Druidovo dilema
Odesláno 14.02.2009 15:03

Odesláno 14.02.2009 15:08
Ale obecně hrát RP druida je docela oříšek a proto být tebou, tak hraju pouze druidí Light RP, což koželužinu dle mého názoru nezakazuje.
Odesláno 14.02.2009 17:57

Odesláno 14.02.2009 18:57
Odesláno 14.02.2009 19:22
Podle mě to není úplně dobrý nápad :) Precejen který ochránce lesa by chtěl vytrvale vyvržďovat lesní zvěř za účelem namaštění vlastních kapes? :)
No tak na druhou stranu, potřebuje taky jíst a nebude se omezovat jen na trávu, ne? Lepší by bylo, kdyby se postaral aby to zvíře netrpělo pod nožem takové Spartičky

Jinak si taky myslim, že je to blbost, aby druid vyvražďoval lesy, napsal jsem to sem, aby mi někdo napsal, proč bych to moh dělat v rámci RP

Btw, když potkám smečku zvířat, který se na mě vrhnou, tak se snažim je nezabít, ale jedno ovládnout, dát mu rozkaz aby zaútočilo na ostatní a před odchodem do jiný lokace ho uvolnim z ovládnutí a když lovím pro jídlo, tak vyvolám Dotha a nechám lovit jeho.
Odesláno 14.02.2009 19:51
Odesláno 14.02.2009 20:43
Odesláno 14.02.2009 20:51
Tyhle úvahy podle mě stejně nejsou kdoví jak užitečný. Vemte si například jaký roztodivný kombinace se skládají, při buildování. A tento příklad je dá se říct stejný, ale místo povolání, se mixuje profese. Na Light RP serveru bych bral v potaz především efektivitu a RP nechal někam na konec ;)
Především efektivitu? RP nakonec? Probohy, vždyť já jsem člověk, ačkoliv by mýmu buildu víc vyhovoval trpaslík, protože nemluvim hantecem, mám body ve znalostech a přesvědčování, čistě pro případ, že by na to někdy přišla řeč, neustále mám připraveno kouzlo Inferno, ačkoliv proti běžným nepřátelům je nepoužitelné a mám bágl, ve kterým mám hromadu věcí který by se daly v určitých situacích použít k hraní RP (lana, převleky, malou kudlu, ba dokonce jsem si koupil i smrtící jed pavouka za 3k, ačkoliv ho nemůžu použít jinak než že napíšu "*chrsne mu jed do obličeje*", nebo "*naleje mu jed do piva*"). po mě nemůžeš chtít, abych nechal RP na konec

Odesláno 14.02.2009 21:19
Je jisté že i druid musí sem tam zabít nějaké to zvíře kvůli tomu že hrozí přemnožení, či naopak vyhubení tímto zvířetem jiný druh (např. přemnožení vlků = smrt pro jezevce)
Dle mě to jde udělat RP ale opravdu jen opatrně a moc to nerozhlašovat :)
Odesláno 14.02.2009 21:58
nnoooooo podle mě tu je možnost jak samozřejmě Druida koželuha hrát...
Je jisté že i druid musí sem tam zabít nějaké to zvíře kvůli tomu že hrozí přemnožení, či naopak vyhubení tímto zvířetem jiný druh (např. přemnožení vlků = smrt pro jezevce)
Dle mě to jde udělat RP ale opravdu jen opatrně a moc to nerozhlašovat :)
Hm, takže důvod, proč vybíjet prédátory: Pantery, hodně zřídka medvědy.
S netopýrama taky nebudou takový problémy, protože nežijou v lese :). Tohle mi pomůže, díky :)
Odesláno 14.02.2009 22:52

Odesláno 14.02.2009 23:00
Odesláno 14.02.2009 23:02

Odesláno 15.02.2009 03:45
ostatně kdyby byl druid to samé co strana zelených, nemohl by dost dobře vycházet s hraničářem
a naopak, kdyby byl hraničář jakožto koželuh bezohledný lovec co zabíjí všechno, asi by mu příroda nedávala výhody které mu dává
lov je v pořádku a dokonce potřebný, každé zvíře má mít své predatory, pro druida není podstatná ochrana zvěře, pro druida je podstatná tzv. rovnováha, protoo je ostatně v jeho povolání podmínka neutrality
kdyby chránil každé zvíře na které narazí a truchlil nad každou zlomenou větví rozhodně to bude znamenat všelicos ale rovnováhu ne protože:
-nemocné kusy v lepším případě uhynou a budou někde hnít, v tom horším rozšíří nemoc dál
-přemnožení býložravci vyplundrujé les
-stromy, obzvlášt plevel typu akát a podobně, které budou růst a nikdo to nepokácí znemožní život menším rostlinám, bylinkám a podobně, což navíc sekundárně omezi potravinové zdroje býložravců
a tak dále a tak podobně
plakat nad skoleným jelenem tedy rozhodně ne
za mě, druid-koželuh má rozhodně zelenou(hehehe jo a za ty červy a jeleny se víme komu omlouvám, nemohl jsem si pomoct :D)
Odesláno 16.02.2009 08:40

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních