Takže, myslím, že přišel čas si trochu vyrazit, orazit a urazit... již dlouhou dobu bych rád zavítal do prostředí, které pasuje mé osobě, tedy hrubé, neotesané, roztomilé a krásné... krčma v Dětenicích. Nepíšu kdy, a jak... ptám se, jel byste někd ose mnou? Plánuju tam vyrazit tak nebo tak, ale kdyby se někdo projel se mnou, nezlobil bych se :) http://www.krcmadetenice.cz/ spát, no spát kde.. fakt netuším, já bych si vzal stan, pakliže by byl hotel moc drahej, případně by se možná mohlo přespat v knajpě, když je teda ta středověká :) nebyl by to žádnej med tam přespat, ale ta atmosféra... lidííí prosííím, pojeďte :)

Přišel čas, pít jak prasata (zase)
Započal
Kolemjdoucí
, 06.04.08 14:46
9 odpovědí na toto téma
Odesláno 06.04.2008 14:46
Odesláno 06.04.2008 15:43
Par krat uz jsem tam byl. Je to tam pekny, ale takovy porad stejny.
V hospode te prespat urcite nenechaj, zaviraj tam ve 23:00 a s tim stanem bych to taky nevidel tak valne. Bud muzes spat v hotelu a nebo zvesela odjet taxikem ci vlastnim prostredkem prespat domu. Ta hospoda je hodne popularni, takze tam na nejake vyvalovani "rozveselenych" lidi nejsou moc zvedavy.
V hospode te prespat urcite nenechaj, zaviraj tam ve 23:00 a s tim stanem bych to taky nevidel tak valne. Bud muzes spat v hotelu a nebo zvesela odjet taxikem ci vlastnim prostredkem prespat domu. Ta hospoda je hodne popularni, takze tam na nejake vyvalovani "rozveselenych" lidi nejsou moc zvedavy.
Odesláno 06.04.2008 17:13
Vymyslel bych nějakou jinou s možností přesunu do nonstopu, protože zavíračka v 23:00 a podle toho co jsem slysel o ty hospodě se mi tam zrovna moc nechce dělat sraz Démony...
Odesláno 06.04.2008 17:41
Špatně si mi rozumněl, to nemá být sraz, jako sraz, ale má se tam jít právě kvůli tý hospodě. Co kdo slyšel je mi šumák, udělám si vlastní přehled :) kdybych chtěl udělat jen sraz, řeknu třebas hospodu u čmeláků někde v jankově, ale já mám zájem právě otestovat zdejší interiéry.
Odesláno 06.04.2008 20:25
inu mamka tam občas zajde a vcelku si tu knajpu pochvalovala, jako nevšední zážitěk to určo stojí ato navštívit, každopádně já si to rád nehcám ujít :)
Odesláno 06.04.2008 20:29
A zrovna na tebe sem sázel vokatej :))
Odesláno 07.04.2008 12:58
ale on zase povidá, že si to nechá ujít, to znamená, že tam pojede, dyť ho znáš kecálistu:)
tam dycky a rád;) sežeň mi prachy a počítej se mnou:) a řekni kdy:)
tam dycky a rád;) sežeň mi prachy a počítej se mnou:) a řekni kdy:)
Odesláno 07.04.2008 21:54
s plebsem chlastat nechodim...
Odesláno 07.04.2008 22:06
a to je co?:)
Odesláno 08.04.2008 01:10
nevím, kdybych to věděl měl bych jasno
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních