Moje situace je taková:
Koupil jsem si NB s Vistama (XPčka byly jen na verzi s AMD, byl to omezený výběr modelů), zezačátku jsem si říkal cool, ale nakonec Mozilla ve spojení s multitabingem žrala výkonu jak sviňa. Zkoušel jsem různé blbosti nakonec i IE, ale problém pořád stejný (hádám, že to bude tím 1GB ram :)).
Takže jsem se rozhodl pro formát.
Dostal jsem se tak daleko, že mám bootovací disk z NERA, na kterém je zároveň kopie WIN_XP. Tudíž mi najede nějaký DOS. Vidím oba partitiony, akorátže je tam 0 MB, atd... nejde tonaformátovat, apod. Zároveň nejde spustit WIN instalace, páč není kde vytvořit SWAP file.
Hádám, že to bude asi tím, že:
a) Je HDD pořád v NTFS, tudíš si DOS neškrtne - tady je problém číslo jedna... v biosu formát není a v tom dosu to nende
b) Je to celé ta finta se SATA řadiči na WIN_XP a nižší - to je věc, o které jsem jen matně slyšel, a z toho, co jsem si našel na netu, to vypadá jako velká dřina (a navíc to chce disketovku

No, ptám se, jestli někdo nemá kuchařku step by step :)
Jsem teď v Praze na "dovolené", takže mám omezené možnosti; nicméně mám: FLASH DISK 1GB, dokonce zprovozněný i v tom DOSu, připojení k netu a notebooky od kamarádů, ICQ omezeně.
S pozdravem pan zoufalý, který jede do za týden a něco do SWE, kde by ten notebook vážně potřeboval funkční.