Skočit na obsah

Fotka

Modní přehlidka

• Please log in to reply
20 odpovědí na toto téma

#1 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 23.11.2008 03:18

*Poštovní dravci vyletavaj z hradeb města Alecie do všech koutu ostrova a v prackách mají následující dopis*
Ta která se o sobe mysli ze je krásná a nepřehlédnutelná nechť naštívý krejčího a nechá si ušit šaty přímo na míru. V následujících dnech se bude konat soutěž, ze které vstane jedna vás jako nejkrásnější zena na ostrove. Peněžní odměna jistě bude ucházející a zábava zaručena. Čas konání soutěže upřesníme včas. Zatím to berte jako čas pro nacvičeni ladné a krásné chůze a získáni šatu pro tuhle příležitost.

Bude se soutěžit v několika disciplinách, které budou povine. Samozřejmě se budeme snažit vyjit vstříc vašemu času.

Disciplina č. 1
Promenáda ve společenském oděvu.

Disciplína č. 2
Promenáda v šatech do vody.

Disciplína č. 3
Odpovídání na otázky od porodců.

Disciplína č. 4
Pronesení anekdoty.

Disciplína č. 5
Překvapení.

Hodnotit se bude každá disciplína zvlášť známkami od 1 do 10 za předpokladu ze 10 je nejvíc, takže vyhrává žena s nejvíce body
  • 0

#2 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2008 14:28

*Netrpelive ceka na navrat ptaku s prihlaskama*
  • 0

#3 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2008 14:30

Spartička se hlásí,pokud ovšem 16 let není málo pro takovou soutěž*uculí se*
  • 0

#4 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2008 16:21

Waeniss se ráda přijde podívat, ale účastnit se bohuzel nebude moci. "vzhlédne opatrně k nebi s usměje se do oblak"
  • 0

#5 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2008 17:22

Tak já to tam teda přídu vyhrát... *řekne si*

Violka *připíše úhledně*
  • 0

#6 Giol Turd

Giol Turd

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2008 18:01

*Do síně k pořadatelovi přehlídky přispěchá rozčilená mladá dívka* Prý se chystá přehlídka ženské krásy v Alicii! Doslechla jsem se to teprve nyní, snad jsem nepřišla pozdě se ještě přihlásit! Zapište si mě tam! *vykřikne* Takováto akce se beze mne nemuže obejít! Jen potřebuji sehnat slušného krejčího, který mi ušije slavnostní robu! *rychle odcházá na trh hledat krejčího*

Natana
  • 0

#7 Růženka

Růženka

Neznalý

• Hráč
  • 19 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2008 20:42

„A bude i hoštiná?“
  • 0

#8 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2008 21:12

A bude i hoštiná?

Zobrazit příspěvek

Nechte se prekvapit.
  • 0

#9 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 23.11.2008 22:30

Kdesi daleko v horách se dostal dopis k svalnaté ženštině nevysokého vzrůstu. Dlouze na něj civí a pak se rozesměje hlučným dávivým smíchem, při kterém se jí u nosu udělá velká bublina. Ta praskne a její kapky přistanou ženě na řasách, špičce nosu i rtech. Rozpraskané rty olízne, chilku přemýšlí až se ji zkrabatí mastné čelo poseté několika podebranými boláky a začne pro sebe chraplavým hlasem mumlat.
"Herdek co to má znamenat? Kterej mamlas vyhlásil takovouhle soutěž zrovinka když sem takhle daleko?
V tom je levota! Počkat, až vodjedu a pak vyhlásit volbu nejkrásnější ženský. Každej ví, kdo je v Alicii nejkrásnější, nejchytřejší, nejhbitější, nejmoudřejší a nejskromnější. Na to nejni třeba dělat nějaký soutěže. Kdybych neskejsla zrovinka tady, tak si du pro tu cenu rovnou, protože je nad slunce jasný, že patří mě! Chůzi mám jak srna, tělo jedna báseň. Ukažte mi jinou, kerý by se tak nádherně leskly chlupy na hrudi, že jó. Fištrón, ten mám taky, žádnej porotce mě nezaskočí nějakou votázkou a na nějakej ten frk si taky snad vzpomenu. jen nemám tuchy, jakýže to bude překvápko."
Zamyšleně se podrbe v mastných vlasech, až se ji na ramena snese závěj lupů velkých jak ovesné vločky. Pak si na hlavu narazí helmici s dvěma rohy, znamením to klanu Hromové kovadliny. Pomalu se zvedne až se z jejích kolen ozve několikeré hlasité zapraskání, jako když někdo zlomí starou vyschlou větev. Prahou rukou, s rozpukanou kůží na prstech zakončených ulámanými a místy zčernalými nehty pevně sevře mohutnou sekeru. Do druhé popadne velký kulatý a značně otřískaný štít a pomalu se vydá směrem do údolí.
"Když mě tu nezavalí nějaká závěj, a nebudou mě moc bolet hnáty, a esli to nebudou chtít nějak uspěchat, mohla bych tu jejich frašku eště stihnout a vytřít všem zrak."
  • 0

#10 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 03.12.2008 23:27

"Na dlažbu městského chodníku se pomalu snese mazlavá nazelenalá slina. Nad ní stojí velký tlustý ork, dva prsty jedné ruky má zabořené v levé nosní dírce a s tupým výrazem se rozhlíží kolem sebe." Přehlídka krása! "zafuní" Pytel vám vytřít oko! Vyhrát a schrábnout všechna peníz! "vykřikne a slastně spustí na zem další slinu"
  • 0

#11 atilla

atilla

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 04.12.2008 09:14

nasledne aj miestny umelec zobrazi tuto udalost napr. formou

Demona Late Night Show kalendarom ? :devil:

ked uz sa blizi koniec roka :yes:
  • 0

#12 Esuliams

Esuliams

Neznalý

• Hráč
  • 13 Příspěvků:

Odesláno 04.12.2008 12:17

Přihlašuji se také, zkusit se má vše
Esulliams

• 0

#13 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 04.12.2008 15:38

*po dlouhem spanku prijde jeden z porotcu k oknu a kouka na ptaky* Hmm ze by se to zacalo vracet?
  • 0

#14 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2008 11:15

*majzne holuba klackem* pod sem, dal letet nemusis... modni prehlidka? V Alicii? To by bylo aby to vyhrala nejaka bleda fuchtle.
*pripise na papirek* Prihlasuju se, doufam ze to stihnu. Elvawien.
  • 0

#15 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2008 20:18

Stále máte možnost se přihlašovat do soutěže o nejkrásnější dívku ostrova! Využijte této jedinečné šance a dokažte, že vy oplýváte jak krásou, tak rozumem!„To jsem to ale hezky napsal“ *s úsměvem sám sebe pochválí jeden z porotců, potom, co si znovu přečetl jeden z letáků*„ Tak, tady máte. A vyvěsit všude po městě. Můj kolega věří v holubi, já zas v letáky!!“ po těchto slovech vecpal do rukou několika mladíků spoustu letáků. Ti se rozběhli po celé Alicii…

Přihlašky budou uzavřeny v UT večer to jest 20 hodin kontinentalního času.

//pak prosim ty co se mi prihlasily, aby mi poslaly PMko kdy se jim hodi prvni kolo. Ja osobne bych to videl na sobotu vecer.
  • 0

#16 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2008 22:31

*do kanceláře přijde malej chlapík a říká trubačovi aby roztroubil*Uzavřené přihlášky na nejkrásnější dámu Alicie, 1 kolo pokud pánbůh da tak se bude konati v sobotu večer to jest ve 20:00 kontinentálního času. Jedna se o 1 kolo, což jest promenáda ve společenském oděvu.
  • 0

#17 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 12.12.2008 18:18

*do kancelare pribehne udychanej prcek* Tak oprava v Sobotu buhuzel nemuzu*smutne* tak to presouvam na nedeli vecer kontenintalniho casu.
  • 0

#18 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 14.12.2008 12:45

Ano damy a panove, dneska vecer v 8 hodin kontinentaniho casu to vypukne, necht se soutezijici dostavi na prvni disciplinu. *Mne si ruce*
  • 0

#19 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2009 01:41

*Za malým chlapíkem přifuní obrovská chlupatá slintající stvůra (rozuměli půlork), popadne ho za ramena a začne s ním třást* Pytel chtít vědět, kdy pokračování soutěž v krása! Kdy Pytel vyhrát?
  • 0

#20 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 01.01.2009 17:21

Se vam opmlouvam za zdrzeni ale nejak sem proste nestihal....

Tak damy a panove*krici trubaduri*, opet a stale tu mame soutež o nejkrasnejsí zenu pod sluncem. Dalsi kolo se bude jiste konat hodne brzo, jelikoz se nam vratil do prace nas prcek. Tak damy z predchoziho kola se pripravujte na kolo dalsi do nekolika hodin vam reknu termin dalsiho a jiste stejne napinaveho kola. Dalsí kolo proveri vasw*skrave se na hlave* ladne krivky a to promenada v satech do vody.

//ak mi pisnete PM kdy se vam to nejvice hodi...
  • 0

#21 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 06.07.2009 20:11

*zvedne se vítr a z hlubin stok vyletí na tržiště starý kus papíru* "hmm co to?" řekne rudá kráska s krásnými temně červenými křídly.
"soutěž krásy?" zachichotá se, "škoda..tak ráda bych se zúčastnila také" povzdychne si "třeba se poštěstí a bude nějaká nová"
dlouhou štíhlou nohou vykročí dál a nechá okolostojící muže kochat se její svůdnou postavou...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních