Skryvani a tichy pohyb bez SD
Odesláno 16.07.2008 12:41
Odesláno 16.07.2008 13:06
Odesláno 16.07.2008 13:08
a to je bug nebo co to je?Nó mám pocit že je to taková nepříjemná vlastnost... když tě NPC vidí a ty zajdeš za roh, tam se schováš, áť už jakýmkoli způsobem, dokonce i neviditelnost na sebe můžeš nakouzlit, tak ty NPC po tobě pořád pudou a neberou vůbec v potaz že si se jim schoval.
Odesláno 16.07.2008 13:19
Odesláno 16.07.2008 13:40
Odesláno 16.07.2008 14:23
ja jen ze sem utikal s GM sle sem skrytej videl me jen jeden trpaslik ten co strili v prvnim patre a sel za mon cely patro az k vychodu.nevite jestli to opravuje ten patch 1.69.Jo jo jak řiká garret, to je u SDčka a u unvisu platí že ta potvora dohrává kolo tudíž když ty zakouzlíš invis ona má v tom kole eště šanci tě praštit avidí tě.
Odesláno 16.07.2008 18:25
Odesláno 16.07.2008 22:34
na každý házíš když hide a move hide přehodí tamty nevidí tě a naopak
Odesláno 17.07.2008 09:16
Hide vs spot
M. Sile vs Listen
Pokud máš zaplý hledání (elf to má jako vlastnost) tak házíš 2x za kolo namísto 1x
Jinak, taky už jsem to zkoušel. Měl jsem hezkou postavu na schovávání, ale když jsem zjistit, že NPC mne stejně vidí tak jsem od toho opustil

Odesláno 17.07.2008 09:29
Diky spot/listen může vidět i postavu v invisce??maj slusnej spot/listen, obcas te nekterej uvidi i v invise
Jo a fungujou taky ty různý postihy třeba když má pochodeň, nebo hozené světlo třeba na helmě a tak?
Ten trpaslík házeč sekerek jak je na té křižovatce, jak rovně se jde k místnustce se zlatou kytkou a do leva dál do hlubin dolu, má snad TS protože ten mě vidí dycky i v invisce. Takže prd náhodné TS.
Odesláno 17.07.2008 09:56
Odesláno 17.07.2008 10:19
By mě zajímalo jestli např. s lukem ty invisible uvidíš dál než na max. attack range u normální zbraně. Ono sice je pěkný že listen může odhalit invisible, ale to je stejně naprd když v tu chvíli dotyčnej stojí kousek od tebe. Kdyby ten skill fungoval pořádně tak by člověk s vysokým listen měl vidět invisible už z dálky:-)
Odesláno 17.07.2008 17:21
maj slusnej spot/listen, obcas te nekterej uvidi i v invise
Jojo přesně tak, co se týká Gm tak já když proběhnu patro v invisu tak si mne všimnou třeba tři pajzlové - prostě jim musíš utéct nebo je sejmout. Plyne z toho jedna věc a to taková, že už to tu je dlouho, takže msi prostě na to musíš zvyknout. Hlavně v Gm.

Odesláno 17.07.2008 17:28
By mě zajímalo jestli např. s lukem ty invisible uvidíš dál než na max. attack range u normální zbraně. Ono sice je pěkný že listen může odhalit invisible, ale to je stejně naprd když v tu chvíli dotyčnej stojí kousek od tebe. Kdyby ten skill fungoval pořádně tak by člověk s vysokým listen měl vidět invisible už z dálky:-)
Víš ono je hezké že tu zajíždíš do detailů, ale listen není vidět. Tudíž bys ho jen slyšel ale neviděl - to co se týče těchd etailů, z čehož tedy plyne, že je lepší do detailů nezajíždět a vzít to tak jak to je

Odesláno 17.07.2008 17:29
Víš ono je hezké že tu zajíždíš do detailů, ale listen není vidět. Tudíž bys ho jen slyšel ale neviděl - to co se týče těchd etailů, z čehož tedy plyne, že je lepší do detailů nezajíždět a vzít to tak jak to je
jak jsem rekl o kousek vejs - je to blbost listen invisu vubec nezaznamena, omlouvam se za nedopatreni
Odesláno 17.07.2008 18:02

Odesláno 17.07.2008 19:16
ono je pěkné že se mě snažíš dokázat že to co je slyšet, ještě nemusí být vidět. Ale když v NWN hážeš na listen proti postavě v HIDE a uslyšíš ji, tak se ti objeví (zviditelní). Takže takhle jsem to myslel, a podle mě to tak funguje.Víš ono je hezké že tu zajíždíš do detailů, ale listen není vidět. Tudíž bys ho jen slyšel ale neviděl - to co se týče těchd etailů, z čehož tedy plyne, že je lepší do detailů nezajíždět a vzít to tak jak to je

Odesláno 17.07.2008 21:22
ono je pěkné že se mě snažíš dokázat že to co je slyšet, ještě nemusí být vidět. Ale když v NWN hážeš na listen proti postavě v HIDE a uslyšíš ji, tak se ti objeví (zviditelní). Takže takhle jsem to myslel, a podle mě to tak funguje.
Nevim jestli je to jen fama ale slysel sem.
Ze kdyz je nikdo skrytej a ty mas vysoke naslouchani, tek se ti pouze zviditelni ale zamerit ho nejde proste ho jen slysis. Ale kdyz mas vysokou vsimavost tak se ti zvyditelni i pro utok. Je to pravda nebo jen fama?
Odesláno 21.07.2008 07:47

¨
Funguje to tak, jak říká Garet. Jakmile si někoho všimneš (spot) nebo uslyšíš (Listen), tak postava se ti zjeví. Vypadá jako by na sobě měla poloviční kouzlo Vzhled ducha (samozřejmě žádnej concel. na sobě nemá). Jakmile se ti tato postava zjeví, tak na ni můžeš libovolným způsobem zaútočit.
Takže: Jakmile se hodí na Listen - můžeš zautočit
Jakmile se hodí na Spot - můžeš zautočit
V obou případech se ti postavy zjeví.
Odesláno 21.07.2008 09:35
Hejkale, samozřejumě je to jen fáma.
![]()
¨
Funguje to tak, jak říká Garet. Jakmile si někoho všimneš (spot) nebo uslyšíš (Listen), tak postava se ti zjeví. Vypadá jako by na sobě měla poloviční kouzlo Vzhled ducha (samozřejmě žádnej concel. na sobě nemá). Jakmile se ti tato postava zjeví, tak na ni můžeš libovolným způsobem zaútočit.
Takže: Jakmile se hodí na Listen - můžeš zautočit
Jakmile se hodí na Spot - můžeš zautočit
V obou případech se ti postavy zjeví.
Dekuji:) ja to jen slysel taky mi to bylo nejake podezrele tak sem se radsi zeptal;).
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních