) pod přezdívkou Whow a už tehdy začal ten problém, který se vám teď chystám popsat.
Nedokážu si to vysvětlit, ale po nějaké době ve hře (15 min +- možná i méně)se mi sekne hra tím způsobem, že běžím a naráz mám prázdný inventář, nic na sobě a nikoho nevidím prostě jako kdyby spadl server. Jediné co jsem zatím zkoušel je si odvirovat počítač, ale internetem to nebude, protože běžně hraju různé on-line hry, které mi toto nedělají. Jakoukoliv radu ocením, díky
Odesláno 11.03.2009 17:18
Odesláno 11.03.2009 17:40
Odesláno 11.03.2009 22:15
Všechno jsem ozkoušel a jako zázrakem mi to jelo hodinu a půl bez pádu. Ale potom mi to spadlo tak 8x za sebou, takže se to ještě asi nevyřešilo.I nastaveni zvuku to muze delat...v pokrocilym nastaveni to predelat....me se semtam zahadne prenastavi zvuk a zacne se to silene skubat
Odesláno 12.03.2009 01:02
Hrál jsem prostě řekneme přes hodku a tak, někdy dve a pak pád a bylo to tou grafárnou. Tak se pochlub jakou máš

Odesláno 12.03.2009 08:38
Ted mam 4850 a zatim musim zaklepat vse v pohode.
Odesláno 12.03.2009 17:14
Mám ATI x1650, kdyby jste věděli co s tím prosím poraďte.Jo hele tohle se mi taky stávalo, jakou máš grafickou kartu? Já mám totiž od ATInky a tím to bylo. Někdo mi na to něco poradil, ale už si to nepamatuji, tímto žádám kdo s tím měl taky problém, nejsem si jist zda to nebyl ZED nebo někdo takovej, aby se tu k tomu taky vyjádřil. Dík.
Hrál jsem prostě řekneme přes hodku a tak, někdy dve a pak pád a bylo to tou grafárnou. Tak se pochlub jakou máš
Odesláno 14.03.2009 23:56
Odesláno 15.03.2009 00:01
Odesláno 15.03.2009 00:02
Odesláno 15.03.2009 13:15
http://nwvault.ign.c...ad.php?id=79677
Rozbalit do override adresáře NWN.
Odesláno 26.03.2009 23:19
Vše co jste psali jsem zkoušel, nic bohužel nezabralo. Myslím si že by mohla být chyba v internetu resp. nějaká stráta packetů ... proto jsem si zavolal na poskytovatele a řekli mi že se na to podívají ... protože mě už nic jiného nenapadá, co jsem hrál pul roku tak pohoda (asi pred 2 rokama) a pak to začalo, tak jsem přestal a ten problém přetrvává. Ale zase jak by to bylo možné, když vše ostatní šlape tak jak má.Zkus nainstalovat staré animace:
http://nwvault.ign.c...ad.php?id=79677
Rozbalit do override adresáře NWN.

Odesláno 27.03.2009 17:12
na jednu stranu je to uhozeny, ale win muze delat spoustu problemu, obzvlast pokud je na pocitaci dlouhou dobu.
kdyz jsem zkousel hrat 9Dragons vecne mi to hazelo BSOD a pomohl jedine reinstal.
Takze jestli jsi to nezkousel, mozna bys mel

Odesláno 28.03.2009 14:39
Toto jsem nezkoušel, ale ještě jsem sám windows nepřeinstalovával, tak nevím, jestli bych si s tím poradil. Jinak ještě jeden poznatek, kterej si nedokážu vysvětlit. Pokaždé když dojdu domů a zapnu PC, jede mi to hodinu bez pádu, potom to padne po půl hodině a pak po čtvrt a pak co 5 minut a už je to nehratelné, zajímavé že to tak je vždy.zkousel si reinstal windowsu?
na jednu stranu je to uhozeny, ale win muze delat spoustu problemu, obzvlast pokud je na pocitaci dlouhou dobu.
kdyz jsem zkousel hrat 9Dragons vecne mi to hazelo BSOD a pomohl jedine reinstal.
Takze jestli jsi to nezkousel, mozna bys mel
Odesláno 28.03.2009 14:54
jeste je tu tahle moznost. i kdyz asi bych typoval ty windowsy

Odesláno 28.03.2009 14:57
Toto jsem nezkoušel, ale ještě jsem sám windows nepřeinstalovával, tak nevím, jestli bych si s tím poradil. Jinak ještě jeden poznatek, kterej si nedokážu vysvětlit. Pokaždé když dojdu domů a zapnu PC, jede mi to hodinu bez pádu, potom to padne po půl hodině a pak po čtvrt a pak co 5 minut a už je to nehratelné, zajímavé že to tak je vždy.
Jo tohle mi to presne taky delalo.
Vcera jsem si dal notase a kompa vedle sebe a projizdel jsem ruzne veci v nwn poznamkach ale nikde jsem nenasel kde by se neco pripisovalo nebo dodavalo.
Takze Ti bohuzel neporadim, nevzpomenu si uz :(
Odesláno 29.03.2009 22:12
Aha, to je skoda. A ceho se to tykalo? Grafarny? Vazne nevim co s tim delat uz ... dneska vecer to byl horror ... kazdych 7 min presne to padlo.Jo tohle mi to presne taky delalo.
Vcera jsem si dal notase a kompa vedle sebe a projizdel jsem ruzne veci v nwn poznamkach ale nikde jsem nenasel kde by se neco pripisovalo nebo dodavalo.
Takze Ti bohuzel neporadim, nevzpomenu si uz :(

Odesláno 29.03.2009 22:14
Aha, to je skoda. A ceho se to tykalo? Grafarny? Vazne nevim co s tim delat uz ... dneska vecer to byl horror ... kazdych 7 min presne to padlo.
![]()
Ano, grafarny, a presne ATInky a pamatuji si jen jak jsem expil v morlagu a pad a za chvili zas a ta jedna postava mi rekla nakej figl, tak jsem to zkusil a od te doby to jede oukej. A nebyl jsem jedinej s tou ATInou, par lidem to tu taky blbo, ale tem co tu hrali driv (dva roky ci vice)..
Bohuzel si ale nevzpomenu uz.
Odesláno 29.03.2009 22:26
Na přeinstalování windousů není nic složitýho. Jinak to, že ti to po zapnutí PC jede hodinu bez pádu a pak jdou intervaly dolů může znamenat přehřejvání grafárny, zkus si nainstalovat EVEREST a průběžně sledovat po pádech teplotu.Toto jsem nezkoušel, ale ještě jsem sám windows nepřeinstalovával, tak nevím, jestli bych si s tím poradil. Jinak ještě jeden poznatek, kterej si nedokážu vysvětlit. Pokaždé když dojdu domů a zapnu PC, jede mi to hodinu bez pádu, potom to padne po půl hodině a pak po čtvrt a pak co 5 minut a už je to nehratelné, zajímavé že to tak je vždy.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních